Založ si blog

Hľadá sa p. minister Richter

Vaša posudková lekárka podvádza občanov, a Vy nič?

V médiách prezentujete sám seba ako odborníka, no pripomínam Vám už jedno Vaše jasné zlyhanie – detský domov so zneužitými deťmi!

Vnímajte pozorne dnešné – druhé – avízo pre Vás! Nabudúce to pôjde úradne do Bruselu, to bude náš „inovatívny“ spôsob riešenia Vašej „SMER-SD Sociálnej poisťovne“. Pozdravujte aj premiéra Pellegríniho.

Mali sme stretko. Cez Nitru viezli istých priateľov z BB do BA, za opozičnými VIP priateľmi. Rozprávali svoje príbehy. Boli sme viacerí poslucháči, a všetci sme šokovaní. Okrem mňa blogera aj nitriansky univerzitný docent, právnik, lekárka, žilinská docentka, a ja som to počul ako jeden zo spolustolujúcich. Slová cestujúcich poškodených, proti Vašej „sociálnej“ posudkovej lekárke dr.B. (MUDr. M. B.) prekonali aj sťažnosti týraných Židoviek na Mengeleho. Poškodení majú objektívne podklady a dôvody. Ich dôvody sa opierajú o lekárske odborné a fyzikálne nálezy, a predsa – dr.B. si ich vyšetrila sama, ponižujúcim spôsobom: „veď to je nič“… a stvorila si svojské „závery“.

Podstatou výhrad poškodených občanov proti banskobystrickej „sociálnej posudkovej  lekárke“ dr.B. (v rámci verejného pôsobenia dr.B. mohol som napísať celé jej meno, ale ňou poškodení postihnutí občania Vám chcú dať možnosť napraviť chyby ktoré táto napáchala)  boli tieto fakty:

  1. Počas posudzovania bagatelizovala mnohé vážne fyzikálne (objektívne a nespochybniteľné) nálezy, a nepriznala ich vážnosť danému sociálnemu stavu, čím znehodnotila samotné odborné výsledky mnohých lekárov, a poškodila zákonné práva ZP (zdravotne postihnutých) občanov.
  2. Nepriznala ID (invalidný dôchodok) odo dňa PN (Pracovnej neschopnosti), ale bežne určuje ID odo dňa PK (posudkovej komisie), čím opäť poškodzuje ZP občanov. Beztak degradovanú sociálnu situáciu ona degraduje kriminálnym spôsobom do zúfalej sociálnej situácie. Okrem iného takto neguje, popiera solidárnosť – podstatu Sociálnej poisťovne SR.
  3. Na sto percentnú (PN) sociálnu neschopnosť priznáva maximálne 70 až 80% neschopnosti, čím kriminálne poškodzuje ZP občanov SR.

Ako si to môže dovoliť? Podľa dr.B. je 100% invalid iba mŕtve telo banskobystrickej osoby? Nerozlišuje medzi stabilizovaným chronickým ochorením a „pracovnou schopnosťou“? Podľa nej je každý „chronik“ schopný zarábať si sám na seba?

Pán Richter, povedzte nám, načo nám je minister ktorý si neustráži podriadených? Už raz ste neustrážili pedofilných deviantov. Teraz žiadame, aby ste nariadili revíziu vykonaných posudkov inkriminovanou „posudkárkou“ dr.B. v Banskej Bystrici. Uvádzané dôvody hovoria o jej pravidelnej, mnohé roky psychopatickým spôsobom vykonávanej degradácii sociálnych práv ZP občanov, zráža ich pod úroveň ekonomického (sociálneho) minima!

Prečo dovolíte psychopatke vykonávať život ohrozujúce rozhodnutia? Alebo si myslíte že ukrátenie ZP občanov o zákonom garantované invalidné dôchodky, že to nie je život ohrozujúca činnosť?  Alebo si myslíte že chronicky chorý človek má nižšie nároky na život? Netreba brať ohľad na ich zvýšené výdavky práve pre ich zdravotné postihnutie?

Ako si môže dovoliť – jedna „sociálna posudková lekárka“ – poprieť objektívne závery, fyzikálne výsledky vyšetrení, mnohých lekárov odborníkov? Veď ona sa tvári že vyšetruje, ale čo ona dokáže vyšetriť? Ona proti špeciálnym strojovým vyšetreniam? To je inovácia na okrádanie občanov? Nový systém bezprávneho stavu Slovenska?

Aj keď ide o menšinovú populáciu – teraz nehovorím o simulantoch, ale o skutočne zdravotne postihnutých občanoch – ba tým skôr by ste mali spozornieť, a dokázať solidárnosť v rámci Vašej kompetencii, a dozrieť na Sociálnu poisťovňu pobočku v Banskej Bystrici, konkrétne na dr.B.

Nemali by ste sociálnym „posudkárom“ zakázať vyšetrovanie a ponižovanie ZP občanov? Načo sú im mnohé lekársky správy, závery a diagnózy – dokonca od viacerých lekárov – a nevedia v nich čítať?

Vyzliekanie a ponižovanie ZP občanov je skutočná fašistická implementácia do činnosti posudkárov, to isté robili aj agresívni komunistickí posudkári, a rozumiem tomu – som proti tomu, že sa to mohlo preniesť aj do súčasnosti. Ale kto má dozerať aby sa nacistické metódy neopakovali? Zdá sa že Vy pán „JUDr.“ Richter!

Nemali by Vaši posudkoví lekári vychádzať len a jedine z nálezov ktoré vyhotovili iní odborní lekári?

Ako to, že táto „sociálna posudková lekárka“ dr.B. dospieva vždy k inému názoru ako majú odborníci?

Povedzte p. minister Richter, z čoho má žiť plne a objektívne pracovne neschopný, ZP občan SR, ktorý je kriminálne sociálne degradovaný Vašou „posudkovou lekárkou“ na „čiastočne schopného“ ZP občana? Veď sa nemôže ani odvolať, lebo o to neskôr dostane dôchodok ! To je číra sociálna degradácia na menejcenného občana SR! Vám to nevadí?

Keď nedokáže ZP občan vykonávať svoje zamestnanie, povolanie, v dôsledku objektívne dokázaného vážneho poškodenia zdravia, to nie je 100% sociálna neschopnosť? To Vás na VUML neučili, pán ex-RSDr. Richter?

Alebo si táto dr.B. mylne vykladá fyzickú sebestačnosť v pohybe doma, za sociálnu samostatnosť a čiastočnú pracovnú schopnosť? Má sa rekvalifikovať na špecialistu s 20% pracovnou schopnosťou? Veď ani zdraví ľudia nemajú prácu na ktorú sú kvalifikovaní – tak čo má robiť degradovaný menejcenný občan invalid?

Fyzická samoobslužnosť v domácom prostredí nikdy neznamená sociálnu samostatnosť ! Ani po operácii bedrových kĺbov, ani po implantácii kardiostimulátora, ani… je toho príliš.

To by ste mali vedieť aj Vy pán minister Richter, a v tom zmysle by ste mali aj inštruovať túto psychicky zjazvenú dr.B., lebo sa zdá, že ona vykonáva na vlastnú päsť akúsi nešpecifikovanú pomstu na ZP občanoch. Jej duševný stav je veľmi pochybný, resp. potrebuje odborné posúdenie v rámci jej prešetrenia, a zrejme tiež 100% invaliditu pre duševnú nespôsobilosť vykonávať akékoľvek lekárske povolanie. Pán minister Richter, navrhujem Vám, požiadajte odbornú psychiatrickú komisiu o lekárske prešetrenie duševného zdravia dr.B.

Najprv, a predovšetkým, nech nezávislí dvaja lekári objektívne prehodnotia odborné nálezy ZP občanov, a jej Rozhodnutia k tým nálezom. Disponujte dvoch, troch odborníkov na konkrétnu – túto – úlohu. Také revízie nemôžu trvať dlhšie ako týždeň práce pre troch lekárov. Vyhodnotiť a zostaviť tabuľku: Mala dať / nedala.

V prípade zistených pochybení dr.B. ste povinní vzniknutú škodu ZP občanom nahradiť, a zrušiť všetky prémie, znížiť platy o 50% na jeden rok v sociálnej poisťovni pobočke BB, lebo nikto z nich Vám nič neohlásil, nikto nekonal – to je spravodlivé, každý musí pykať za ignorantstvo na pracovisku.

V prípade nad 20% pochybení, ste povinní dr.B. prepustiť, a tiež aj riaditeľa pobočky v BB ako nadriadeného čo si neplnil svoje úlohy.

V prípade 33 a viac % pochybení, ste oprávnený nariadiť vyšetrenie duševného stavu dr.B., a ona sa musí podriadiť, ako káže litera zákona.

Samozrejme ste povinní zamedziť možnosti pokračujúceho poškodzovania občanov. Trestné stíhanie podľa výsledku vyšetrenia jej duševného stavu, v každom prípade  pri dokázanom úmyselnom poškodzovaní  ZP občanov, izolovať dr.B. zo spoločnosti.

Pán minister Richter, toto avízo považujte za mediačný počin pre Vás. Dostávate možnosť nápravy.

Blog je správne miesto pre vedomý, spoločenský tlak na krivákov čo sa cítia neohrození vo svojich válovoch…

Keď nie blog, tak Brusel – poňal?

 

_________koniec________

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711362x
Priemerná čítanosť článkov: 9055x

Autor blogu