Založ si blog

Občania SR – alebo pokusné myši?

Keď psychopat vládne, boja sa všetci – videli sme to v nacistickom Nemecku. Na Slovensko prišlo zopár US-Army odborníkov, a územie SR je zrazu druhá etapa amerických pokusov s overovaním imunologických testov. (vakcínu ešte vždy nemajú, ani liek na koronu)

Prvá vlna testov prebehla v západnej časti strednej Afriky, testy vyšli plus-mínus, výsledky sú neinterpretovateľné, lebo pohyb Afričanov sa nedal obmedzovať ani s použitím miestnej armády, a počty úmrtí sú nezistiteľné…

Nedávno Korčok vyhlásil, „príde k nám niekoľko amerických vojenských odborníkov…“ a bla-bla, podstatu nepovedal. Prečo prichádzajú americkí vojenskí lekári do Čiech a na Slovensko? Veď USA zháňajú lekárov z celého sveta a dokonca im ponúkajú okamžité certifikáty aj bez skúšok! Zamyslime sa: Sme „pokusné myši“, alebo priatelia aliancie NATO? Lenže USA nemajú priateľov…

K organizácii testovania:

Keď testovali Afričanov na vírus eboly, vzorky odoberali na otvorenom priestranstve – nie v miestnostiach! A to nie preto žeby nemali stany. Stany mali, a tie použili iba na izoláciu chorých – lebo také je virologické pravidlo ! Voľný vzduch dovoľuje rozptyl vírusov do širokého priestoru, a „potrebný počet vírusov“ na vyvolanie nákazy je znížený na minimum, najmä ak sú dodržané 5 metrové rozstupy !

Miestnosť cez ktorú prechádzajú naši občania je „priechoďák“ v ktorom sa kumulujú vírusy, a riziko nákazy pre zdravého občana je 100% ! Uvažujme spolu: Strčia chorému špajdličku s tampónom do nosa, pošúchajú v hĺbke nosa niekde až pri čele, vytiahnu, a občan kýchne. Či má alebo nemá „koronu“, prská do miestnosti. Nasledujúci „občan bez korony“ si odhalí tvár a nasaje vírusy rovno do pľúc…

Pán Matovič, máme na Vás otázky:

  1. Dostali ste províziu za celoplošnú akciu testovania?
  2. Viete čo chcete docieliť celoplošným testovaním (s obmedzeniami ako pri Výnimočnom stave)?

Ja Vám odpoviem čo „neviete“:

  1. Americká ambasáda spolu s US-Army majú eminentný záujem aby sa tento test vykonal. Za to Vám garantujú „večné“ kreslo premiéra, alebo… Ale Vy neviete o amerických sľuboch ani to, že sa menia častejšie ako počasie, a neplatia pre nich žiadne zákony, ani dohody!
  2. Neviete vôbec nič o testoch ktoré ste akože nakúpili, US-Army ich totiž dodáva grátis, lebo USA chcú mať jasno, či sú testy spoľahlivé. Ale nie sú. Sú spôsobom ako nakaziť aj zdravých, preto ste okolnosti vytvorili úmyselne neodborne, aby sa nákaza prenášala z chorých na zdravých.

Princíp selekcie občanov je primitívny a jednoduchý. Solventný si kúpi PCR test (65€) a má výnimku vo „Výnimočnom stave republiky“, a nenakazí sa. Nesolventní sa musia ísť nakaziť, a tretina občanov nech umrie… To chcete? To je ten skrytý úmysel US-Army, zistiť pre americkú vládu presné číslo úmrtí pri celoplošnej nákaze a pri dostatočnej liečbe.

 

Zopakujme si ako pracujú odborníci virológovia: (Virologické okolnosti testovania)

Oblečú sa do „skafandrov“, vzorky odoberajú na otvorenom priestranstve, dezinfikujú „skafander“ pri vstupe do miestnosti kde sa testy vyhodnocujú, odovzdajú vzorky cez dvojstranné okienko kde sa povrch skúmaviek dezinfikuje, a testujúci pracovníci na druhej strane (v miestnosti) sú tiež v „skafandroch“. Počas vyhodnocovania sú testovaní občania čakajúci vonku rozptýlení v perimetri 5 m (a viac) jeden od druhého (podľa počasia, vo vetre nestáť „pod prúdom vzduchu“ z iného občana, a pod, v daždi bez vetra možno skrátiť perimeter na okruh 3 metrov…) ! Po každom odbere je virológ kompletne postriekaný dezinfekciou.

Ďalej,  čo robia virológovia ktorí chcú zachrániť občanov: (protiepidemické opatrenia)

  1. Organizujú školenia (online, osobne, všetkými médiami) o nových hygienických návykoch do ktorých je zahrnutá individuálna dezinfekcia tekutými etyl/metyl/oxidant Žiadne gély! Ale tekutiny ktoré sa vyparujú a dajú sa postrekovať na kožu aj odev opakovane a v pravidelných intervaloch. Gél sa nedá aplikovať často, a vôbec nie na odev, obuv… najmä ak nemáte vodu na opláchnutie odvetraného gélu. (Komerčné globálne ciele ? – priveľké množstvo gélov stojí skladom, tak sa ich zbavme? A pol roka pred vypuknutím pandémie korporátni europoslanci zakázali našim výrobcom vyrábať chlórnany – strieborný, prečo?)
  2. Určia konkrétne dezinfekčné prostriedky na celoplošnú dezinfekciu – iné na cesty a chodníky, iné na vnútorné priestory, iné na vnútorné predmety v miestnostiach, a iné na dezinfekciu vzduchu ! Odbornosť a pestrosť v dezinfekcii zachraňuje životy. (Ale čo sa má zachraňovať celoplošným testovaním? Odpoveď je jasná – nič a nikto ! Celoplošné testovanie „hurá-systémom“ je spôsob nákazy celoplošného počtu občanov !)
  3. Nakúpené testy rozdajú kompetentným lekárom ambulanciám a nemocniciam, a prikážu testovať každého pacienta, aj toho ktorý je zjavne „čistý od korony“ – ale za jednoznačne prísnych virologických okolností ! Občanom dajú možnosť výberu aký test chcú absolvovať – krvný, PCR, alebo imunologický (Made in USA) ! Ale grátis, hradené štátom !
  4. Dobrý štát Nakúpi vakcíny podľa osvedčenia z Ruska. V ruských mestách začal klesať počet úmrtí ! Rusi majú už tri formy vakcín proti COVID-19. (Prečo sme nenakúpili aspoň jednu z nich ?) Dobrý štát pridelí vakcíny do ambulancií a lekári očkujú každého kto chce byť očkovaný – na účet štátu – tak vyzerá odborný boj proti vírusom ! Tak vyzerá ochrana zdravia občanov! – ktorú ale nemáme !

„Vážení“ psychopati v aktuálnej Vláde SR – práve ste sa zapísali do zoznamu vlastizradcov a zapredaných sluhov v histórii Slovanov! Je to cena ktorú platíte za podporu diabolskej USA-politiky.

Vám je úplne jedno čo sa deje, neriskujete. Ale čo vaše deti a vnuci? Premenujú sa?

Pani Remišová, ako známa blogerka ste vedeli zháňať informácie, a čo robíte teraz? Podliezate psychopatovi a pomáhate mu likvidovať občanov SR ! Veď to čo robíte spolu s armádou je úmyselné infikovanie obrovského množstva občanov !

Pán Sulík – kde sú Vaše varovania? Zrazu ste zvesili chvost a pritakávate medicínskemu analfabetovi v jeho likvidačných plánoch? Merkelovú ste vedeli prepierať a Matoviča – ktorého ste Vy pritiahli do parlamentu – sa bojíte?

Áno – táto vláda je zlepená z hlupákov (p. Remišová, min. zdrav., a spol.), zapredancov (Korčok, Matovič),  a riadená psychopatom Matovičom ktorý sa hrdí: „Nakoniec rozhodnem aj tak iba ja!“  Táto vláda vykonáva príkazy z USA prostredníctvo US-A lekárov ! (Opakujem – prečo nepomáhajú doma v USA? Lebo ide o korporátno-globalizačné dohody?)

Táto vláda úmyselne zostavila svoje vládne komisie a poradenský zbor bez odborníkov virológov!

Plní príkazy vojenských mikrobiológov a lekárov z US-Army? Matovič a spol. sú vlastizradcovia ?

Zavrieť ich do väzníc a psychiatrických liečební – to im patrí ?

Čo si myslíte vy všetci ktorí ste potencionálne nakazení už dnes, lebo ste rozhodnutí vojsť do nakazenej miestnosti ?  Veď Matovič vás obetuje len pre svoje ego, a pre svoje kreslo?, možno aj provízie za nákup imunologických testov? Lebo nakoniec o vás rozhoduje iba on !

Páči sa vám to?

Dal som si námahu a písal som o „korone“ všetko čo som našiel u odborníkov,

http://axon.blog.pravda.sk/2020/08/25/mutuje-ale-nakazlivost-si-zachovava/

http://axon.blog.pravda.sk/2020/10/08/trumpov-vabank-ako-ne-liecit-pandemiu-covid-19/

http://axon.blog.pravda.sk/2020/10/10/trump-vabank-2/

http://axon.blog.pravda.sk/2020/10/12/499/

http://axon.blog.pravda.sk/2020/10/13/generalny-vabank/

zdôrazňujem – u odborníkov na boj s vírusmi.

Ale táto vláda sa nechce riadiť ani rozumom, ani ekonomikou, a už vôbec nie virologickými odbornými postupmi.

 

Čudujem sa armádnemu veleniu že pristali na túto vlastizradu.

 

Prekvapila ma prezidentka, zrazu stratila rozum aj odvahu.

Pani prezidentka, toto nie je smetisko – toto je popravisko ! A Vy mlčíte?

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709162x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu