Pán Raši, do textu „Odvolanie Matoviča“

4. novembra 2020, axon, #COVID-19

doplňte aj tieto dôvody:

Matovič sa správa ako schizoidný psychopat. Na psychiatrov sa nespoliehajte, ale hľadajte vecné dôkazy:

  1. Zneužil armádu na presadenie svojvôle, resp. objednávku z US-Army tlmočenú Korčokom, a ten ju dostal od Stoltenberga. (Hľadajte dôkazy v komunikácii medzi Stoltenbergom a Korčokom. Zablokovaná vojenská kontrarozviedka by mala byť aktivovaná aj v tomto smere! Zavolajte si vojenskú prokuratúru a podajte Návrh na žalobu!)
  2. Ohrozil životy a zdravie všetkých obyvateľov SR čím naplnil skutkovú podstatu jedného z najvážnejších trestných činov.
  3. Matovič Laicky vybral zlý test s úmyslom celoplošne nakaziť COVID-19 obyvateľov celého Slovenska. Preto zakázal odborníkom vyjadrovať sa.
  4. Úmyselne vynechal prezidentku z rozhodovania aby mohol zneužiť armádu a ostatné ozbrojené sily.
  5. Zneužil verejnoprávne médiá propagandou – na rozšírenie infekcie hromadným testovaním.
  6. Ignoroval včasné upozorňovania odborníkov na možnosť – istotu rozšírenia nákazy.
  7. Vyplytval imunotesty predtým  než sme začali vakcináciu. Tie testy sú indikované na vyšetrenie „zdravej osoby“ či náhodou neprekonala COVID-19 a ergo má imunitu už nastavenú proti COVID-19, v takom prípade nebude môcť byť vakcinácia (francúzskou vakcínou) uskutočnená !
  8. Matovič a Korčok odmietli nakúpiť čo i len jedinú z troch typov ruských vakcín, čím potvrdzujú svoje krivé, sociopatické politické ciele.

Pán Raši, pán Pellegrini, pán Fico, pán Kotleba – Konajte ! Argumentov je viac než dosť, Matoviča je nevyhnutné internovať okamžite !

Jednoduchým príkazom generálnej prokuratúry – ktorýkoľvek z prokurátorov GP – za všeobecné ohrozenie zdravia a života občanov SR !

Matovič má byť vo väzení alebo v liečebni dovtedy, kým sa ukážu skutočné znaky jeho resocializácie !

Amen ! Nech sa stane !

___________________

P. S.  Od 11. apríla 2020 píšem proti zlým rozhodnutiam tejto Vlády SR čo sa týka pandémie COVID-19 .

Je veľmi zarážajúce, ako pomaly sa presadzuje pravda v hlavách našich voličov – vrátane opozície. Keďže nie som na žiadnej sociálnej sieti, mám čítanosť akú mám – ale sledujem,  rozumy čerpajú z mojich blogov aj platení redaktori rôznych médií.

Ale čerpajú málo a stále pochybujú, hoci skutoční odborníci – všetci – hovoríme jasnou a ľudovou rečou.