Založ si blog

Matovičov prínos k SARS-CoV-2 epidémii v SR – odborný posudok

Na začiatku boli virológovia v USA. SARS-COV-2 poznajú (USA) skôr ako od r. 2013. Elektron-mikroskopickú fotografiu (EMF) urobili v USA začiatkom r. 2013, dostupná je pre verejnosť na stránkach CDC-USA, odtiaľ som ju vzal a vidíte ju nižšie.
V r. 2014 bol tento Corona Vírus Synciciálneho Akútneho Respiračného Syndrómu známy už mediálne, všeobecne.
V r. 2015 boli zahájené (USA) pokusy o výrobu vakcíny, a potvrdilo sa, tento vírus sa rozmnožuje iba na ľudských embryonálnych tkanivách (získaných vraj z tzv. „potratov“, ale nevylučujú sa pokusy na „zvyškoch“ po umelých oplodneniach, kedy sa bežne „tvoria“ v skúmavkách najmenej dve embryá, ovykle viac).
Začiatkom r. 2017 prezident USA Donald Trump podpísal súhlas, schválil pokusy so SARS-CoV-2 už aj na dospelých dobrovoľníkoch.
Koncom r. 2017 sa objavila „neznáma“ vírusová choroba v severnom Taliansku a Francúzsku, umierali starší ľudia vo veľkom počte, nikto v EÚ ten vírus „neskúmal“, nič sa o tom nepublikovalo. V súčasnosti hľadajú vinníkov v bývalej talianskej a francúzskej vláde (min.zdrav.), ktorých by mohli odsúdiť za zanedbanie protiepidemických opatrení.
V r. 2019 konečne bol vírus identifikovaný vo Vuhane v Číne (CDC-China, Wu-Xan). Do Číny bol importovaný zrejme z USA, Talianska a Francúzska.

Koncom r. 2019 bola známa veľká lokálna epidémia v US-Navy, keď ochorelo takmer 100% námornej pechoty – ale iba na lodiach. Vtedy zakotvili všetky US- námorné sily blízko svojich brehov, a takmer 2 mesiace sa nepohli z miesta. Námorníci mali zákaz opúšťať lode. Vojenská činnosť US-Navy bola obnovená až po 6 mesiacoch, po dôkladnej dezonfekcii. pozri tiež „Syndróm smrti 4×60“ https://axon.blog.pravda.sk/2020/12/17/syndrom-smrti-4-x-60/ .

Vo februári 2020 upozorňovali čínski lekári a virológovia na dlhé obdobie vylučovania SARS-CoV-2 z tela infikovanej osoby – konštatovali dobu vylučovania až 60 dní od prvého príznaku ochorenia COVID-19, zistili vylučovanie slinami, stolicou a dokonca aj potom (spotené dlane). V Číne stanovili dobu sledovannia celých 60 dní po uzdravení z COVID-19, a podarilo sa im lokalizovať ohniská infekcie, aj zastaviť epidémiu vo Vuhane.

Obr. 1 vľavo – zdroj CDC-USA 2013 SARS-CoV-2 elektronmikroskopia fotografia (EMF) verejne dostupná na ineternete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varoval som verejnosť už v auguste 2020: https://axon.blog.pravda.sk/2020/08/25/mutuje-ale-nakazlivost-si-zachovava/

Obr. 2   EMF CoV zvierat, zdroj – ZSSR (CDC RF) 1977 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obr. 3 _ EMF_zdroj China + USA, CDC China, febr. 2020 uverejnené na stránkach CDC USA verjene dostupný. Jednotka je vírus SARS-COV-2 voľný, dvojka je vírus s otvoreným priechodom do bunky kade preniká viriónová RNA do cytoplazmy bunky, kopula bunky je orámovaná červeno. Šípky ukazujú na SARS-CoV-2 humánny korona vírus.

 

V auguste 2020 mali v Ruskej federácii (RF) už pripravenú vakcínu proti SARS-CoV-2, nazvali ju „Sputnik V“ (ide o piatu pýchu, piate prvenstvo ruskej vedy, preto „päť“ , a nie „v“ ako sa v médiách hovorí).

K vytvoreniu vakcíny Sputnik V prispeli tri okolnosti:

1. virológovia RF sa snažili od r. 1999 vytvoriť univerzálnu vakcínu ktorá by mala byť sústavne k dispozícii ako „polotovar“ vyskladaný z nukleových kyselín ako nosič. Ttáto časť vakcíny mala byť úplne „nereaktívna“, nemala reagovať s ničím v ľudskom tele. Začiatkom r. 2020 sa posťažovali prezidentovi že nemajú dostatok financií na dokončenie projektu.

2. v marci 2020 prezident RF V.V. Putin presunul potrebné prostriedky na výskum vakcíny proti SARS-CoV-2, a v auguste 2020 bola vakcína Sputnik V už zaregistrovaná, vyskúšaná na prvých dobrovoľníkoch, ako úspešný produkt na záchranu ľudstva.

3. treťou okolnosťou bolo zistenie rýchlych, veľmi virulentných mutácií SARS-CoV-2. Jediná 47 ročná pacientka sa liečila od marca 2020 do septembra 2020 na COVID-19 so striedaním ústupu a vzplanutia choroby. Analýzou vírusu sa zistilo v tele tejto ženy až 18 (osemnásť) mutácií vírusu SARS-CoV-2 ! Skúška vakcíny Sputnik V uspela, a žena je od konca septembra už zdravá bez následkov. Potvrdil sa predpoklad, Sputnik V možno podávať úplne každému aj počas rozvinutej choroby COVID-19.

V novembri 2020 zaregistrovali britskí virológovia novú mutáciu SARS-CoV-2, len o pár dní neskôr priznali novú mutáciu aj v južnej Afrike (JAR), následne v USA, Francúzsku, Nemecku, Česku, a dnes už niet žiadneho štátu na svete ktorý by nemal podozrenie prítomnosti mutácií SARS-CoV-2 .

Nepredpokladá sa identita akýchkoľvek dvoch mutácií, skôr sa hovorí (medzi virologickými top vedcami) o nekonečnom rade mutácií.

SARS-CoV-2 mutuje podľa neznámeho vzorca, a predpokladá sa, v každom tele sa prispôsobuje génovej výbave RNA v cytoplazme bunky v ktorej sa práve množí. Vyčíslenie množstva variabilných génových vybavení v cytoplazme buniek všetkých ľudí je nemožné – na to nestačia ani počítače sledovacích zariadení USA, Číny a Ruska dohromady. Preto je ruská vakcína jediná ktorá zrejme uspeje všeobecne – vakcína sa prispôsobuje génovej výbave očkovaného človeka a blokuje akýkoľvek korona vírus.

Žiaľ, zatiaľ neexistuje ochota začať celosvetový spoločný postup v tejto a akejkoľvek inej odbornej veci. Skutoční lídri modernej virológie sú v zóne blokády americko-európskymii „sankciami“, a zároveň sú zablokované aj najdôležitejšie medzinárodné vedecké vzťahy. Výsledok bude diabolsky vážny, stále viac a stále mladších ľudí bude postihovať táto sofistikovaná smrť – núti lekárov aby uspávali ťažko chorých, dusiacich sa „vlastnou vodou“ v zatečených pľúcach. Eutanázia triumfuje.

Dnes máme evidované mutácie SARS-CoV-2 aj na Slovensku, zrejme už od septembra 2020. Hľadanie „spoločných mutácií“ je zbytočná námaha, vírus mutuje v každom tele. Týmto faktorom bude limitovaná aj účinnosť všetkých ostatných vakcín pripravených na zastaraných princípoch z čias L. Pasteura.

Snažím sa vysvetľovať „polopatisticky“, pozrite viac o korone: axon.blog.pravda.sk pod značkou #COVID-19, alebo:

Mutuje, ale nákazlivosť si zachováva


https://,axon.blog.pravda.sk/2020/11/02/virus-to-dal-matovic-podrazil-cely-narod/

Občania SR – alebo pokusné myši?

Generálny Vabank

Po vzore Talianov a Francúzov bude náš premiér Matovič postavený pred náš a potom aj medzinárodný súd.

Matovič má na svedomí už viac obetí korony ako mal na svedomí prezident Tiso v rokoch 1942 až 1944. Nie je možné aby sa tejto zodpovednosti vyhol, bude sa zodpovedať za:
1) svojvoľné a laické posudzovanie pandémie, výsmechom odborníkov a zastrašovaním oponentov podporil šírenie kvapôčkovej infekcie SARS-CoV-2 v SR !

2) za úmyselné rozšírenie choroby COVID-19 zlou logistikou – ignoroval nevyhnutnosť a nenariadil celoplošné dezinfikovanie !

3) namiesto dezinfekcie nariadil nosenie rúšok, čo samo o sebe sa ukázalo ako nedostačujúce !

4) štvornásobným hromadným testovaním ktoré zavádzajúco nazval „celoplošným“, úmyselne testoval možnosť hromadného šírenia kvapôčkovej infekcie, donútil ľudí stáť v hustých radoch a zahájil geometrický rad lavín šírenia vírusu SARS-CoV-2 !

Rozdiel medzi celoplošným a hromadným je v „čase“. Nnahnať ľudí dohromady v krátkom časovom úseku je „hromadné“. Celoplošne sa testuje tak ako to robia v Anglicku – každý kto niekam ide musí byť alebo je testovaný a bude to trvať až do ústupu pandémie – to je celoplošné testovanie !

5) zneužil ústavné možnosti premiéra, zablokoval ekonomiku štátu vyhlásením núdzového stavu, kedy direktívne prikazoval zdravotníkom hromadne testovať !, ale nenariadil a nemanažoval dezinfekciu ! Rovnako dobre mohol nariadiť výrobu a rozdelenie dezinfekcie na celú obývanú plochu SR – no neurobil to !

6) selektívne uprednostnil jednu firmu na nákup testov, ale odmieta nakúpiť ruskú vakcínu Sputnik V, ktorá bola k dispozícii už v novembri 2020 !

K tomuto jedna poznámka: Čo robí virológ po opustení výskumného laboratória? Testuje sa ? To by bola katastrofa. Najprv prejde „tunelom“ kde sa sprchuje dezinfekciou celý povrch ochranného odevu. Potom prejde do suchého tunela kde sa vyzlečie a ochranný odev tam nechá. Prejde do ďalšieho tunela kde sa vyzlečie donaha, spodný odev tam nechá. Až potom vojde do sprchovacieho boxu kde sa dezinfikuje celý, až potom opúšťa pracovisko v civilnom odeve. Netestuje sa, ani nič iné nerobí. Ak je k dispozícii vakcína, ihneď sa vakcinuje, ale dezinfekciu nevynechá. Test príde na rad len dodatočne pri podozrení na únik infekcie, alebo pri vzniku známok ochorenia, aj to iba kvôli istote že sa nenakazil „pracovným“ vírusom. Zhrniem: Prvá je dezinfekcia a vakcinácia, až potom je potrebná individuálna hodnota testu! Až v treťom kroku je potrebný test po dezinfekcii a po vakcinácii.

pozrite aj: https://axon.blog.pravda.sk/2020/04/22/karantena-odstartovala-olympiadu-hyen-a-supov/

Nielen rúška, ale aj rukavice a dezinfekcia mali byť štátom prednostne manažované nízkou cenou a domácimi produktmi ! No nestalo sa.

Upozorňoval som na tieto fakty veľmi včas, a Matovič tieto blogy čítal, inak by nepoužíval slovník z mojich blogov. Napriek tomu presadzoval ekonomicky náročnú devastáciu Slovenska, a spôsobuje vysokú úmrtnosť lavínovite rozšírenou chorobou COVID-19 !

k tejto téme si pozrite: https://axon.blog.pravda.sk/2020/06/22/karantena-a-pravne-bezvedomie-v-eu/ ,

alebo: https://axon.blog.pravda.sk/2020/05/21/nase-media-su-blokovane-informacnymi-podvrhmi/ ,

alebo https://axon.blog.pravda.sk/2020/04/11/nastal-cas-zastavit-americku-demokraciu/

___________ďakujem za prečítanie____________________________

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709220x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu