Založ si blog

Matovič u Macrona zaplatil za svoj volebný podvod

– za poškodený majetok francúzskeho občana. Vysvitlo čo nikto nečakal – aspoň u nás na Slovensku sme to nečakali – dom na francúzskej riviére, ktorý Matovič vo svojom videu krátko pred voľbami 2020 označil za vilu Počiatkovu, je majetok úplne iného Francúza, a Počiatek sa tam objavoval iba ako nájomca.

Kto by si neprenajal vilu na francúzskej riviére? Možno aj Matovič by chcel…

Prezident Macron sa rozhodol riešiť vec po francúzsky, diplomaticky. Nechcel rozbiť našu slovenskú „vládu“ tým, že dopustí súdnu žalobu na slovenského premiéra Matoviča za poškodenie súkromného majetku váženého Francúza.

Na bránu inkriminovanej vily vo francúzskej riviére Matovič a jeho banda nalepili tri veľké nálepky s textom „Majetok Slovenskej republiky“ aj so štátnym znakom SR. Nepoškodili – už týmto činom – dobré meno Slovenskej republiky?

Natočili si tam aj propagačné videjko.

Vypočujte si čo všetko natáral, vraj „Počiatek kúpil za naše peniaze – za tie peniaze sa mohli vyliečiť ľudia – zachrániť životy…“

Prišlo na to, a po voľbách premiér Matovič mohol zachraňovať životy, no čo sa nestalo?

Radšej zarábal na testoch, šetril na vakcínach… a sám povedal „nesiem na pleciach 4000 obetí korony“, no mýlil sa, nesie na pleciach oveľa viac životov a zrútených rodín, lebo šíril nákazu hromadným testovaním.

Dnes, ako vždy,  hľadajú výhovorky, ako Krajčí povedal že vraj „70% infikovaných mali anglickú mutáciu“ – ale ?! A kto tú mutáciu šíril? A nepísal som o mutáciách už munulý rok?!  Veď ľudia stáli na dosah vírusu v dlhých radoch a opakovane, lebo Matovič to tak chcel!

Všetci virológovia vedia – kam doletí cigaretový dym z úst fajčiara, tam doplachtí aj vírus ako je SARS-CoV-2, akýkoľvek mutant „korony“.

Matovičovo premiérske kreslo je skutočný „krvavý trón“ sociopata a devianta. Veď aj prezident Macron jednal s Matovičom ako s duševne chorým človekom – láskavo, ale rázne.

Božie mlyny melú nezastaviteľne.

Čo si šepkali Matovič s Macronom za zatvorenými dverami?, to je už vykričané.

Francúz – majiteľ vily ktorú prenajal Počiatkovcom – vzniesol obvinenie proti Slovenskej republike. Prečo? Lebo Matovič pred rokom označil túto vilu za „majetok SR“.
Prezident Macron si povedal, no tak toto nemôžeme takto riešiť, a pozval si premiéra Matoviča na koberec. To je tá jeho slávna návšteva pred ktorou ho dcérka Klárika musela ostrihať „ako bábiku“. Videjko z privítania Matoviča, a jeho reč k Macronovi, obletelo svet ako superhviezdny humor – už je preložené takmer do všetkých jazykov.

Na margo tejto udalosti: Návšteva u prezidenta v zahraničí sa pripravuje s dostatočným predstihom. Táto návšteva bola nepripravená, náhle a utajene dohodnutá, lebo Matovič musel skladať účty zo svojho faux-pa, za svoje klamstvo ktorým obalamutil všetkých svojich slovenských voličov.

Práve pre tú unáhlenú „dohodu“ o návšteve v prezidentskom sídle Francúzska sme popátrali, o čo vlastne išlo. O toto. Nič menej a nič viac. Svet netuší čo sa dialo za zavretými dverami u prezidenta Macrona. Matovič si vyplakal, vymodlil si utajenie tejto veci.

Kto by to čakal? Dole klobúk pred Macronom, nechcel dať príčinu pre pád slovenskej vlády, nechcel sa vmiešavať do vnútorných záležitostí spriateleného štátu… len si pozval Matoviča na koberec.

Kto zaplatí súdne výlohy majiteľovi vily? Zrejme my všetci – Matovič ich musel uhradiť „pronto subito“ ihneď ako mafián nachytaný pri podvode, inak sa majiteľ vyhrážal publikovaním celej trápnej záležitosti.

Nestačí že oklamal svojich voličov. Jeho voliči, ako my všetci, musia platiť za jeho podvody.

Dokonca si vyberá trestanca za špeciálneho inkvizítora, pedofila a polygamistu za predsedu parlamentu, psychopatku za ministerku spravodlivosti, nedouka za ministra zdravotníctva, akože-magistra strihačov za ministra školstva, skrátka – Matovič je lavína hnoja ktorá špiní Slovensko zdola až po prezidentku.

Pani prezodentka Čaputová, Vy sa bojíte? Veď Matovič je ako špina čo chcela byť skládka pri Pezinku!

Vy predsa máte skúsenosť s odprataním smetí!

Nepodáte demisiu za to že ste potvrdila Matoviča ako premiéra?

.

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709208x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu