Založ si blog

Sulík a Remišová zachraňujú USA-anál na Slovensku

Považujú občanov SR za idiotov. Tvrdia že idú zachraňovať „koalíciu“, ale zamlčujú pravdu o záujmoch USA v oblasti stredu EÚ. Korčok prezradil presne to čo nechcel prezradiť. Objednávka Sputnika V je podľa USA veľvyslanca na Slovensku geopolitická sabotáž prítomnosti US-A (americkej armády) na území SR. Podľa doktríny NATO je neprípustné, aby sa slovenskí občania liečili najlepšou vakcínou aká existuje na svete.

Merkelová „odvážne“ sabotuje túto doktrínu v odbore naftového a zemnoplynového obchodu (NordStreem 2 podporuje!) lebo heslo „Deučland ueber ales in ojropa!“ stále rezonuje v hlavách nemeckých politikov. Oni môžu predávať do Ruska všetko a zarábať v RF na všetkom – kozmetiku, pivo, autá, elektroniku, telekom, banky… ale SR si nemôže dokúpiť ani chýbajúce vakcíny z RF, ani náhodou !

Američan z ministerstva zahraničia v USA nám povedal: „Slovensko (Matovič) musí zaplatiť za túto zradu“ – myslel tým objednávku Sputnik V. Pýtame sa prečo? Veď US-A už majú jedno letisko (Sliač) a chystajú sa obsadiť druhé (Poprad) – tak o čo im ide? Je to jednoduché a primitívne ako všetko v zahraničnej politike USA. Ide im o totálne ovládnutie stredu Európy. Letiská sú prvý reálny krok, druhým krokom sú jadrové hlavice na „obranných“ raketách. Pýtame sa prečo? Lebo musia „zastrašovať svetového nepriateľa číslo jedna – Rusko“. Doktrína NATO je:
⁃ Obkľúčiť RF zo všetkých strán „komerčnými“ zbraňami v základniach na území členských štátov NATO.
⁃ Inštalovať tajné jadrové zbrane bez vedomia domorodcov (tak nás volajú, aborigéni).
⁃ Pripraviť vedomie aborigénov na „bratskú spoluprácu“ s US-A (pre prípad vojny komerčnými zbraňami ako v Afganistane). Ku tomu slúžia hoaksy zo „spriatelených agentúr“, ako napríklad pred týždňom že vakcíny západných štátov majú 98 % účinnosti. Nehoráznu sprostosť vraj vyjavili izraelské médiá – ako to? Veď Izrael nemá skúsenosti – ani praktické ani teoretické – s randomizovanými (2x zaslepenými) testami spoľahlivosti liekov, a už vôbec nie s novými vakcínami proti SARS-CoV-2 (korona, proti korone).
⁃ V skutočnosti je najspoľahlivejšia vakcína práve tá ruská Sputnik V, ktorá naháňa hrôzu USA politikom svojou humánnou silou, ktorú veľvyslanec USA na Slovensku nazval „geopolitickou zbraňou“, a Remišová to dokonca vykričala do médií… ako tupá hus pri pive.

Dnes sme boli svedkami Korčokovej, Sulíkovej a Remišovej zrady všetkých chorých a čakajúcich na Sputnik V. Táto jediná vakcína sa môže aplikovať aj chorým, aj starším pacientom s mnohými ochoreniami. Po dvoch dávkach poskytuje vyliečenie (!!!) z korony, a pre neinfikovaných poskytuje 100% ochranu pred nákazou novou koronou, aj pred mutáciami !

O mutáciách som už písal (pozri moje blogy #COVID-19), mutácie vznikajú aj v tele chorého na „kovid“.
Prevencia západu spočíva v nových a novších vakcínach proti „kovidu“ podľa toho ako identifikujú nové mutácie. Nie je to dôkaz nespoľahlivosti komerčných vakcín (???) ak nerátame úmrtia po ich aplikácii (?) – dodnes u nás viac ako 44.

Na rozdiel od západných vakcín (od komerčných firiem Astra-Zeneca, BioN-Tech, Moderna), je ruská vakcína prvá vyskúšaná aj na 18 mutáciách v jednom tele ! Sputnik V úspešne potlačil ďalšie mutovanie vírusu SARS-CoV-2 (!) a vyliečil ženu, vekom po štyridsiatke, polroka trpiacu opakovanými vzplanutiami COVID-19. Čo k tomu dodať ?

Len jedno treba pochopiť. Prečo Matovič nakúpil zopár Sputnikov V z Ruska? Pre nás? Isto nie pre každého. On sám je nakazený SARS-CoV-2 a veľmi dobre pochopil, že iba Sputnik V ho dokáže ochrániť pred ďalšími mutáciami. (Ako som už na blogoch písal, Matovič sa učí z mojich blogov, a teraz zachraňuje „svoj politický zadok“ – bojí sa hnevu občanov SR – a tiež zachraňuje svoje, aj zdravie svojej rodiny.) To by bolo v poriadku, keby zachraňoval životy všetkých občanov ktorí chcú očkovanie Sputnikom V… Objedná ich viac ?

Čo nechápeme?
Ako môže náš štát ignorovať odborníkmi celého sveta schválenú a vychválenú vakcínu Sputnik V?  Západné odborné karentové médium Lancet, v ktorom sú nezaujaté a overené vedecky podložené správy z celého sveta im nestačí ? Čo si o sebe myslia Remišová, Sulík a Korčok? Akože oni sú zodpovední za životy ktoré vyhasnú lebo šmejdy ich zabijú ?

Prečo náš štát schválil šmejdy ktoré neboli testované randomizovanými dvoj-zaslepenými skúškami?

Stačilo im vyhlásenie komerčných firiem že sa nimi dá očkovať ?

Naproti tomu Rusi preverovali Sputnik V až v troch etapách, a nakoniec aj pokusmi na chorých dobrovoľníkoch ! Rusi ako prvý na svete vedeli čo majú za zbraň proti COVID-19.

Ale USA si dovolia vyhlásiť Sputnik V ze „geopolitickú zbraň Ruska“, pričom Rusi nežiadajú a nevykonávajú nátlak na nikoho, nepodmieňujú predaj svojich vakcín žiadnymi politickými krokmi ! To len v hlavách zvrhlých USA politikov, na čele s Džou Bajdenom, vzniká idiotská hra na politiku so životmi občanov „svojich“ členov NATO – toto je politická zvrhlosť najvyššieho stupňa !

Občania – dosť bolo Sulíka, Remišovej a Korčoka. NATO nech nemanipuluje našich politikov v našich zdravotných potrebách !

Americkí veľvyslanec a jeho poskokovia !  – toto ste prehnali !  My vás tu nechceme ak nedokážete rešpektovať naše záujmy ! Choďte si robiť pokusy na svojich vojakoch! – a nás z toho vynechajte ! My vám nič nedlhujeme, a vedzte: My sa Rusov nebojíme, chceme od nich to čo si kúpime !

Pripomíname: Keď sme požiadali ruské vojská aby opustili našu (Česko-Slovenskú republiku) do roka boli preč! – a nenárokovali si žiadne „výnimky“.

Rusi vždy dodržali čo sľúbili ! V súvislosti s vakcínami vyhlásili iba jedinú doktrínu:
„Sputnik V je k dispozícii každému štátu ktorý oň požiada, lebo choroba COVID-19 musí byť porazená na celej Zemi !“

Americkí politici – povedzte – čo na tejto doktríne nechápete ?
Ak ste takí pribrzdení, tak prečo by sme vám mali „veriť“ ? Zmiznite z nášho územia, a nedoktrinujte našich hlupákov koaličných politikov svojimi hoaksami ! Strčte si do análu vaše teórie o „novičoku“, či „ruskej hrozbe“, a nažerte sa vlastnými mŕtvymi občanmi ! – nie našimi občanmi ! Nás a našich ľudí nechajte žiť v mieri s každým koho si vyberieme!

A zvolávam do slovenského povedomia len jedno: Sulík, Remišová a Korčok – zalezte, a nebalamuťte nás vašimi hlúposťami o „záchrane koalície“. Vy zachraňujete „USA politiku na Slovensku“, ktorá tu však ani neexistuje !  U nás sú len zapredanci ktorí US-Army pozvali k nám !
Nepripomína vám to r. 1968 ?

Dosť bolo smradu okolo vojenských hlúpostí o „zastrašovaní úhlavného nepriateľa“ – doktrína NATO !

Zmiznite z politiky ak nerešpektujete 75 % občanov SR !

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709260x
Priemerná čítanosť článkov: 9044x

Autor blogu