Pomalá likvidácia dôchodcov zákonom MZ SR

12. januára 2022, axon, #genocída v SR

Otázkou je, či je to úmysel, alebo nevedomosť. Alebo oboje.

Minister Lengvarský (OĽaNO) je vyučený všeobecný lekár. Napriek tomu oklieštil všeobecných lekárov – nemôžu sa starať o polymorbidných pacientov (mnoho chorôb v jednom tele), akými sú predovšetkým dôchodcovia a invalidi.

V zákone z dielne OĽaNO zakázal všeobecným atestovaným lekárom predpisovať lieky ktoré odporučil odborný lekár. Uvediem príklad:

Pacient s chorobou srdca (kardiológ), s hypertenziou, chorobou obličiek (nefrológ), s poruchou hybnosti (neurológ), s hypertenziou oka (glaukóm, ophthalmológ)… (áno sú takí pacienti a nie je ich málo) dostáva recepty od všeobecného lekára elektronicky a príbuzní mu ich donesú domov. Jeho chronický polymorbidný stav je dobre kompenzovaný, všeobecný (obvodný) lekár má prehľad o jeho stave a raz ročne ho pošle na odbornú kontrolu. Celý rok sa pohodlne dostával k liekom podľa predpisu odborníka, navyše všeobecný lekár má možnosť prísť do bytu invalida a odobrať mu potrebné odbery na vyšetrenia, prípadne aj natočiť EKG. Mal by mať preplatenú takú činnosť od zdravotnej poisťovne – tak by mala vyzerať kompletná starostlivosť odborného praktického lekára ako je to v aj v Nemecku, Rakúsku…

No, teraz sme svedkami „stvorenia zákona“ na pomalú likvidáciu invalidov ťažko mobilných pacientov. Odteraz bude musieť každý, aj mobilný pacient, aj invalid „chodiť“ mesačne k odbornému lekárovi – niektorí ku 4 až piatim – lebo 0ĽaNO si to tak želá a dali to do zákona, ktorý by mal platiť od júna 2022.

Čo myslíte, dokedy to budú zvládať naši chorí rodičia a starí rodičia?

Bude mať obvodný lekár prehľad o tom čo sa deje s jeho pacientom?

Možno bude vypisovať iba úmrtné listy a posielať telá do krematória, lebo tak si to žiada OĽaNO zákon, že „najbližší“ lekár je povinný vystaviť úmrtný list, úradné potvrdenie o smrti pacienta, kde sa tiež uvádza či bude alebo netreba „pitvu“ a že môže byť rovno spopolnený.

Toto už vyzerá na skutočný holokaust (spaľovanie neželaných osôb) chronicky chorých a starších občanov.

Podľa OĽaNO je to OK.

Podľa mňa je to na podanie na medzinárodný súdny dvor pre úmyselnú genocídu vybranej skupiny občanov SR.