Založ si blog

Krvavý trón Igora Matoviča

Podobne ako v divadelnej „nemenovanej hre“ od W. Shakespeare, aj v príbehu premiéra SR sa nachádza diabolsky silná manželka hypnoticky ovládajúca svojho psychopatického, ale slabého manžela Igorka.

Do krvavej histórie tejto rodiny treba započítať:

1. odstránenie dvoch policajných hláv (gen. Lučanský, Gašpar) ktoré by mohli svedčiť o podvodoch „tróniaceho“ Igora a jeho nepodarenej manželky. Napr. podvod s prepašovaním tlačiarne v časoch keď to bol trestný čin. Podvody a machinácie s daňami ktoré Matovičovcom pomohol zakrývať exminister Lipšic v úlohe „netrestaného advokáta“. Aj Lipšicov trestný čin zabitia chodca na prechode pri prekročenej rýchlosti, zabitie z nedbanlivosti, trets odňatia slobody najmenej 4 roky vo väzení, ale trestné stíhanie bolo zastavené – register trestov tohoto právneho diletanta je akože čistý? Čo vy na to pani Miššíková? ako bývalá prokurátorka GP ste pomáhali Lipšicovi už ako advokátka zakryť jeho trestný čin – spíte dobre, Lipšic viedol svoje auto vyše 120 km rýchlosťou čomu nasvedčuje aaj „let“ zrazeného tela vo vzduchu. Kamera to nasnímala presne. Dva metre vysoký chlap, po zrazení na prechode pre chodcov za zníženej viditeľnosti Lipšicovým autom, „letel“ vzduchom pred autom na štvornásobnú vzdialenosť výšky (dĺžky) jeho tela, to znamená najmenbej osem metrov ďaleko od nárazu. Lipšic ešte pokarčoval kus cesty po náraze, ale telo ležalo ešte vždy dva metre pred autom ! Takú sprostosť že Lipšic za to nemohol, mohli uzniesť iba skorumpovaní vyšetrovatelia a súdni znalci bez chrbtovej kosti, všetci sú to zločinci! Toto sú len náčrty z toho všetkého čo sa malo utajiť a „uvoľniť ruky“ Matovičovcom.
Jedného z dvoch internovaných policajných šéfov Matovičovci nechali zavraždiť, aby ho umlčali, ale ešte predtým – 09. decembra 2020 – vypočúvali gen. Lučanského v Banskej Bystrici na špecializovanej prokuratúre. Gen. Lučanský, sám bezúhonný, odmietol spoluprácu so zločincami, preto musel zonmrieť. Priveľa vedel o kriminálnych praktikách Matovičovcov a ich kopovov. Prečo museli zamlčať tento väzenský draft? Prečo zadržiavali písomné žiadosti gen. Lučanského? Toto všetko sa konalo na príkaz Matovičovcov cez Kolíkovú!

2. tvorba bezprávneho stavu SR  Keby všetci „bachári“ a „prostisúdcovia“ dodržiavali zákony, nič traké sa nemohlo stať! Keď neexistuje dôvod na väzbu, lebo nie je evidovaný žiadny trestný čin, preto ani kolúzna väzba nebola dôvodná, preto je vražda vo väzba najhorší scenár aký vôbec existuje v dejinách krvavých režimov! Igorko musel okrem tých dvoch odstrániť aj niektorých prokurátorov a sudcov. Musel likvidovať, skartovať spisy a vykonať aj iné zahladzovania v rýchlom slede za sebou. Po dokončení „príprav“, po zatýkaní ako v „Noci dlhých nožov“, zahájil ťaženie za svojou mocou podľa návodu utajovanej spolupáchateľky svojej manželky, vyhlásením: „Polícia, súdy a prokuratúra majú voľné ruky!“. Chcel tým povedať: „Budú zatýkať a týrať podľa môjho príkazu.“ Jeho vyhlásenie je problematické. Kto okrem zločincov? Kto má „voľné ruky“?
V právnom štáte je to takto: Vojaci, policajti, sudcovia, prokurátori a všetci v služobnom pomere – aj colníci, všetci majú najviac zviazané ruky zákonmi ! Stráženie dodržiavania zákonnosti sa dá iba v medziach zákona. Zákony sú medze právneho štátu! Kto nedodržiava zákony, svojvoľnými činmi prekračuje zákony, ten je trestuhodný zločinec! Igor Matovič je zločinec!

3. kriminálna spolupráca s katolíckou Cirkvou  Vtedy si nikto neuvedomil čo nás čaká. Vyhlásenie samo o sebe je varovné, ľudia to tak pochopili, ale čakali, nenamietali, očakávali opak toho čo sa ukazuje dnes. Žiaľ, ani kat. Cirkev sa nestihla zorientovať v diabolsky nevypočítsteľnej „politike“ Igorka – podporila ho vo voľbách, a podporila ešte aj hromadné šírenie nákazy t.j. hromadné „testovanie“! Detto ako pápež podporil Hitlera lebo sa bál Rusov! Vatikán sa spamätal až keď sa karta obrátila. Spamätá sa dnes? Veď následky sú citeľné, celé rodiny trpia zlým manažovaním koronakrízy! Úmrtia sú na celom svete a častejšie ako za čias španieklskej chrípky. Ale naše Slovensko stojí na čele tabuliek v počte úmrtí na počet obyvateľov!
Keď gen. Lučanský odmietol spoluprácu s Matovičovcami a obhajoval nezávislú činnosť polície, musel podať výpoveď. Bol k nej donútený vydieraním. Následne sa Matovičovci zľakli čo všetko vedia policajti, preto neváhali internovať slušných ľudí aby zakryli svoje svinstvá. Cirkev mlčala. Mlčala aj po odhalení nezákonného väznenia a zabitia vo väzení. Mlčí aj dnes a svojím mlčaním stále podporuje nacistické metódy Matovičovcov.
Matovičovci už „plánujú“ internančné tábory pre „nakazených“ a chystajú sa tam zatvárať aj odporcov krvavého režimu. Aby sa to nestalo, zobuďte sa pán arcibiskup Zvolenský, a dajte konečne vyhlásenie, inak budete zatratení všetci čo mlčaním podporujete arcizločineckú Matovičovu krvavú politiku!
Dnes je už neskoro, škody sú napáchané. Spreavodlivosť zanikla v Matovičových voľných rukách. Rodiny týraných osôb stratili dôveru v právo, neveria štátu, neveria ani Cirkvi!
Rodiny obetí chcú satisfakciu! Dusia sa v bezmocnosti a zúfalo hľadajú možnosť odplaty! To sa týka aj rodín obetí infekcie ktorú rošíril Matovič svojvoľným rozhodnutím. Hneď na začiatku sa chválil „Nakoniec aj tak rozhodnem ja!“.
Igorko nikdy neprizná ktorý beštiálny krk nosí jeho psychopatickú hlavu. Igorov psychologický obraz je opísaný už dávno v diele Wiliama Shakesperare: Po každom úteku či z komisie, alebo spred kamier, sa objaví „nový“ Matovič až na druhý deň, a „pritvrdí“ „svoju politiku“ staronovým rozhodnutím, akoby ani neexistovala tá otázka pred ktorou ušiel. Igorkova neschopnosť odpovedať na nečakané otázky, jeho hysterické prejavy a úteky pred otázkami hovoria jasnou rečou – beštia je v pozadí.

4. zneužiltie ústavného zákona vyhlásením núdzového stavu, súbežne odmietli nariadiť a manažovať celoplošnú DEZINFEKCIU – správne mali využiť núdzový stav na obmedzenie kšeftovania s potrebnými komoditami určenými pre zvládnutie koronakrízy. Mali štátnou objednávkou zazmluvniť výrobcov bavlnených rukavíc a rúšok, mali objednať ako štát alkoholovú profesionálnu dezinfekciu – lebo proti korone je tá najúčinnejšia! Mali vysvetľovať, riadiť celoplošnú dezinfekciu aby zaistili normálne fungovanie všetkých orgánov štátu – školstvom počnúc, cez úrady a výrobné firmy, väznicami končiac. Namiesto toho urobili kšefty s nespoľahlivými testami a ponechali ľudí napospas! Vyhlasovali stupídne poučky „Rúško, ruky, vzdialenosť“ – čo je to isté ako keby pekári predávali namiesto chleba iba prázdnu kôrku na pohľad vyzerajúcu ako celý chlieb. Sprostosť však?
Proti neznámemu vírusu (SARS-CoV-2 je stále neznámy) šíri sa nečakane a vo vlnách, mutuje a nevedno dokedy bude mutovať, treba používať dávno osvedčené metódy dezinfekcie. Číňania dodnes celoplošne dezinfikujú všade kde sa objaví nové ohnisko – preto majú najlepšie výsledky (v počte úmrtí na počet obyvateľov) na svete! Postrekovanie rukavíc a rúšok alkoholovou profesionálnou dezinfekciou – to je individuálna – osobná ochrana. postrekovanie vzduchu okolo seba je už zodpovednosť aj za druhých. Toto malo byť riadené!
Proti takému vírusu možno sa brániť iba tým čo ho ničí počas jeho cesty z jedného subjektu na druhý subjekt. To je tá dezinfekcia!
Ale Matovič sa hral na múdreho – vraj „celoplošné testovanie je najlepšia zbraň“. Nevšímal si odborníkov – úmyselne zavádzal masy stupídnym tvrdením.

5. blokovanie komunitnej imunity – nakúpili vakcíny ktoré sú neoverené a neúčinné. Prvá podaná vakcína (z tých čo nakúpili) neúčinkuje a druhá má byť aplikovaná za 14 dní po prvej. Okrem toho pri podaní človeku ktorý je už infikovaný, je každá z nakúpených vakcín živit ohrozujúca! Čo z toho vedia Matovičovci? Keby vedeli, nepodsunuli by nákup vakcín pod politické záujmy, ale hľadali by humánne, sociálne a demokratické spôsoby.
Odmietli poskytnúť občanom výber najmenej z troch rôznych vakcín. Mohli nakupovať aj v Číne, aj v Rusku, aj v Japonsku a inde. Ale Matovičovci nakúpili len vo firmách komerčných, západných, a v malom množstve!
Okrem toho obsadzujú odborný personál na stupídne testovanie zlými testami, a štepenie bude robiť kto? Očkovanie mali manažovať cez ambulancie lekárov ako sa to oficiálne podľa zákona má robiť. Všetky ambulancie mali mať právo na dodávky potrebného počtu vakcín podľa záujmu a počtu klientov. Pred vakcináciou majú byť vykonané individuálne PCR testy podľa uváženia lekára a so súhlaom klienta, až potom sa malo očkovať! Podľa objednávky ako si klienti vyberú po porade s lekárom!, a nie podľa „capnutia na brucho“ Matovičovho tímu.

6. úmyselné šírenie virózy – choroby COVID-19, počas hromadného „testovania“ občanov SR v októbri a novembri 2020.
Odborníci varovali pred takouto formou, ja sám som o tom písal od začiatku ako sa začalo hovoriť o tej blbosti: Masové testovanie nie je „boj s covidom“, ale je to šírenie nákazy lavínovou formou – horšie ako geometrickým radom – predstavte si vektory geometrických radov v kruhovej formácii, v 360 stupňových geometrických radoch – túto formu šírenia splodil Matovič! To je lavínovité šírenie infekcie, v tomto je Matovič prvý na svete!
Igor vždy utiekol od argumentov. Na druhý deň, po spracovaní Igora vlastnou manželkou, zvolal tlačovku, kde ako on tvrdí, „sám som rozhodol“.
Pýtame sa, sme obeťami krvilačnej a nenásitnej, mocibažnej a neústupnej manželky Igora Matoviča? Samotné jednanie týchto dvoch je typické a opísané v Shakespearovej „nemenovanej hre“, rovnako aj sfilmované vo filme Akiro Kurosawu „Krvavý trón“. Igor je manipulovaný manželkou presne podľa rovnakého scenára. „Chráni“, ukrýva svoju „radkyňu“ za status „nemáme spoločný účet“. Ak je to pravda, prečo im svietil spoločný stromček na Vinoce 2020?

__________________

Ľudia bdite! Július Fučík si pomohol Bibliou keď to vyhlásil.
Áno, Biblia hovorí jasnou rečou: Diabol nás o bkľúčil ako revúci lev!
Pýtajme sa Cirkvi: Musíme byť korisťou? Nedokážete zdvihnúť svoje hlasy?
Keď sa dvihnú masy, bude to ešte horšie, a zase zvíťazí diabol. Preto žiadame klérus katolíckej Cirkvi :
Dištancujme sa od Matovičovcov aj od ich kopovov!
Exkomunikujte Matoviča pre jeho vedomé diabolstvá, klamstvá, exkomunikujte aj ich spolutvorcov v slovenskej politike!
Nečakajte kým začne konať ľud, alebo sám Všemohúci. Čiňte pokánia všetci v cirkvách – pápežom počnúc všetky údy Cirkvi – Boh sa na to už nechce iba pozerať! Trest bude ešte horší ako je koronakríza, ako sú sopečné výbuchy, ako tsunami… Predstaviť si to neviete! Tak začnite s Pravdou a Spravodlivosťou! Začnite priznaním svojich hriechov a omylov!
Odsúďte viditeľné zločiny politikov! Tu nestačia iba modlitby. Kajajte sa a konajte!
Máte ruky – sú to Ruky Kristove? Komu ich podávate?
Máte ústa – Rečnia slová Kristove? Čo hovoríte?, a komu?
Máte nohy – sú to Nohy Kristove? Kade chodíte?, a s kým paktujete?
Súdili ste tých čo vám neublížili a teraz mlčíte?, lebo ubližujú iba maličkým?
Klerici – dbajte aby ste neboli Kristom odsúdení skôr ako sa nazdáte!

Zabudli ste? Veľa ste dostali…

_________________

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1708153x
Priemerná čítanosť článkov: 9038x

Autor blogu