Založ si blog

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu.

Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory:

Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo pre vstup do EÚ musí „banderastan“ upustiť od xenofóbnej rusofóbie, a musia uznať ruský jazyk ako druhý oficiálny jazyk v Ukrajine. Nemohli nesúhlasiť, sú to normálne požiadavke EÚ pre všetky krajiny, podporovať národné jazyky menšín,  a preto aj podpísali.

Zároveň je tam uvedené že Donecko a Luhansko zostane ako časť federálneho usporiadania Ukrajiny, k čomu sa zaviazalo aj Rusko, bude rešpektovať dohovor. Ale (!!!) – o Kryme tam nie je ani slovo (!!!).

V podobnom federálno-demokratickom duchu je tam toho viac, ale toto sú hlavné dva body.

K tomu musím uviesť výňatok z Ruskej ústavy:

RF sa zaviazala ochraňovať všetkých Rusov aj v zahraničí, a to všetkými prostriedkami, myslí sa tým aj vojenskými. Vedia o tom aj v USA, preto v „tajných“ väzniciach USA (príklad Guantanámo) nenájdete ani jedného Rusa, ani nikde ide na svete.

(Poznámka – keby sme my, SR, mali podobný Obranný Dohovor s Ruskom že ochránia každého Slováka kdekoľvek na svete, cítil by som sa bezpečne v USA aj v stredoafrických štátoch.)

Vráťme sa k idiotom (Matovičom definovaný všeobecno-politický titulus v plnom sémantickom obsahu) západných predstaviteľov členských štátov NATO:

Liz Truss 9. 2. 2022 začala rozhovor so zaminir RF Segejom Lavrovom – citujem – „Chceme dohovor o Minských dohovoroch o Kryme“ (!!!)

Keď Lavrov komentoval rozhovor, bokom poznameal, mixel-pixel pani Truss nevie ani o čom chce hovoriť, zrejme si prišla prevetrať čiapku. Nemá ani základné vedomosti ani o histórii, ani o súčasnej politike, chcela s nami hovoriť ako kolonizátor s kolóniou,  no nič sa sa z toho neudialo, ako prišla aj odišla, zrejme to bola príprava na ďalší západný hoax ktorý sa náhle po jej návšteve objavil v NATO „informačných“ zdrojoch: vraj RF zaútočí na UA už 16. 2. (v stredu tento týždeň, idioti v našich médiách to opakujú ako papagáje cvičené NATO-stane).

Prezident „banderastanu“ Zeljenskij sa chytil za hlavu a okamžite oznámil do celého sveta, citujem: „To nie je pravda, RF nikdy nezaútočí na UA !“  Odkiaľže zrazu také mierotvorná istota?

Rusi sa nezľakli. Na odpoveď NATO hoaxom zahájili vojenské cvičenia v Čiernom mori, a bolo po hoaxe.

O čom je to celé? Kto chce vojnu? EÚ, alebo UA?

Vieme o čo ide. Už pred r. 2014 sa dohodli USA a GB (samozrejme tajne) ale ako vieme od nášho Pána IC XC „Nič sa neutají“, aj táto tajná dohoda unikla na svetlo sveta. USA majú záujem o Krym, GB potrebujú uhoľné bane Donecka,  preto exkalácia pochádza najmä od týchto dvoch NATO idiotov. Politickí NATO predstavitelia sú vážne retardi.

Zeljenskij je pri nich génius. Veľmi dobre vie že to bude koniec „banderastanu“ ale aj NATO ako aliancia stopercentne skončí, ak sa im podarí vyprovokovať vojnu na Ukrajine. Preto západný hoax okamžite odvolal ako nezmyselný.

Rusom stačí mlčať a čakať, majú na to pripravené zbrane aj profesionálnu armádu. Pred USA a západným štátom EÚ predložili ultimátum:

NATO môže urobiť iba jedno – stiahnuť svoje vojská na úroveň pred rokom 1990, alebo skončiť v porážke. Jediné možné mierové riešenie je v stiahnutí vojsk NATO z obkľúčenia RF. Oni už ani nedementujú hoaxy vypúšťané NATO agentmi do EÚ médií – Rusi čakajú.

Zdá sa že Japonci veľmi dobre vedia o čo ide, oni mlčia, boja sa že Nippon bude China – to im hrozí ak sa pripoja k NATO provokácám.

Väčší dementi sú v Austrálii – dovolili USA rozmiestniť na ich území rakety s jadrovými hlavicami, ako keby mali šancu doletieť do Číny, alebo do RF. Začalo to tiež tajnou dohodou o rozšírení kolónií GB cez Austráliu na ďaleký východ. To fakt nevedia že sú tam „očakávaní“ ?!

Typické pre USA politiku je zrada „priateľa“. Francúzsku najprv pohrozili nejakými sankciami, lebo Makron odmietol účasť na vojne proti Rusku. Vzápätí USA donútili Austráliu aby zrušila megaobchod (najväčší vo svete) s Francúzskom, zrušili dohodu o dodaní supermoderných ponoriek, Austrálčania ich dostali z USA, lebo Dohoda USA GB sa tým spečatila a rozšírila.

A kde sme my v rámci týchto geopolických predstáv USA – GB ?

Pochybujem že si to naša dementná vláda uvedomuje. Urobili z nás cvičisko a strelnicu US-Army – z celého Slovenska !!! Lebo presne to je dohoda „o obrane“ ktorú táto vláda a prezidentka podpísali !!!

Fakty sa poprieť nedajú.

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Na strelnici ukrajinského konfliktu

30.01.2022

Slovensko je terčom a štítom v záujmoch USA. Terčom nastrčeným USA pre rakety RF – ihneď ako sa sem nasťahujú diverzanti US-Army (US-A). Okrem toho, že budú cvičiť ukrajinských nacistov ako likvidovať Rusov – doneckých a luhanských povstalcov, budú si budovať raketové základne s jadrovými hlavicami priamo v našich horách – chránené – nechránené [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711506x
Priemerná čítanosť článkov: 9056x

Autor blogu