Založ si blog

Na strelnici ukrajinského konfliktu

Slovensko je terčom a štítom v záujmoch USA. Terčom nastrčeným USA pre rakety RF – ihneď ako sa sem nasťahujú diverzanti US-Army (US-A). Okrem toho, že budú cvičiť ukrajinských nacistov ako likvidovať Rusov – doneckých a luhanských povstalcov, budú si budovať raketové základne s jadrovými hlavicami priamo v našich horách – chránené – nechránené územie – všetko jedno. Dohoda SR – USA jasne hovorí o budovaní podzemných vojenských zariadení priamo na letiskách SR, alebo v regióne ktorý si US-A vyberú sami… Aj bez súhlasu slovenského majiteľa pozemku. Takto postupoval hitlerovský wehrmacht v r. 1939-44.

Situácia sa opakuje – prezidentská kancelária a Vláda SR odovzdáva Slovensko do rúk agresorom.

USA nikomu nedokážu vysvetliť že chcú „brániť demokraciu“ – neveria im Francúzi, Nemci, ani Poliaci. Títo sľúbili Ukrajine (UA) pomoc, ale odmietajú vstúpiť na územie UA, nechcú konflikt v EU.

Opačne je na tom USA , Anglicko, Kanada, Austrália – hrnú sa do vojny ako idioti, ale majú to „premyslené“ – nebude sa bojovať na ich území, ale na zemí EÚ. Je to pravda?

Prezident Putin poslal prezidentovi Bajdenovi jednu jedinú otázku. Či USA dokážu rešpektovať historické geopolitické nároky RF, tak ako ich rešpektuje RF vo vzťahu k USA.

Odpoveď Bajdena boli samé tliachaniny a nič konkrétne, ako vždy v posledných 2 storočiach. To znamená, USA skutočne chcú vstúpiť na územie UA – aj keď deklarujú pravý opak. Čo to znamená pre členské štáty NATO?

Nič dobré. Slovensko ako štát s odovzdanosťou mopslíka do kriminálnej politiky USA sa stáva cvičnou strelnicou pre nedostižné ruské rakety. Niektoré lietajú rýchlosťou až 28 Mach (28 násobok rýchlosti zvuku). Dokážu meniť trajektóriu letu všetkými smermi a cieľ zasiahnu vždy presne – po vypustení sa nedajú zastaviť žiadnou stranou, majú vopred naprogramovaný cieľ, a ten zasiahnu.

USA urobili aj iný debilný krok v zahraničnopolitických vzťahoch. Vypovedali Zmluvu o zákaze jadrových hlavíc. Rusom uvoľnili ruky a môžu si namontovať na svoje hyper-rakety čo len chcú.

Tajomstvo ruských rakiet je založené na kompozitných materiáloch odolávajúcim teplotám plazmy (teplota ako na povrchu Slnka). Plazmový pohon ruských rakiet je presne to, čo US-A nechce vidieť nad svojím územím – preto podstrkujú členské štáty EÚ ako terč a strelnicu.

Niektoré štáty už odmietli účasť v UA – RF konflikte na Donbase a Luhansku. Predovšetkým preto, lebo RF odmieta strieľať do ukrajinských vojakov, považuje ich za svojich bratov. Väčšina obyvateľov UA sú Rusi, aj keď si píšu národnosť UA. V armáde Ukrajiny sú len 2% nacistov nenávidiacich Rusov. To sú tí čo popravujú civilných občanov ruskej národnosti v UA, od februára v r. 2014 až do dnešných dní, vrátane žurnalistov a politikov.

Napriek tomu RF robí Ukrajine ústupky, stále čakajú na zaplatenie miliardových dlhov za dodaný plyn, stále čakajú na občiansku zodpovednosť a dávajú možnosť volebnému usporiadaniu UA do normálu – ľudovo povedané, kým prestanú Ukrajinci veriť „americkému snu strýčka Sama“, jeho podvodu. „Strýčko Sam“ nemá záujem o blahobyt Ukrajincov, a väčšina, mnohí to už vedia. Tak ako rozbili ZSSR za čias Gorbačova a Jeľcina, tak sa snažia zotročiť aj Ukrajinský ľud.

Keď sa Rusi spamätali a „vyhostili“ USA z Ruska, zadržali si svoje bohatstvo pre RF, vtedy začali USA hlásať politiku sankcií proti RF. Dnes sú už tak „ďaleko“, že Bajden sa priamo vyhráža Putinovi, ako sa iní vyhrážali kedysi Saddámovi Husajnovi a Muamarovi Kaddáfimu. Čo to znamená?

USA si predstavujú svet ako „unipolárnu demokraciu“ v ktorej diktujú „kto čo musí odovzdať“ (Slovensko svoje letiská a pozemky) do spravovania magnátmi a generálmi USA.

Čo môže Slovák urobiť pre záchranu svojho národa? Iba jedno a jediné riešenie: Odmietnuť politiku USA a vystúpiť z aliancie NATO.

Slovensko chce byť súčasťou EÚ, chce mať členstvo v rodiacej sa spoločnej EU-Armáde.

Členstvo v NATO je zničujúca perspektíva – bojisko a cvičisko pre US-A. Pochopili to už aj Bulhari ktorí prví odovzdali svoje prístavy do rúk US-Navy. Pred niekoľkými dňami vyhlásili, že odmietajú účasť bulharských vojsk v UA – RF konflikte. Rovnako sa vyjadril aj chorvátsky prezident. Ako som už povedal, aj Poliaci odkázali detto. Sú ochotní pomáhať UA, ale bez účasti svojich vojsk.

Bajden proklamuje že US-A nevstúpia na územie UA. Ale to je iba Hitlerov program, navrhne sa „mier“ a potom sa zaháji „prekvapujúci“ Blitzkrieg. Rusi to už majú za sebou, a sú pripravení.

Mňa však prekvapuje – vlastne neprekvapuje – debilné rozhodnutie súčasnej vlády, poskytnúť USA nástupnú plošinu pre Blitzkrieg tak ako to bolo ponúknuté Hitlerovi. Všetky reči o tom že to bolo dlhodobo pripravované sú pravdivé, ale inak ako to teraz tvrdí pán Korčok.

Ešte pred dvomi rokmi sa chválil aký on bol „gróf“ vo Washington DC, býval vo VIP vile v luxuse ako mozambický kráľ… prečo asi? V tej dobe tam robil veľvyslanca za SR (za Ficovej vlády), ale nebýval na slovenskej ambasáde ako všetci pred ním. Vtedy nikto netušil čo chystal. Tzv. „obrannú dohodu SR – USA“ mu navrhli z Bieleho domu, a on sa zaviazal presadiť ju. Korčokov čas prišiel keď US-diverzant zastrelil žurnalistu Kuciaka a jeho snúbenku – sedem nábojov hodených na podlahu je podpis vojenského diverzanta z USA špeciálne cvičeného na takéto činnosti. Mnohí sme naleteli, vrátane rodiny obetí, uverili US-agentovi Lpšicovi ktorý „úspešne“ manažoval vyšetrovanie – žiaľ.

Takýchto „gorilákov“ chcú cvičiť USA na našom území pre UA – diverzia v Luhansku a Donecku je prípravný cieľ ktorý začne viditeľným „útokom nejakého partizána“ na ukrajinského „oddaného“ národovca v Kyjeve. Scenár zodpovedajúci US-diverzným praktikám. Vytvoria „dopyt na zásah“ US-Army v Ukrajine.

Chceme byť súčasťou takejto intrigánskej politiky len kvôli bohatnúcim magnátom USA?
Chceme byť terčom ruských zbraní?
Chceme obetovať životy občanov SR pre nenažrané záujmy USA ?

Ja hovorím to čo sa kedysi písalo na transparenty vo Vietname: AMI GO HOME !

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712535x
Priemerná čítanosť článkov: 9061x

Autor blogu