Založ si blog

Ruský marš nás volá na pochod

volá všetkých Slovanov čo ešte žijú, proti tým čo sa nad vlasťou nadrapujú, volá proti nim a ukončí ten boj…

Kto dovolil USA odkloniť lietadlo juhoamerického prezidenta z trasy len aby sa presvedčili že na palube „je či nie je“ Snowden? Áno stalo sa, a nikto ich za to nekritizoval, žiadne sankcie ani vypovedanie diplomatov sa nekonalo, hoci donútili cudzie lietadlo (s cudzím prezidentom na palube) pristáť na cudzom letisku, a proti vôli majiteľa lietadla (!) vo Viedni, a tam ho armáda a polícia prešacovala…

Bielorusi stiahli lietadlo vo svojom vzdušnom priestore aby zatkli teroristu riadeného USA-agentúrami. Je to ich právo, a urobili to oprávnene. Oprávnene lebo Tichanovská a ten „žurnalista“ sú riadení cudzými krajinami (USA, EÚ) aby rozvrátili poriadok v Bielorusku.
Aj u nás na Slovensku rozvracajú štát zvnútra – podvodom dosadili teroristov ktorí mali za úlohu vykonať rozvrat štátnosti, vyvolať občiansku vojnu, a robiť riadenú genocídu matovičovými testami !

Čo na tom že yankovia robia psie kusy denne a pravidelne – lietajú bombardérmi ponad bieloruské hranice a skúmajú možnosti útoku aj na Rusko ! Čo na tom že posielajú lietadlá do ruského vzdušného priestoru zo všetkých strán, a denne testujú pripravenosť ruských vzdušno-kozmických síl !? Rusi ich vždy zastavia a pošlú kade ľahšie, ale už strácajú trpezlivosť ! Vyhlásili otvorene – „Odpoveď bude tvrdá a nekompromisná, ak takéto pokusy USA (členské štáty NATO) neukončia !

A ja sa pýtam: Kto sme my? Sme Slovania ?
Alebo iodiotskí yankovia čo palicou strkajú do medveďa a myslia si že na to majú právo??
Prečo táto genocídna vláda zrádza náš slovanský pôvod?
Prečo sa riadime yankies-dvoj-pravidlami a prečo máme poslúchať yankov spoza oceána? Verď oni sú teroristi a vrahovia najhoršieho druhu – až sa hanbím za belochov čo sa v USA usídlili!
Ameriku osídľovali najhorší vagabundi z Európy a tí to majú v krvi dodnes. Najprv genocída domorodcov v Amerike sev i južnej, potom vojna občianska, a potom vojnové obchody v krvácajúcej Európe počas 1. a 2.svetových vojen, potom genocída vo Vietname, Kambodži, a čo si ešte pamätáme také svinstvo že „humanitárne bombatdovanie“ bývalej Juhoslávie, a potom ešte sprostý diktát a odsúdenie srbských obrancov vlasti (Kosovo a Srbsko) – veď sa to už oficiálne diplomaticky uznáva ako to bolo: USA platili a huckali moslimov do genocídnych útokov v Kosove – a práve v tom období PP J.P.II. žiadal CIA aby mu pomohli zvrhnúť komunizmus v Poľsku – dostal zamietavú odpoveď a vysvetlenie že oni (USA) už majú rozpracovaný iný plán – a to boli vyzbrojovavcie akcie a školenia moslimských radikálov ktorých dodnes dotujú (Hamas) len aby udržali ohniská konfliktov (Jeruzalem – Palestínci – Golany – Libanon) – preto si yankovia nasťahovali USA-embassy (2020) z Tel Avivu do Jeruzalema, a vyhlásili Jeruzalem za hlavné mesto Izraela (čo však svet ešte neprijal), ale výsledok vidíme – útok na neozbrojených moslimov a zatýkanie tých čo chceli ísť vo svoj sviatok do svojej mešity Al-Axa – následne útok Hamasu na Izrael raketami – potom akože „oprávnený útok“ Izraela na Palestíncov – civilov a deti, nerátam novinárske centrá… To sú USA-svinstvá riadené ich agentúrami. K tomu disponujú 60 tisíc vycvičenými agentmi – teroristami s vymyslenými identitami ktorých takto nasadzujú všade kde sa im to práve dá, kde im to miestne občianstvo dovolí !

Podobne v Ukrajine (febr.2014) vyškolení agenti a banderovci zahájili krvavé besnenie čo trvá dodnes.
A „počechúnštenému“ Babišovi prikázali USA-embassy vyhostiť ruských diplomatov len tak, aby reč nestála a Stoltenberg udržal napätie, lebo Babišovi tečie „do bot“ pre konflikt záujmov a ide mu o obrovské peniaze za ktoré ho chcú zosadiť z mocnárskeho kresla, lebo Sputnik V je najlepší a USA či iné západné vakcíny sú vražedné… A hlupáci politici – v Česku, Slovensku, Poľsku, Bulharsku, Litve, Lotyšsku… celom Bruseli – pritakávajú NATO-vražednej politike ako keby nič iné nepoznali.

Nepoznáš svoje dejiny, nepoznáš sám seba! Čí to bol nápad znížiť počet vyučovacích hodín z Dejepisu? Jasné – yankofilní agenti čo prišli vyškolení z USA-agentúr hlásali že „nechceme vychovávať polyhistorikov“ – spomeňte si na exposlanca NR SR predsedu zahr-výboru Šebeja, o genocíde Rusov a povstaní proti genocíde na východe UA vyhlásil že sú to internetové odpadové správy (doslova: „Internetový odpad“). Tak sa vyjadrujú politickí teroristi z USA – čo sa im nepáči, napr. aj naša história – to považujú za odpad, a vtláčajú nám svoje nezmysly do škôl a do hláv nepoškvrnených vedomosťami. 50 roční a starší si pamätajú ako to bolo za Uhorska, za nemecka, a mladší sa učia sprostosti o ruskom diktáte – nebol to náhodou český diktát za ČSSR ?? A to ako nacistická Vláda SR vyhostila 3 ruských diplomatov – nebol to USA-Česko-agentúrny diktát ???
A to je tá idiotina. Ešte aj naše múzeá chcú prepisovať podľa USA-diktátov cez pucfleka min.obrany Naďa!
„Es komt der Tag!“ – história sa opakuje, toto všetko tu už bolo! Už sme to raz počuli a oslobodili nás Rusi! Nie USA – tí nám zbytočne bombardovali naše fabriky a mosty – zbytočne aby nám mohli ponúknuť nejaký „plán“ a zadĺžiť novú ČSR ! Dejiny treba poznať !

Ale vrahovia budú opäť zrazení do bahna a potrestaní ako si to ani predstaviť nevedia.

Ja som Slovan a pridávam sa oficiálne na stranu Ruska !
USA-embassy treba zrušiť a ich diplomatov kompletne vyhnať zo všetkých slovanských štátov! USA-embassy sú zdroj vojnového konfliktu všade kde sa nasťahovali !
Nestačila Juhoslávia? Nestačí im Ukrajina? Už lapajú svojimi krvavvými paprčami aj po malých štátoch Európy? Chcú si privlastniť Krym? Vyľudniť Slovensko vražednými vakcínami? – nestačilo našich 12,5 tisíc mŕtvych?

„Marš – marš – marš, ruský marš volá všetkých nezničených vojnou – On ukončí sabat (významovo_ zliezanie diablov) všetkých čo sa chystajú proti vlasti – Rusi idú – neboja sa guliek ani úderov a zvolávajú všetkých Slovanov!…“ 

„Hauk“ ako povedal náčelník genocídou vyhladeného národa.

„Amiň“ ako vraví pravý Slovan ktorého žiadny yankosráči nezastavia!
(Pripomínam – yankovia je bežný výraz pre belochov v USA, sráči je bežný Matovičov politický výraz :-))

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1719090x
Priemerná čítanosť článkov: 9096x

Autor blogu