Založ si blog

USA-UA provokácia v Kerčskom prielive

USA úspešne  buduje vojnové ťaženie, ohnisko na „Bližšom Východe“. Bližšie a rýchlejšie než si „analytici“ dokázali predstaviť. Naše médiá ukazujú výlučne americké dezinformácie  „iba vhodných“ správ, https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/493138/ , ale  ja sa pýtam – čo nás je do USA-UA globalistickej politiky?

Doplňujúce informácie, ktoré naše médiá – po inštruktáži USA agentúr – vynechali:

  1. USA „dobre“ naprogramovali tento incident s dlhodobou prípravou, žiadali umožnenie prítomnosti US-Army na Slovensku, a naši „duchaplní poslanci NR SR“  ich dokonca pozvali… Pán Pellegrini, vy sa za to budete zodpovedať nášmu ľudu spolu s „kapitánom“ Dankom. Chcete nám odkázať že „budeme bojovať proti Rusom“ ako to povedal v r. 2015 istý poslanec NR SR z Mostu-Hídu?, teraz už exposlanec. Veď  to je totálna sprostosť podľa môjho názoru. Ešte aj Brusel (Donald Tusk – ako inak) sa nechal počuť že EÚ pomôže Ukrajine! Takže toto dostali prezidenti EÚ ako inštrukcie z Capitolu? Nikoho z nich nezaujímajú následky? Ani nášho nacistického podporovateľa rusofóbie pána Kisku?  Výsledok analfabetov vo „vrcholovej“ politike je už blízko – budeme terčom pre zbrane vlastných bratov Slovanov, lebo USA si to želá! Capitolu sa jedná o rozbitie ekonomiky a jednoty EÚ – ako to, že bruselská politická „špica“ to nevie? Najprv brexit a teraz konečne aj vojna, „nech žije Amerika“. No fuj! Fuj NATO, a fuj politike Ukrajiny ako ju teraz predvádza!
  2. Veliteľ ukrajinskej kerčskej operácie priznal celú pravdu, pred vypočúvajúcou komisiou zatelefonoval svojej sestre do UA a tá potvrdila to isté o tejto operácii, aj to že bol skutočným veliteľom operácie. Predtým bol v USA na výcviku. Ich úlohou bolo # „nepozorovane“ preniknúť za nový most medzi Ruskom a Krymom, mali vykonať „demolačnú prácu“, a mali sa stať „obeťami ruskej agresie“ #. To bol skutočný plán. Dokumenty o tejto operácii sa našli na zadržaných troch  UA lodičkách. Okrem výbušnín, guľometov a granátometov boli na palube aj mínomety, a inštrukcia ako majú vypovedať, resp. stať sa „obeťami ruskej agresie“. To sa nemusí ďalej komentovať.  USA-UA argumenty sú, že Rusi obmedzili slobodný pohyb v Kerčskom prielive a v Azovskom mori. Moja otázka znie: Do slobodného pohybu UA námorných síl patrí aj demolácia nového mosta?   Každý kto sa pozrie  objektívne na históriu Krymu vie čo je smerodajné: Krym sa slobodne, referendom pričlenil k RF a ku Krymu patria aj výsostné čiernomorské a kerčské vody… Krym vybudovali Rusi. Ukrajinská vláda ho pustošila, a Rusko ho znovu zveľaďuje, čo sa teší obrovskej obľube obyvateľov Krymu. To všetko má byť zničené len preto že Porošenko…? Samotný UA parlament odmietol podporiť Porošenka, preto Porošenko vyhlásil „vojenský stav“ čo nie je stanné právo ako to píšu západné médiá! Samotné vyhlásenie ukrajinského vojenského stavu je určené na 60 dní, a nie na 30 dní ako píšu západné a naše médiá, ale to sú detaily, však?!
  3. Porošenko tento rok niekoľkokrát vzniesol nárok na rozšírenie UA teritoriálnych vôd, a v tejto otázke zostal sám. USA to vymysleli, Porošenko vyhlásil, ale nikto nepodporil. UA sa nachádza v hlbokej ekonomickej kríze, šesť oligarchov ktorí vlastnia UA aktíva i pasíva (hmotné statky a banky) sú v krízovom – tiesňovom stave. Nevedia nič predať do zahraničia a nevedia ani nakupovať. Do tejto situácie prichádza predpoveď tuhej zimy, nedostatok energií a paliva pre všetkých Ukrajincov. Nedôvera obyvateľstva, a vzostup moci ukrajinských nacistov organizovaných v polovojenských, dobre vyzbrojených skupinách s izraelskými a USA zbraňami. NATO diktát je jednoznačný – USA potrebujú vojenský prístav v tesnej blízkosti Ruska. Porošenko trvá na tom, že on je vrchným veliteľom vojsk… No comment.

Otázka je: USA majú nároky, ekonomicky nepomôžu. Kto môže pomôcť Ukrajine? Ja to viem a každý kto premýšľa, to vie tiež. Ale niekto by mal zapchať ústa takým politickým analfabetom, ako sú Tusk, Kiska, parlamentní kohúti a spol., ktorí hecujú EÚ do vojny na európskom resp. „Bližšom“ východe.

______koniec________

Tag:

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1708150x
Priemerná čítanosť článkov: 9038x

Autor blogu