Založ si blog

Pokrytectvo slovenskej vlády bez hraníc

Pán Raši oznámil „nezávislému“ županovi BB, že dostanú peniaze ktoré predtým odmietli dať Kotlebovi. Ako to len nazvať? „Demokratická kompenzácia“ v rámci „demokracie“? Banskobystričania si už odpykali trest ktorý dostali za voľbu Kotlebu?  A teraz pomoc za to, že si zvolili „nezávislého smeráka“? Toto je „inovatívny únijný model“ riadenia Únie(?), alebo len aktívna iniciatíva Smer-SD? Veď terajší premiér SR ako bývalá hlava Banskej Bystrice chce bodovať, či ako?

 

Banská Bystrica je však postihnutá aj inak, pán Pellegrini. Dovoľte aby som Vám oznámil, že sociálne poisťovníctvo v BB je rozožraté korupciou a lenivosťou. Možno je to však inovatívny režim pána Richtera. Zdá sa – nikto vo vláde o tom nevie(?), alebo sa neviete s tým popasovať? Musí ísť o veľmi veľkú sviňu v bahne Smer-SD, keď si to môže dovoliť.

Napríklad: Invalidné dôchodky sa schvaľujú až po dvanástich mesiacoch od podania kompletnej dokumentácie, hoci – podľa litery zákona – mali byť vybavené po troch mesiacoch, ako to povedal aj sám „dr“ Richter. Čím to asi je(?) ak nie vyššie uvedenou hnilobou?

Iný príklad: Pracovná neschopnosť je spojená s neuveriteľnou šikanou chorých Banskobystričanov – kontrolór prepadáva domáce liečenie aj 4 krát v jednej PN-ke, a často neoprávnene hlási nedodržanie liečebného režimu, neprítomnosť pacienta v domácom liečení, a nasleduje sankcia – odobratie nemocenských dávok a perzekúcia o vrátenie všetkých dovtedy vyplatených nemoc. dávok.

Pýtajú sa: Posudková lekárka berie prémie za zdržiavanie invalidných komisií? Alebo má províziu za každé zrušenie nemocenských dávok? A to ani nehovorím o jej arogancii, na ktorú sa ľudia sťažujú na internete v tzv. „hodnotení lekára“, hoci aj to je zbytočné – veď arogantným sviniam je to len na smiech.

Alebo: Smer-SD sa chváli svojou sociálnou politikou. Čo je pravda? Pravdou je že mladý ľudia utekajú do štátov kategórie extra triedy v Únii, ale mnohí utekajú až do Austrálie, dokonca aj do Ruska ! Ľudia po 50. roku života sú prepúšťaní z práce a miesto nich sú prijímaní zahraniční – lacnejší – zamestnanci. Čo sme získali 17. novembra? Otroctvo, zamestnávatelia vďaka Vašej politike vyžmýkajú z človeka aj poslednú kvapku krvi a potom ho doslova vykopnú v rámci „organizačných dôvodov“ – potom prijmú niekoho z úradu práce a dostanú províziu, a hneď ako je to možné ho vymenia za iného s peniazmi od ÚP. Toto je politika? A to nehovorím o päťdesiatnikoch trčiacich na ÚP bez akýchkoľvek príjmov! Rok odpracovaný u špekulanta je nič, podpora sa nevypláca(!) lebo nemá odpracované dva roky súvisle! Čia to je vina? Ľudia nechcú opustiť Slovensko, lebo majú svoj vek, chcú pracovať ale nemôžu lebo zahraniční otrokári majú svoje kritériá, a štát pre nich nemá nič! Ani prácu, ani podporu.

 

A pozrime sa na Vaše platy, provízie alebo úplatky. Keď dohodíte štátny kšeft súkromnej firme, dostanete províziu (naposledy stíhačky) – je úplne jedno či Vy pán premiér, alebo Váš minister, stále je to kšeft súkromný, a provízia je úplatok! Keď uzavriete obchod so zahraničnou firmou, dostanete províziu, úplatok. A to nehovorím o neprimeraných platoch vo vláde od tajomníkov vyššie, poslancov v parlamente, na župách primátorských miestach. Banskobystrický župan zamestnáva svojho syna s megavýplatou, a to je nový folklór? Alebo riaditeľka gymnázia vlastní dom sociálnych služieb, okráda učiteľov o pohyblivé odmeny, lebo môže, lebo je stúpencom Smeru-SD. Alebo zriaďovateľ jednej školy bol riaditeľom inej školy, ukradol peniaze zo starostovej réžie určenej na školu, a ten sa chudák obesil, lebo tomu sviniarovi to podpísal, a preto prenasledovali starostu, len toho sviniara nikto ani len nevyšetruje. To je v poriadku? Ten sviniar dokonca chodí na konkurzy a chce byť zase riaditeľom!

 

Alebo banky. Nemáme ani jednu jedinú slovenskú banku pre bežné účty Slovákov. Stále platíme predražené účty zahraničným, najmä nemeckým bankám. Nenažrané svine už nevedia čo pýtať, a majú súhlas – tichý, alebo písomný – od Vašej vlády!

Apropo – asi neviete že Merkelová predala Úniu Sorosovi, len aby zachránila nemecké banky!? Ani neviete, a ste premiér? Poviem Vám ako: Keď sa prevalila insolventnosť Grécka ako štátu, Soros sa dohodol s Merkelovou. Na nemecké účty hodil 18 miliárd dolárov s tým, že vyberať ich môžu iba migranti cestujúci z „tretieho sveta“ do Únie cez Grécko – vyberať iba cez nemecké banky v Grécku a to špeciálne vystavenými „Master kartami“ na ktorých nebolo meno majiteľa! Nikde inde sa s nimi nedalo vyberať z bankomatov, iba v Grécku! To boli tie dohadzovačky medzi Merkelovou a Ciprasom, keď k nej lietal takmer denne – spomeňte si! A toť nedávno sa Merkelová dohodla aj s Francúzom Makronom, tiež dostane z toho „koláča“.

 

Tak sa len pýtam, pán Pellegrini, Vy neviete nariadiť, zriadiť bežné účty – zadarmo – pre občanov SR v Národnej banke SR ? Ak nie, tak načo ste tam? Aby ste brali megaplaty a gigaprovízie?

 

_ koniec _

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

doprava

V Bratislave husto prší, doprava takmer skolabovala

16.04.2024 09:46, aktualizované: 09:59

Na D1 v smere od Senca cez Zlaté Piesky a Prístavný most do Petržalky hlásili vodiči zdržanie 40 minút.

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1710867x
Priemerná čítanosť článkov: 9052x

Autor blogu