Založ si blog

Nastal čas zastaviť americkú demokraciu

COVID-19 nám odhalil najväčšie problémy ľudstva, medzi ktoré nepatria ani infekcie, ani prírodné pohromy typu sopiek, orkánov, či tsunami. Najväčší problém ľudstva spočíva v sebaovládaní spoločenstva. Zmena politík je viac ako potrebná. Takzvané „demokratické voľby“ presadené a vnucované politikmi USA už dávno zaostali za skutočnými potrebami riadenia ľudstva. V každom štáte sú pozorované trendy „demokracie“ ktoré spochybňujú slobodu aj ľudský rozum, a ohrozujú budúcnosť ľudstva. Medzi najzávažnejšie súčasné „trendy demokracie“ patrí „americké desatoro demokracie“ – ADD, ako je to vo svete evidentné najmä v posledných desaťročiach:

  1. Hlúposť, resp. nekompetentnosť „zvolených zástupcov ľudu“ – ZZĽ. Svetová zdravotnícka organizácia sídliaca v USA vyhlásila v polovici februára 2020, že nový korona vírus nie je žiadna epidémia, iba ohrozuje niektorých občanov v Číne v meste Vu-Šan. Dnes vidíme ako sa to vyvíja, akí sú to „odborníci“…
  2. Zlé rozhodovanie nekompetentných ZZĽ. Naši vladári sa rozhodli pre „izolačkový“ postup proti šíreniu nákazy, hoci každému zdravému rozumu bolo jasné od začiatku: Túto nákazu treba dezinfikovať – ničiť vírus – všade kde by mohol byť. Kde sa to takto robilo, tam vírus nemal šancu. Dnes je vírus už všade, vďaka zlému rozhodovaniu všetkých politikov v EÚ, vrátane Pellegríniho a Matoviča.
  3. Zlyhávanie kontroly činnosti ZZĽ. Vladári vedia že sú zlí, preto nedovolia účinnú kontrolu vlastných aktivít.
  4. Tvorba zákonov upevňujúcich zlú vládu ZZĽ. V každom zákone je dodatok na upevnenie moci zločinnej vlády. Toto treba zrušiť, spriehľadniť a zjednodušiť zákonné predpisy.
  5. Predražená prevádzka ZZĽ – ich platy, predražené platy asistentov s fiktívnou náplňou práce, tajné radkyne naviazané na kriminálne živly, štátne zákazky dohodené vybraným firmám, a pod. Opäť iba jeden záver: Zrušiť to.
  6. Nemožnosť zastaviť zlú činnosť ZZĽ – „výhybky a betóny“ v zákonoch znemožňujúce ich odvolanie. Zrušiť všetky imunity a upraviť zákony na možnosť okamžitého odvolania bez súdu – je jediné riešenie.
  7. Skorumpovanosť a cielené seba-obohacovanie ZZĽ v priamom kontakte s občanmi ktorým majú slúžiť. Každý zákon na sociálnu podporu ľudí je dubiózny (dvojznačný a zaslepený). Pre vyvolených je maximum podpory, pre „nežiaducich“ je žiadna podpora, a pre „šedých“ je čosi medzi tým – viď. osobné súboje občanov s vládou a jej orgánmi napr. o dôchodky, ani po troch odvolaniach nedostanete na čo máte nárok, typické pre sociálnu poisťovňu.
  8. Organizovaný zločin riadený priamo ZZĽ maskovaný za „nedokázateľnosť“, resp. riadený skorumpovanými orgánmi činnými v dokazovaní trestných činov (vražda gen. riaditeľa SPP – nevyšetrená, vražda advokáta v procese zmeniek SPP – nevyšetrená, vraždy novinárov – nevyšetrené, fyzické vraždy a sociálne likvidácie poctivých policajtov – nevyšetrené).
  9. Prenasledovanie slušných občanov, svojvoľný výklad znenia zákonov, nedostupnosť spravodlivosti pre sociálne najslabších občanov – úradník zaprie nárok občanovi a ten si nedokáže pomôcť. To by malo byť príkladne trestané, ale nedá sa.
  10. Zneužitie medzinárodných vzťahov na „znásilnenie občianskej slobody prejavu“ – tzv. „boj proti konšpiračným teóriám“. ZZĽ takto chránia svoje manipulácie s vedomím občana: ZZĽ neváhajú podsúvať krivé obvinenia napr. proti Rusku: na sklonku 2.sv.vojny v západnom Nemecku 19 tisíc ton tabunu zhabali Američania. Tabun je podstatne vylepšený sarin, asi dvojnásobne účinnejší nervovo-paralytický bojový jed. Po nariedení 1:1 s vodou a v nej plynným chlórom je to tzv. „chlórovaný sarin“. A ten používajú všade kde chcú kohokoľvek obviniť. V Sýrii použitý „sarin“ v r. 2017 nesie znaky tabunu nemeckej výroby a americkej úpravy na chlórovaný sarin, ale napriek tomu „špeciálna komisia“ nedávno vyhlásila, že to nebol americký sarin… odznelo v našich médiách. Cítite tú polopravdu a náznak krivého obvinenia? Presne tak vyzerá americký systém „medzinárodnej demokracie“ vo vzťahoch so „spojencami“.

Americký pojem „spojenec“ je labilnejší ako kvapka vody plachtiaca z 20 tisíc metrovej výšky: Raz je zmrazená, a nakoniec je odparená… Každý „spojenec“ USA musí rátať s diktátom, a musí poslúchať hoci nemá nič garantované, a k tomu sú použité všetky prostriedky od vydierania až po rozpútanie chaosu a vojny – naposledy sme videli Sákašviliho Sonderkomando riadené priamo zo CIA strieľať do Ukrajincov vo februári 2014. Kde je Ukrajina dnes? V závoze, zničená, a USA sa snažia do Ukrajiny prepašovať svoje vojsko, aj biologické zbrane. U každého „spojenca“ si USA budujú chemické a biologické laboratóriá na zbrane hromadného ničenia ľudí. Len okolo Ruska vybudovali dvadsať biologických vojenských zariadení. Popri tom dodávajú do médií svojich vazalov („spojencov“) „spoľahlivé“ správy z centrály CIA v USA na podvedomé spracovanie myslenia občanov. Nedávno bola vypustená taká fejk-správa, že švédski spravodajcovia zaznamenali vyššiu aktivitu ruských ozbrojených síl okolo pobrežia Baltského mora. Logicky sa dajú tieto správy ľahučko odhaliť ako fejky. Rusko musí mať zabezpečenú obranu štátu v celom rozsahu piatich morí, lebo NATO obkľučuje hranice Ruska… Nie Rusi obkľučujú USA, ale opačne, USA so svojimi vazalmi nútia Rusko k budovaniu tvrdej obrannej línie.

Ako toto všetko riešiť?

Každý štát by mal začať sám od seba, päť základných požiadaviek – 5ZP:

  1. Zrušenie Medzinárodného menového fondu, lebo ním ovládajú svet iba vyvolení v USA. Zrušiť všetky burzy a podvody s fiktívnymi hodnotami, vrátane elektronickej meny. Založiť na celom svete pomernú hodnotu vecí, energií, aj ľudskej práce, ako hodnotu odvodenú od gramu čistého 24 karátového zlata.
  2. Otvoriť vzťahy medzi národmi navzájom na báze rovnosti a obchodnej reciprocity.
  3. Zrušiť a zakázať všetkým krajinám na svete akékoľvek vojenské záväzky s USA. Kto má strach nech sa vyzbrojí, ale nech sa s nikým nespolčuje, nech mu to všetci zakážu.
  4. Vnútroštátne, v každom štáte zahájiť konkurzný výber najlepších odborníkov do vedenia odborných rezortov v štáte. Neschopní, alebo zločinní „odborníci“ majú byť ihneď odvolaní a niesť plnú zodpovednosť za zlé rozhodnutia. Všade zrušiť parazitizmus tradovaný na tzv. „modrej krvi“ – kráľovské rodiny, šľachticov, a pod. všetkých zaradiť do občianskeho života bez nároku na „šľachtickú či kráľovskú“ rentu.
  5. Všeobecne celosvetovo zakázať voľbu neodborníkov, laikov, ako zástupcov ľudu!

Takto by sa svet mohol zotaviť a konečne by mohol riadiť spoločný výskum kozmu, chorôb, a mohol by sa odstrániť sociálny nepomer medzi africkými štátmi a ostatnými štátmi.

Takže ako?

Spamätáme sa? Alebo budeme zase voliť neschopných politikov aby nás týrali?

_______________________

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711425x
Priemerná čítanosť článkov: 9055x

Autor blogu