Založ si blog

Žiadame vládu, nečipujte nás

Vláda plánuje nový štatistický súpis občanov SR, povinný, aj cez internet. Uvádzať by sme vraj mali národnosť oficiálnu ako občania, druhú ktorú „vyznávame“, a tretiu ako „národnosť matky“ aj s jej rodným jazykom ako „materinský jazyk“, a ešte ovládanie iných jazykov okrem povinného slovenského, a jazyk ktorým sa „hovorí v rodine“ ak je iný, a pod.

Sedíme si doma na terase v chládočku, dýchame osviežený vzduch z rozprašovača v záhrade pred nami, dezinfikujeme si hrdlá originálnou našou slovenskou slivkou, a popíjame sódu z chladničky. V pozadí hrá rádio, len ako kulisa, a debatujeme o všetkom možnom, čo Matovič urobil, a o čom ešte nevieme J , keď zrazu počujeme z rádia – ako čerta privolaného z pekla – vláda SR chystá štatistický súpis občanov – ale to ešte nie je podstatné.

Čo nás zodvihlo z kresiel bola informácia, vraj budú zisťovať až tri národnosti u každého občana. Prvú oficiálnu – to je OK, druhú ku ktorej „sa hlási“, a tretiu ktorú zisťujú podľa „materinského jazyka“.

Priatelia, uvedomujete si čo je to čipovanie? Vláda chce poznať celú rakúsko-uhorskú dynastiu každého z nás !

Gúglákom, majkrosofťákom, ani zuckerbergovcom to neprešlo, a vláda, naša super-luhárska vláda (počnúc premiérom, cez poslanca bývalého vojenského rozviedčika, až po pedofila a polygamného predsedu parlamentu) – to má byť akože čo? Títo chcú vedieť aj farbu nášho moču? Vonia po slivkách J lebo máme dovolenku – doma.

Každý občiansky preukaz bude mať všetky zisťované údaje zašifrované kódom čitateľným každou policajnou, či vojenskou, alebo finančáckou čítačkou nielen na hraniciach, alebo pri bežnej cestnej kontrole(!), ale aj u daňovákov a poisťovákov! A načo je GDPR ?

Keby sa to týkalo imigrantov, prosím, robte to.  Ale nás (?) čo tu bývame dokázateľne viac ako 3,7 tisícročia? Čo sme tu ťažili meď, striebro a zlato  ešte kamennými mlatmi 4700 r. pnl, čo sme obchodovali s Chaldejcami, a mali sme štvorrohé oltáre skôr ako Mojžiš – nás chcú školiť (?) a kastovať ako kurence? Vidím v tom nacionálnu politiku „kárpát-medencei“ (karpatsko-kotlinských) susedov. Ale o tom ďalej.

Vôbec by ma neprekvapilo keby to bol vynález podvodníka poslanca vojenského rozviedčika čo sa nechal zvoliť za poslanca a utajil svoju príslušnosť k vojenskej rozviedke. Utajiť vo voľbách znamená klamať. Klamstvo vo voľbách znamená neplatnosť luhárovho zvolenia. Nazvime to „matovičov syndróm“, lebo Matovič je precedens – neplatný premiér ako jeho „diplomovka“.

Občania, zobuďte sa a apelujte, nech je Matovič vyhodený z kresla premiéra aj z parlamentu, a rovnako aj jeho vojenský agent aj so zákazom práce v služobnom pomere!

Psychopati tam nemajú miesto! Luhár Matovič mal skončiť v kresle premiéra ihneď ako bol dokázaný jeho podvod s „diplomovkou“, keď univerzita vyhlásila neplatnosť jeho záverečných skúšok! Matovič – odstúp! Veď si to sľúbil!

Stalo sa, nekompetentní sú obaja luhári, aj pedofil a polygamista, veď žijú v konflikte s Ústavným zákonom SR! To sme už takí zdeptaní? Nedáme im pocítiť naše rozhorčenia?

– a to je presne taký rukopis aký Matovič potrebuje.

Nenápadné, akože štatisticko-súpisné údaje, lebo budú okamžite čitateľné hociktorému psychopatovi v uniforme (!) – to je akože fér (?), keď Slovensko ako štát nedokáže odfiltrovať psychopatov zo silových rezortov? Je to príprava na totalitu ála Matovič?

No, bratia v politickom boji, pozrime sa na to z inej strany. Nacionalisti v Maďarsku, a Orbán to podporuje (Kárpát-medencei magyarok), bubnujú na maďarský sobor do Budapešti, majú sa hlásiť všetci Maďari z okolitých štátov, a majú vyjadriť vernosť „maďarstvu“. Orbánova nacionálna karta „maďarstva“ je zatiaľ iba tichá príprava, ale cieľom je zrušiť „Trianon“ a „Benešove dekréty“.

Pozrime sa kto ešte organizuje náš slovenský súčet národností až do rakúsko-uhorskej minulosti? Zatiaľ nekomentujem, zrejme ste si nevšimli, on sám sa  ozval a ešte bude ozývať v RTVS.

Občania SR by si nemali nechať trúsiť na hlavu od takých trusov čo spoza bučkov chcú prepísať podstatnú väčšinu slovenského občianstva na inonárodné etniká. Bojkotujme vopred všetky nacionalistické kroky tejto vlády, inak nám rozporcujú Slovensko, ako to už raz urobili Poliaci a Maďari ešte pred príchodom nemeckých vojsk!

Rumunsko v minulom roku už niečo také riešilo. Sedmohradskí Maďari si vyhlásili autonómiu, a Rumunská vláda s rumunskou generálnou prokuratúrou mala čo robiť aby Orbánovi a Szíjártóovi vysvetlili platnosť „Trianonu“, a neplatnosť samozvanej „autonómie“.

Všímajte si čo sa korešponduje medzi slovenskými a maďarskými Maďarmi, a pochopíte. Naše médiá sú v tomto ohľade ako slepé husi, ale pivo ešte nenašli, iba somariny z fiktívnych agentúr CIA a NATO.

V Maďarsku si pripomínajú „Trianon“ ako výročie rozbitia „maďarského kráľovstva“ a spoja to so Svätoštefánskymi púťami. Je to normálne? Pre Maďarov je to „prirodzené“, ako sa všetci politici a cirkevní klerici (!) v MR vyjadrujú.

Niekto z našich politikov by mal upovedomiť šéfku európskeho prokurátorského zboru, aby sa takéto politické anšlusy – odvolávajúc sa na „historické nároky“ – aby sa nekonali!

V opačnom prípade si môžeme nárokovať my ako prví! Môžeme žiadať obnovenie Slovanskej ríše podľa dobových máp za kraľovania (chána chánov) Kráľa kráľov Svätopluka. Mohli by sme si novú slovanskú ríšu nazvať aj Tretia ríša národov slovanských. Mohli, lebo prvá bola tá za čias Vania a Biatiča (rešpektovali aj Rimania), druhá bola za čias kráľa Sama, a pokračovala Svätoplukom, veď aj biskup sv. Martin bol Slovan zo staroslovenskej obce (dnešný Szombathely), a vtedy tu isto iste žiadny Hun, ani Megyer nebol! Tí prišli až o pár storočí neskôr, až po Svätoplukovi, aj to nie  hneď(!), medzi tým sa tu rozťahovali aj nejakí Frankovia, no Veľký Megyer (jeden kmeň z turkotatárskej oblasti) prišiel ako skromný húf až na prelome 10. a 11. stor. – z nich sv. Štefan kráľ bol korunovaný až r. 1000 nl. Takže aké historické „nároky“? Nič len veľkohubá rozpínavosť.

Polovica maďarských politikov má slovenské mená, nakoniec Orbán je len skomolenina latinského mena Urban z apoštolských spisov Biblie.

Keď si pozeráte tváre maďarských politikov čo vidíte? Ja vidím Slovanov a žiadneho Turkotatára.

A perlička na záver: kráľ Štefan bol odchovaný a vychovaný k viere iba a jedine Slovanmi – slovenskou dojkou a slovenskými kňazmi, lebo všetci na území Veľkej Moravy vedeli slovansky a mali slovanské Biblie! Ešte aj „Nitriansky Dvojkríž“ si osvojili hoci ani nepoznali pôvod „Byzantského dvojkríža“ – ale o tom inokedy.

Dnešná téma je čipovanie a etnografický prepis občanov – zamaskovaný chystaným štatistickým dotazníkom.

Občania, čo s tým urobíme? Mali by sme vládu upozorniť, aby nekonala drastické prešľapy v rozpore s ochranou súkromia, v rozpore s európskou normou GDPR, v konflikte s našou Ústavou SR, a v konflikte so zákonmi na ochranu osobnosti !  Hlboké nedostatky v politickm vzdelaní vidíme aj u ministra zahraničných vecí pána Korčoka – on nikdy nebol diplomat, on len fušoval diplomaciu v análnom otvore Washingtonskej politiky. Takíto nám chcú diktovať ?  Nehovorím že Lajčák bol lúmen, ale aspoň mal vzdelania a nerobil výrazné prešľapy.

Nezabudnite: Čipovanie obyvateľstva neprešlo v USA, prečo by malo prejsť u nás? Hoci aj po krste Korčokom?  Tak už viete odkiaľ vietor fúka – nie z Bruselu, ale z Washingtonu – z „práčky“ ktorá špiní európsku politiku. Raz je to Soros, inokedy Stoltenberg, alebo Korčok, a nie nakoniec luhári, polygamný pedofil, a etnickí agresori vo vláde.

 

_______ ďakujem za Vašu pozornosť _________

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709096x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu