Založ si blog

Matovič poistil svoju zvrhlosť psychiatrom a kňazom

Jezuiti otvorene podporili Matovičovu zvrhlosť. Jeho psychiater vie presne kedy je pacient „normálny“, nemusí hltať prášky, aj keď je psychopat.

Psychopatia sa nelieči liekmi ale psychoterapiou a v nenapraviteľných prípadoch izoláciou zo spoločnosti. Dá sa povedať, nášho premiéra riadi psychiater. Mimochodom, psychiatri sú takmer všetci psychopati, duševní agresori hľadajúci takmer vždy iba svoju reputáciu a pevné sociálne istoty „ovládaním tých druhých“. Ochotne obetujú kohokoľvek a ktorýchkoľvek ľudí za svoju reputáciu – považujú sa za nedotknuteľných a boja sa ich aj prokurátori. Psychiater ktorý riadi Matoviča si zaslúži doživotné uzavretie v izolácii, v base alebo na psychiatrii. Učí premiéra ako „prijateľne zrušiť sľub“, a ako klamať. Myslí si, aký je frajer, a chce si udržať status „riadiaceho elementu“ v spoločnosti aspoň na zvyšné roky tejto vlády. Matovič ani nevie ako je riadený.

Kňaz Jezuita ktorý „spovedá a utišuje“ Matoviča má podobné ciele, ale nevie, pre zmenu je riadený on. Cez kňaza celá spoločnosť katolíkov. Cez jedného Jezuitu si Matovič objednal „Vyhlásenie otcov Jezuitov“. Ako mohli Jezuiti vydať vyhlásenie s výzvou na „poslušnú podporu“ Matovičovho „celoplošného testovania“ (CPT)? Veď je to absurdná nelogická a zbytočná aktivita hazardujúca so životmi ľudí – tí čo boli v čase pred CPT nenakazení, budú s veľkou pravdepodobnosťou nakazení do 7 dní po testovaní v rámci CPT !

Princíp nákazy v rámci CPT: Odhalenie dýchacích ciest v priestore kde sa vznášajú vírusy z predchádzajúceho testovaného – to je zaručená „péenka“ a hazard zo životom.

Redundancia dát CPT je úplná istota. (nadbytočnosť dát CPT)

Uvažujme spolu:

Čo získam ak viem že som nakazený? „Péenku“ a možnosť ťažkého priebehu choroby, nič iné.

Čo získam ak viem že nie som nakazený?  Vôbec nič. Žiadnu istotu či zostanem „čistý“.

A teraz pozor:

Čo získam ak dezinfikujem seba a svoje okolie?  Nenakazím sa, nešírim nákazu. Ak už som nakazený a prekonávam to, nenakazím sa znova, a nenakazím nikoho!

Čo získam vakcináciou?  Vyššiu odolnosť a vynulovanie nákazy v mojej osobe, nikoho nenakazím.

Keby Matovič od začiatku, od marca 2020, keby riadil štát dvomi krokmi –

  1. dezinfekcia je príprava na vakcináciu
  2. vakcinácia prvou a následne ďalšími vakcínami

– bolo by to lacnejšie, a zachránilo by sa množstvo zbytočných ochorení, a životov pacientov.

Opakujem – redundancia dát celoplošného testovania je Matovičova zvrhlosť.

Svoju zvrhlosť potvrdil keď vopred odmietal nakúpiť ruské vakcíny  (zatiaľ iná nie je dostupná).

Pre nášho premiéra je prednejšia „americká štatistika“ robená pre US-Army a vojská NATO (Stoltenberg, Korčok, naše velenie armády a spol.), než zdravie občanov SR.

Dajte si to do súvislostí a pochopíte v čom je Matovič nebezpečný pre všetkých občanov SR.

Každý kto podporuje Matovičove celoplošné testovanie podporuje celoplošné ohrozenie životov a zdravia ľudí.

V súčasnosti už nateká do našich regiónov chrípkpová infekcia.

Treba vedieť, že očkovanie proti chrípke oslabuje imunitu a odolnosť proti korone. Keď bude dostupná vakcína proti korone, voľte radšej vakcínu proti korone.

Zvažujem odchod z pravda.blog.sk lebo tu sa dá písať iba o nezmysloch. Seriózne fakty a prognózy sú na tomto webe blokované

To sme v r. 1989 NECHCELI !

pravda.sk funguje na pápežskejšom princípe ako pápež, ešte aj biskupi podporujkú CPT vražedný program Matoviča, to je fakt koniec rozumu v SR !

 

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709234x
Priemerná čítanosť článkov: 9044x

Autor blogu