Založ si blog

Ja nepôjdem na bitúnok

Slovenská lekárska komora je ignorovaná, a premiér tvrdí že sa radil s odborníkmi – ktorými? Matovič pritlačil na médiá a starostov. To všetko je veľmi veľmi zlé, zle pripravené, je to doslova pohroma na slovenských občanov!  Každý stredoškolák vie – test nikoho nevylieči !

A že budeme mať francúzske vakcíny ? zabudnite – tie sú tak „dobré“, ako napľuť si navzájom do úst ! Ale Matovič zaistí, nikto z tých čo sú nakazení, nakazia sa pri hromadnom  „testovaní“, už nemá šancu dať sa vakcinovať – vakcinácia je zakázaná u každého kto už je nakazený ! a Matovič to nevie !

Keby toto robil Hitler, dodnes by ho preklínali všetci pozostalí a preživší. Matovič je skutočne talentovaný demagóg, luhár a manipulátor. Kto ho zastaví ?

celoplošné testovanie má tieto nebezpečné vlastnosti:

  1. nedezinfikujú po každom odbere miestnosť a vzduch – preto sa nakazí každý kto príde čo len po jedinom nosičovi vírusu –   je to istota viac ako 50 %
  2. čo to je virológia – Matovič o tom nechce ani počuť, a vedecké informácie vyhlásil za bludy – kto jedná takto?
  3. vyhrážanie prepustením, pokutami, to je vydieranie a šikana občanov, je v príkrom rozpore so zákonmi SR
  4. zneužitie armády na rozšírenie infekcie hromadným infikovaním akože „testovaním“ je obludnosť, nacizmus, zločin
  5. keď sa negatívny občan nakazí počas hromadného „testovania“ – kto ho odškodní? lebo  o náprave už nikdy nemožno hovoriť – kto mu zaplatí bolestné, invaliditu ak prežije – lebo vírusu sa nikdy nezbaví ! to je vedecké zistenie ! Kto mu dá   liečbu aby sa vyliečil?, alebo aj pohreb ? Kto sa postará o pozostalých? Spôsob akým to vojaci a starostovia organizujú pripomína nacistický láger s cieľom rozšíriť nákazu !
  6. nepripravené „testovanie“ a „politika“ Matoviča je v príkrom ignorantskom postavení s vedeckými a vojenskými poznatkami o pandémii akéhokoľvek vírusu.
  7. Matovič nepočúva odborníkov, nikoho nepožiadal o odborný, hoci aj vojenský mikrobiologický názor. Keby si klikol na vojenskú akadémiu v Hradci Královom, našiel by tam informácie ktoré by ho presvedčili ! Ale chorá hlava odmieta názory vojenských virológov. Plní iba rozkaz svojho chorého ega, alebo rozkazy nejakej nacistickej kliky? Hradecká Vojenská lekárska fakulta v európskom centre NATO – preberá vojenské informácie z celej armádnej suity štátov NATO –  a tam je jasne napísané ako sa má robiť odber vzoriek – už som o tom písal v predchádzajúcich bologoch, ale teraz zopakujem – Matovič riadi úplne naopak ako keby úmyselne chcel nakaziť čo najviac občanov. Ešte aj okolité štáty v rámci NATO sú zhrozené a čakajú ako dopadne Slovensko.
  8. Vinní sú všetci ktorí tento bitúnok organizujú a podporujú, úplne všetci.

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712468x
Priemerná čítanosť článkov: 9061x

Autor blogu