Založ si blog

Vírus to dal – Matovič podrazil celý národ

Ekonomicky a zdravotne postihnutí sú takmer všetci občania SR. Psychopat Matovič – vyhráža sa,  zároveň sa ospravedlňuje a stále trvá na svojom psychopatickom názore! Vykoná násilie na troch miliónoch ľuďoch a ešte má tri prosby. Novo nakazil najmenej 60 % občanov zúčastnených na hromadnej nákaze, napriek tomu sa vyhlasuje, spolu s Naďom, za víťazov – to je už fakt porucha myslenia. Afektívne hrá na city nevedomých občanov – to už je schizoidné vydieranie!

Zopakujme si čo je odborné a čo je choré – ako nás zničil Matovič so svojimi posluhovačmi:

Ak je test imunity na 33% nespoľahlivý, uniká 33% infikovaných a práve roznášajúcich infekciu,

potom pri zistených 1% infekčných (imunitnými testami) celkove bolo 34% infekčných občanov už počas testovania.

Rátajte – ak stojí v rade 10 občanov čakajúcich na imunotest, medzi desiatimi sú traja infekční, koľko bude infekčných o týždeň? Pritom všetci desiati sú počas testovania negatívni!

Imunotest odhalil iba jedného zo sto, ale bolo ich tam tridsaťtri na sto ľudí! Na konci testovania bol odhalený iba jeden zo sto!, koľko sa sa nakazilo od 34 % infekčných v deň testovania?

Ale pozor!

Infekcia sa prenáša vzduchom, občania stáli v rade tesne za sebou, každý tretí bol infekčný, a okolo infekčnej osoby stáli dve neinfekčné osoby – ktoré tam boli z donútenia!

Podľa pravidiel akými „hrá“ vírus, budú infikovaní všetci. Všetkých desať z desiatich, všetkých sto zo sto! Odrátajme šťastné „náhody“, niektorí si striekali dezinfekciu na rúška, odhadom tiež asi len 20%  – možno menej, ale v každom prípade je číslo 60% infikovaných iba „optimistický“, tiež iba „nádejný“ odhad.

Podľa pravidiel správania sa vírusu ide o 80% istej nákazy všetkých čo stáli v tesnom rade menej ako 1 meter za sebou.

Prezidentka mohla zastaviť psychopata skôr ako nakazí väčšinu ľudí na Slovensku, ale neurobila to!

Parlament sa mohol uzniešsť na rozhodnutí, Matovičov projekt zrušiť – ale neurobili to.

Prokuratúra mohla internovať Matoviča a zastaviť jeho „projekt“, z dôvodu všeobecného ohrozenia života a  zdravia občanov SR, ale neurobila to!

Klerici, biskupi, kňazi – kresťania mohli vyjadriť nedôveru psychopatovi na základe poznania názorov odborníkov, ale neurobili to !

Starostovia a starostky mohli zahájiť pasívny odpor, (pasívny odpor je vynález spisovateľa Tolstého, naučil Mahátmá Gándhího ako to urobiť a India ziskala slobodu od GB – historia magistra vitae), ale neurobili to ! Jedna lastovička priletela neskoro!

Uvažovanie je jnajslabšia stránka Matoviča. Manipulácia je jeho jediná schopnosť, typická pre schizoidných psychopatov !

Otázka je:

Čo vymyslí nabudúce? Útok na neznámeho nepriateľa núteným odberom krvi občanom SR?

Matovič nevie čo je vzduchom prenášaný vírus, nevie čo je test imunity (celoplošné infikovanie a hromadné testovanie prebehlo bez vedeckých dôvodov!).

Matovič klamal že sa radil s odborníkmi – naopak zahlušil každé ich slovo !

Zneužil armádu, našiel mentálne pribrzdeného vojaka ktorý mu pomáhal, lebo Korčok – analfabet do diplomacie a amatér na politiku – ho podporil !

Vyhrážkami a podplácaním donútil médiá aby propagovali zhubnú akciu na občanov Slovenska – čo je už vlastizrada !

Otázka je:

Počkáte ešte 14 dní kým umrie jedno percento unfikovaných, kým sa ukáže infikovaných 80% populácie?,

alebo začnete trestné stíhanie na Matoviča už dnes ?

______

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709217x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu