Založ si blog

Prezidentka a Vláda SR sú zapredanci

Považujú nás za pokusné obete. Čaputová, Matovič, Naď, Korčok a ich politickí trollovia (výraz zavedený Stoltenbergom) testujú (dnes, zajtra, pozajtra – každý vraj musí mať test) a testovali (pilotné a prvé hromadné testy) virulenciu COVID-19 na nás, na všetkých ľuďoch v SR.

Vieme o USA ako presadzujú svoju politiku vo svete – korupciou, riadeným občianskym rozvratom (najnovší pokus v Bielorusku) a vojenskou agresiou (najnovšie Náhorný Karabach – Erdogan a islamistickí teroristi sú len trollmi Stoltenberga ergo US-Army).

Nový štýl politiky USA zaznamenávame od r. 2017, kedy Donald Trump vo svojom prvom roku prezidentovania schválil program testovania SARS-CoV-2 na občanoch iných štátov. Program testovania prevzali do svojej kompetencie US-Army. Obeťami – bez vedomia vlád – boli Francúzi a Taliani už od r. 2017, následne Číňania v r. 2019, a ostatné už bolo hojne medializované. Posledné ohniská boli oficiálne priznané v Afrike a Južnej Amerike.

Aktuálne, od januára 2020, Američania si nevedia poradiť so svojou vlastnou infekciou novým SARS-CoV-2 alias COVID-19 (ide o ten istý, ale geneticky „vylepšený“ SARS-CoV-2, píšem o tom od 11. apríla t. r.).

US-klasika je, najprv obvinili Čínu, ale už im došlo, diplomati rôznych štátov sveta si uvedomili – bio-pokusy na ľuďoch cudzích štátov riadia iba z USA.

V lete t. r. prebiehalo hromadné testovanie riadené cez US-Army v západo-mezo-afrických štátoch. Svet sa o tom ani nemal dozvedieť, ale my to vieme.

Ako som už raz písal, africké výsledky nedali zrozumiteľnú odpoveď o sile strategickej vylepšenej biozbrani Novel-SARS-Cov-2, lebo africkí ľudia zomierali na neznámych miestach, prichádzali húfne aj mimo určené trasy, čo miestnej armáde znemožnilo kontrolu, a znemožnilo aj štatistické vyhodnotenie záznamov.

Ako to začalo u nás? Veľmi jednoducho a primitívne. Stoltenberg – Korčok – Matovič sa dohodli bez nás a o nás. Prečo? Sme ako teľce – riadenie prevzali kresťanskí klerici navigovaní Matovičom – Výzva otcov Jezuitov, opakované výzvy KBS, kázne v omšiach. Poslušnosť je naša výrazná a viditeľná „výhoda“ pre agresorov. Spomeňte si:

Naši zapredanci v lete t. r. „sa pripravovali“ niekde na dovolenkách,

  • otvorili hranice
  • zrušili „stav ohrozenia“, akože „prvá vlna“ je preč
  • bio-zbraň je len jedna a nepozná „vlny“, COVID-19 tu bol už v decembri 2019, len my sme o tom nevedeli, Stav ohrozenia zdravia a života našich ľudí trvá od decembra 2019. Je to iba jedna vlna (žiadna „prvá a druhá“) – a tá jedna potrvá dovtedy kým nebudeme mať dostatočné množstvo vakcinovaných občanov
  • naše štatistiky mlčia o zvýšenom počte úmrtí na tzv. „chrípku“ koncom r. 2019. To malo byť hodnotené ako prvé, ale nie je !

Zapredanci, po skončení leta, začali hovoriť o „obrovskom nebezpečí“ ktoré nám hrozí a začali plánovať hromadné „testovanie“. 

Poznámka na okraj: Aký je rozdiel medzi hromadným a celoplošným testovaním? Obrovský ! Hromadné testovanie v podmienkach vírusovej pandémie je cielená nákaza obyvateľstva – ergo je absolútne neprípustné !

Hromadné testovanie prebieha v krátkom – čo najkratšom časovom úseku.

Celoplošné testovanie prebieha na celej vybranej ploche, ale bez časových limitov(!) – správne malo vyzerať takto: Rozdajú sa testy – PCR – do všetkých ambulancií a nemocníc, a každý kto sa príde liečiť bude otestovaný zároveň s inými testami. Toto je tzv. celoplošné testovanie. 

Čo urobili zapredanci? Podľa US-biznis-návodu vybrali si jedného dodávateľa imunotestov (kontrola špecifického imunitného stavu občanov, t. č. protilátok proti Novel-SARS-CoV-2)cez neho akože štát nakúpil predražené imunotesty (ako inak, veď my „testovaní“ plánovane nakazení – ako „myši“ – to aj zaplatíme).

Následne upravili zákony, vyhlásili „núdzový stav“ a zahájili pilotné hromadné „testovania“ – čo je vlastne hromadné šírenie nákazy ! Dôkazom hromadného šírenia nákazy sú postoje organizátorov – na väčšine testovacích miest boli husté rady občanov (!)  a nikto ich nenútil do rozstupov ! Cielene? Hádajte.

Cieľom hromadného „testovania“ občanov je testovanie virulencie Novel-SARS-CoV-2: Zhromaždiť kontrolovaný počet občanov v krátkom časovom úseku a nechať vírus nech ukáže svoju silu ! 

Vážení občania. Táto vláda nás považuje za „chudobných v duchu“. Ja sám som napísal tucet blogov proti zlej organizácii „protiepidemických opatrení“, aj proti vražednému „testovaniu“.

Myslíte si že zapredanci nevedeli čo robia? Keby nevedeli, dali by si poradiť od virológov. Ale žiaľ:

My sme svedkami aj obeťami najväčšej zrady na Slovanoch za celé veky našich dejín. Toto nám neurobil ani Hitler (!) ani nikto iný. Nikdy sme neboli ani vazalmi, ani otrokmi, ale táto vláda z nás urobila pokusné živočíchy !

US-Army si nás vybrali z viacerých zvrhlých dôvodov. Medzi nimi sú aj úvahy o našom dobrom systéme (na trojku), sociálnom a zdravotnom zabezpečení:

  • lebo sme slušní, poslúchneme, a kto neposlúchne bude zastrašený aby poslúchol („zastrašený“ je pojem zavedený v NATO) ;
  • lebo u nás bude vírus čeliť aj dobrému systému zdravotnému a sociálnemu, čím sa preverí „sila vírusu v európskych podmienkach“ ;
  • lebo sme politicky slabý štát, a „túlime“ sa k NATO (!)
  • lebo máme ľahko skorumpovateľnú vládu so psychopatom na čele – nedouka čo naskočil na americké reči o nejakom „prvenstve“, čo nám aj predvádzal ako slovenský „duče“ – čo je tiež iba lož – prví hromadne testovaní boli Afričania ktorí na to doplatili húfnym umieraním ;
  • lebo na príkaz NATO si nekúpime žiadnu účinnú vakcínu kým testovanie virulencie Novel- SARS-CoV-2 nebude dokončené ! Ani z Číny, ani z Francúzska, a už vôbec nie (ani jednu z troch) z RF – kým tu bude duče Matovič ;

Introit Ezopovským prirovnaním a personifikáciou (prezidentka – premiér – my všetci): Keď sliepka nepochopí že lišiak ju zneužil, doplatia na to všetky kurence. 

Občania, porušovanie zákonov, humanitných – etických – morálnych noriem, je prípustné? Môže nám to niekto nariadiť aj takým diktátom?

A nie nakoniec sa pýtam – prečo Matovič čuší a zmizol zo scény? Naď, ako poslušný troll sa snaží pokračovať v testovaní virulencie Novel-SARS-CoV-2. A ich kamoš pedofilný polygamista nás „presviedča“ svojou „dobromyseľnosťou“ aj zo smrteľnej postele s namontovanými extenznými dlahami na lebke a pleciach, ale Matovič nám z domu ani nezavolá? Došlo mu to?

Matovič – vysvetlite nám ako žijete s rodinou na „oddelených účtoch“? Za čo platíte manželke? Prečo nepriznáte spoločný majetok? Prečo nepriznáte všetky svoje klamstvá od nákupu tlačiarne bez cla (vtedy ste to obišli rozoberaním novej tlačiarne a prevozom cez hranice akože „súčiastok“) , a vyhli ste sa – podvodom – plateniu cla ! Kto Vám má veriť, keď aj počas štúdia ste podvádzali? Kto Vás má poslúchať keď verejne podvádzate a zavádzate celý národ z postu premiéra?

Matovič, vyberte za seba náhradu a odstúpte, alebo ešte lepšie – podajte celá vláda kompletne demisiu – ste odhalení pekelní sluhovia, ustúpte z cesty !

A vy pani Čaputová – vy už nie ste naša prezidentka! Vy ste len parazit na poste prezidenta. Nevyužili ste svoje mocenské práva na zastavenie hromadnej nákazy občanov SR ! Ešte ste aj pochválili Matoviča (!) za jeho politické znásilňovanie slušných ľudí !

Občania SR !

  • nedajme sa nakaziť ! a používajme postrekovanie dezinfekciou na rúška, na rukavice, aj do vzduchu okolo nás !
  • pošlime US-Army domov !
  • žiadajme demisiu Vlády SR (!) zradili nás – pokus na nás je ich zvrhlosť !
  • žiadajme odsúdenie Matoviča za všeobecné ohrozenie zdravia a životov všetkých ľudí na Slovenskuešte aj hostia boli a sú vystavení tomuto pokusu !

Uchopme svoje osudy do našich rúk !

Volajme po treste pre Matoviča !

____________

keď napíšem pravdu skôr ako sa pochopí najprv na mňa útočia diskutéri, potom ma IT cenzor stiahne z obehu, ale keď sa pravda ukáže, už  býva neskoro.

Matovič klame – tvrdí že zachránil republiku, Čaputová sa stiahla  a nevie že umožňuje bio-vraždy mnohých ktorí zomrú na zrýchlené šírenie „korony“ práve hromadným testovaním.

Kto oprávňuje IT cenzorov triediť blogy?

Kto oprávňuje bio-analfabetov rozhodovať čo je veda a čo nie je veda?

kto oprávnil politikov zabíjať ľudí šírením nákazy hromadnými akciami?

Kto dal právo niektorým sa zhromažďoévať a iných pokutovať?

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712545x
Priemerná čítanosť článkov: 9061x

Autor blogu