Založ si blog

Syndróm smrti „4 x 60“

Prekvapujúce závery viacerých virológov a genetikov ktorí sa nedostanú do médií – prečo asi? Vieme o SARS-COV-2 od r. 2014, Donald Trump povolil pokusy na dobrovoľníkoch s týmto vírusom už v r. 2017. 

Najnovšie sa zistil ďalší prekvapujúci segment RNA vo víruse SARS-COV-19, je ním fragment z vírusu „RSV“ (respiratórny synciciálny vírus, napáda tkanivá pľúcnych skliepkov, alveolov). 

Čínsky virológovia ho identifikovali pred niekoľkými dňami v snahe dekódovať podstatu účinnej vakcíny proti RNA vírusu spôsobujúceho chorobu COVID-19. 

Vakcínu proti SARS-COV-2 hľadajú v USA už od r. 2015. Do dnešných dní, ani dnešné výsledky by ma nepresvedčili aby som si nechal naočkovať vakcínu z FR, USA, DE, GB – vakcíny v týchto štátoch sú všetky tvorené zastaralými technológiami. 

Nové technológie použili v RF a v Číne. RF skúša svoju vakcínu „Sputnik V“ už pol roka bez vedľajších účinkov a s veľmi silným vakcinačným efektom s účinnosťou až 98 %. Rusi priznali účinnosť „iba“ 95% aby mali rezervu 3% ak sa dodatočne vyskytnú príznaky neúčinnosti. Sledovali alergické reakcie, neboli žiadne – nevyskytli sa. Neúčinnosť v 3 % ako „politická rezerva“ je humánna interpretácia účinnosti, v prospech vakcinovaných. 

Úplne opačný postup zvolili západné komerčné firmy. Pfizer avizuje 95% účinnosť, ale ich vlastné oficiálne testy potvrdili iba 92% účinnosti. Ich dnešné hlášky v našich a západných médiách sú vyslovene propagačné. Už pri ohlásených 92% účinnosti sa objavili pochybnosti, potvrdená účinnosť bola 87%. Keby ju priznali, nestratili by dôveru, ale museli by ísť s cenou dole. Veď napríklad vakcína proti rabies (besnoste) je úplne 100% neúčinná, napriek tomu je kupovaná a aplikovaná. Tak to chodí vo svete vakcín. Lenže oni klamali hneď pri prvom publikovaní a nerátali s únikom „dôverných“ informácií priamo z Pfizeru. Vraj „95% účinnosť“ – ignorujú viac ako 8% neúčinnosti, navyše sú hlásené vysoké riziká alergických reakcií od chronických alergikov. To nie sú len dva prípady v GB, je ich podstatne viac v USA, aj v DE.

Syndróm smrti „4 x 60“

   1. 60 dní vylučovania. Vírus SARS-COV-2, správnejšie SARS-COV-19, spôsobujúci coronavírusové ochorenie typu 19 (COVID-19). Vírus je vylučovaný z tela „vyliečeného“ ešte 60 dní po tzv vyliečení. Predĺžené vylučovanie z tela chorého – 60 dňová virulencia každého infikovaného človeka –  je príčina „neznámych“ vzplanutí pandémie vo vlnách – všade tam, kde si myslia že infekciu už zvládli.

   2. Vek 60 je 60% riziko úmrtia. Okrem toho spôsobuje smrť chronickým pacientom s inými chorobami vo veku blízko 60 a viac rokov. Astmatici, herpetici, kardiaci, diabetici, obličkári, hepatici, onkologickí, gastroenterologickí a iní pacienti okolo 60 rokov veku sú najrizikovejšia skupina. Zo 100 takýchto chorých umiera až 60 osôb po infekcii SARS-COV-19.

   3. Hranica 60% Saturácie kyslíkom. Tento vírus spôsobuje smrť utopením v opuchnutých a zaliatych pľúcach. Meranie saturácie kyslíkom je rovnako neúčinné ako je neúčinná „liečba testovaním“. Ak lekár nemôže, alebo nevie včas interpretovať riziko spojené s celkovým stavom a so zníženou Saturáciou O2 v erytrocytoch, pacient začne zomirerať skôr ako si to on sám uvedomí. Príklad: Saturácia O2 (nasýtenosť červených krviniek kyslíkom) pod 92% u 60 ročného pacienta s kardiovaskulárnym ochorením a zápalom slizníc hrubého čreva typu Crohnova choroba, astmou, alebo inou vážnou chorobou, týchto 92% pri diagnostikovaní COVID-19 pozitivity  znamená nebezpečenstvo „rozbehnutého vlaku do priepasti smrti“. „Korona“ už je rozbehnutá! V takomto prípade treba okamžite nasadiť infúzie:

   (A) kortikoidov – zabránia opuchu a zaliatiu pľúc, 

   (B) diuretík – zabránia hromadeniu vody v pľúcach, 

   (C) antibiotík – v trojkombinácii, zabránia baktériám prevziať inicviatívu,

   (D) proti zrážaniu krvi v pľúcnych kapilárach,

   (E) trombolytiká – na rozpustenie trombov (už zrazenej krvi v kapilárach)

To je len úvod do liečby rizikového pacienta s chronickými chorobami a s rozbehnutým „kovidom“ zistiteľným zníženou Saturáciou O2.

Aj keď pacient sa cíti dobre aj pri 80% saturácie, neverí vážnosti stavu, o to je to horšie, nespolupracuje s lekárom.  Postupne mu klesá Saturácia a pri 78% sa už sťažuje na dušnosť z „nedostatku vzduchu“. Klesanie Sasturácie O2 na úroveň 60% je už pre pacienta fyzicky nezvládnuteľné, ani keď by mu podávali 60 litrov O2 za minútu. 60 % Saturácie O2 v preklade do slovenčiny znamená = zaplavenie 75% pľúcnych alveolov ktoré nedýchajú, obsahujú vodu. V alveoloch sa voda drží kapilaritou, nemožno ju vykašľať. Môže sa len jedno – „vysušovať pacienta“ tak dlho, kým sa alveoly nezačnú vyprázdňovať. K tomu sú potrebné ostatné lieky aby nedošlo k superinfekcii, k zrážaniu zahustenej krvi, atď. Pacient pri 78% saturácii a pri nastavení dýchacieho prístroja na 60 litr /min stále namáhavo a rýchlo lapá po dychu. Krátke a rýchle vdychy unavujú ešte viac, bludný kruh sa rúti ku koncu, je neúprosný, pacient už vie že je zle. To je signál na „spánkovú terapiu“ – aby pacient netrpel a nedusil sa pri plnom vedomí.

   4. Vzplanutie epidémie po 60 dňoch. Nové vzplanutie pandémie COVID-19 za 60 dní po domnelom ústupe jeho výskytu v populácii robí z vírusu SARS-COV-19 skutočnú zbraň proti dôchodcom, zbraň ktorá akoby úmyselne vyhladzuje chorých a nevládnych v každom národe. Prečo nám utajujú skutočné parametre vírusu SARS-COV-19 ? To nie je eschatológia, to je konštatovanie v otázke.

Štáty už dnes rátajú „zisky“ z plánovaných ale nevyplatených dôchodkov – tak veľa dôchodcov ubudlo z každej, počítame, európskej populácie. 

Ani naša vláda nie je výnimkou. „Ušetrené dôchodky“ rátajú ale utajujú, sú to aj ušetrené výdavky na liečbu starších ľudí, a t.ď. Takto ušetrené prostriedky by mali financovať celoplošnú dezinfekciu.  Zdraví preto aby neochoreli, „vyliečení“ preto aby neroznášali vírusy. Štát mal od začiatku investovať do dezinfekcie. Miesto toho náš štát zahájil hromadné šírenie infekcie. 

Skutočným diablom medzi politikmi kalkulujúcimi s týmito „ziskami“ je náš premiér Matovič. Zaviedol hromadné testovanie a začal na dvoch miestach SR kde sa vírus objavoval „najviditeľnejšie“. Na túto epizódu našich dejín nezabudneme. Francúzi a Nemci sa nám smejú „Psychopat Matovič robí pokusy na svojich občanoch“. Tri vlny hromadného testovania priniesli dnešný výsledok – lavínový výskyt umierajúcich na COVID-19.

Matovič klamal, klame stále, a nie len o štatistikách, klamal o tom že „testovanie nás ochráni“, ale nikdy nepriznal kto ho naviedol na diabolskú „vyhladzovačku“ starých a chorých ľudí v SR pod zámienkou „testovania“.  Musel o tom vedieť, ešte aj z mojich blogov si bral „slovník“, a ja som dôrazne upozorňoval že po hromadnom testovaní bude nasledovať lavína pozitivity a umierajúcich. Varovali ho aj lekári, celá lekárska komora. Matovič rozhodoval sám ako „malý kaprál“ (prezývka cisára Napoleona). Takéto rozhodovanie je signifikantné pre diagnózu: psychopat a sociopat.

Zopakujem čo sa dosvedčuje dnešným stavom slovenskej kovidovej epidémie: Matovičovské hromadné testy v jednej miestnosti = 100% nákaza najmenej 4 ľudí nasledujúcich po jednom infekčnom pacientovi!  

To je konštatovanie o každom mieste testovania kde nedezifikujú vzduch!

Ľudia, bráňte sa dezinfekciou, rozprašujte okolo seba, dezinfikujte rúška, rukavice, tvár, krk a šiju, všetky časti ktoré boli odhalené napr. pri ceste do práce a pod.

Zamestnávatelia, dbajte o dezinfekciu priestorov, materiálov, vzduchu…

Bráňte sa proti Matovičovi – netestujte sa zbytočne – ochranou je dezinfekcia! Matovičove ciele sú sociopaticky motivované, správa sa ako psychopat a infantilný paranoik, ako som už uviedol v predchádzajúcich blogoch. Treba ho odložiť do minulosti a nedovoliť mu rozhodovať o osudoch ľudí! 

Každý druhý zomrelý občan s kovidom v posledných 10 dňoch zomrel zavinením premiéra Matoviča. 

S tým treba urobiť niečo zásadné.

___________________________

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712038x
Priemerná čítanosť článkov: 9058x

Autor blogu