Založ si blog

Generál Lučanský dal generálsku bodku

Gen. Lučanský ako obeť uzavrel kauzu prestupov ústavných práv Matovičom a jeho suitou.
Krivé obvinenia gen. Lučanského donútili generála dôstojne odhaliť a usvedčiť Matovičovu absolutistickú „hru na spravodlivosť“.
Vykonštruované obvinenia na základe pochybných výpovedí priznaných zločincov ako je Jankovská – ktorá tým sleduje minimalistické penitencie – sú bežnou praxou nielen v našej bývalej a súčasnej „kriminalistike“, ale aj v americkej najvyššej politike. Tento scenár kopíruje aj Matovičov absolutizmus.
Nesúvisiacimi krivými obvineniami z úst jednoznačných zločincov chceli donútiť geerála aby vypovedal proti ďalším bývalým vládnym politikom – chceli aby svedčil tú „pravdu“ ktorú oni servírujú. Jeho samovražda je toho dôkazom.
Nachádzal sa v bezvýchodiskovej situácii – krivo svedčiť, a dostať mierny trest (trest je vždy trest) – alebo nesvedčiť a dostať naplno všetko za všetky krivé obvinenia. Trestaný tak, alebo onak – za niečo čo nespáchal – to je bezvýchodisková situácia. Nemal inú možnosť iba túto jedinú – odísť so vztýčenou hlavou a tým povedať jednoznačne: „Dohnali ma k tomu!“
Absolutistiizmus Matovičovej vlády ignoruje zákony.
Kriminálnici – poslanci šíriaci nebezpwečnú infekčnú chorobu – sa presúvali po štáte a šírili COVID-19 – a stále sú nepotrestaní ! Ale to nemení nič na skutočnosti – ich hlasy sú neplatné a majú byť potrestaní. Ak sa niekto dopustí trestného činu všeobecného ohrozenia zdravia, ďalej nedodržaním zákazu pohybu mimo domácej karantény aj napriek „Stavu ohrozenia“, ak niekto pohŕda zákonmi SR, to sú vážne previnenia tejto vlády, ktorá „vysúkala“ množstvo zákonov a vyhlášok v rozpore s Ústavou SR ! Vyhláška ministra, či hlavného hygienika, či kohokoľvek, nikdy nesmie byť v rozpore s platným zákonmi a vôbec nie s Ústavou SR.
Keď generál videl a počul ako táto vláda žongluje so zákonmi, vedel presne čo ho čaká. Preto sa rozhodol a dokonale usvedčil vládu zo zločinov svojvoľného výkonu moci !
Bezvýchodisková situácia generála mala byť signálom pre trenčianskeho psychiatra. Mal vedieť to čo vie každý psychiater – nachádza sa v situačnej depresii a hrozí dokonaná samovražda. Mal to vedieť o to viac, ak generál popieral depresiu, alebo myšlienky na suicídium (samovraždu). Ak to psychiatri nevedeli, potom načo sú tam ? Zobrať im diplomy a zakázať im vykonávať psychiatrickú prax – to je najmenší trest ktorý by mali prijať.
Ministerka sravodlivosti je tiež vinná z tejto donútenej samovraždy. Bez ohľadu na oprávnenosť či neoprávnenosť väzobného stíhania generála, mala nariadiť monitorovanie generála buď priamo človekom, alebo elektronicky. Mala vedieť, že stratí „dôkazy“ ak si generál vezme život. Mala vedieť, že sa k tomu pripravuje, lebo odmietol vypovedať o svojom vážnom zranení. Vyžiadať si kamerové záznamy z chodieb je samozrejmosť, ale monitoring hlavného svedka a obvineného zároveň – to mala byť absolútna priorita ! Jej klamstvá do poslednej chvíle že „generál nezomrel“ – hoci už pri prijatí generála na ARO neurológ vyhlásil: „mozog nepracuje = generál je mŕtvy“.
Matovičova vláda je klamstvo za klamstvom – to je aj prípad generála Lučanského. Vo väzení či vyšetrovacej väzbe by nemal zomrieť nikto a nikdy !
Klamali že to je osobná tragédia – ale generál bol donútený k samovražde ! Ministerka povedala že to dá vyšetriť ako politickú kauzu – ale ako? keď je to osobná tragédia ? Sústavne klamú z minúty na minútu a nevedia ani čo hovoria, a nemjú šajnu o následkoch !
Od počiatku klamali o hromadnom testovaní, vraj „to nás zacráni“. Opak je pravdou, zavinili dnešnú lavínu šírenia infekcie a lavínu úmrtí na COVID-19 ! 60-dňové intervaly lavín sa prekrývajú ako následok štyroch hronadných testovaní – vznikli lavíny šírenia SARS-CoV-2 v každom tzv. „celoplošnom testovaní“.
Klamú o výsledkoch testovania – dodnes nie sú zhrnuté do celkového výsledku !
Klamú o počtoch infikovaných – zahraniční štatistici vo WHO spočítali počet infikovaných v SR na jednu tretinu (30% , to je keždý tretí!) populácie na území SR – vo WHO už vedia – kto raz chytí vírus pľúcnej corony – ten sa ho už nikdy nezbaví – a nám klamú vraj „kto prekonal je imúnny !“ Ale Matovičovi kopovi tvrdia že iba pätina – „každý dvadsiaty občan SR je nakazený covidom“ – a to je blud !
Klamú o vakcinácii. Vakcinácia je hrozbou pre všetkých ktorí majú SARS-COV-2 v sebe, bez ohľadu na dobu infikovania, alebo na bezpríznakovosť. Smrteľnou hrozbou je pre všetkých ktorí v sebe majú SARS-COV-2, jedno či od februára, alebo odo dneška !
Klamú o účinnosti americkej vakcíny – prvá dávka zdravému človeku poskytne iba „60% ochranu“, pravdou však je – účinkuje iba na 50%, to je ako úspešnosť akupunktúry (jedna ku jednej, ruleta, alebo žiadna istota). Druhá aplikácia tejto vakcíny by mala byť aplikovaná 14 dní po prvej, aby sa dosiahol efekt aspoň 87% účinnosti (komerční predávajúci tvrdia že po druhej aplikácii je účinnosť 90%, ale to je blud, hovoril som o tom v predchádzajúcom a ostatných blogoch pod značkou COVID-19).
Klamú o vedľajších úpčinkoch – tie sú hrozivé, píšu o tom už aj americkí zdravotníci, lekári o svojich vlastných ťažkých príznakoch po druhej aplikácii tejto vakcíny ktorú kúpila naša vláda akože pre nás.
Nabudúce prinesiem zopár dôkazov o SARS-COV-2 a vakcínach.
Dnes sa obmedzím iba na vyhlásenie ako parte:
Generál odmietol účasť v politických čistkách riadených Matovičom !
Generál zomrel ako generál – obetoval svoj život na dôkaz špiny v Matovičovej vláde !
Nech jeho odmietnutie života v špine nie je márne !
_________________

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712838x
Priemerná čítanosť článkov: 9063x

Autor blogu