Založ si blog

USA – dobrý nepriateľ, ale najhorší priateľ

Nepriateľ je dobrý keď sa zviditeľňuje svojimi útokmi a prípravou na útok. Politika USA je neprehliadateľná.  Najhorší priateľ je ten ktorý robí pokusy na svojich submisívnych priateľoch, a nedbá na následky.

Všímame si katastrofickú situáciu pandémie v USA – tvorcovi mutačného SARS-CoV-2. Aktuálne pozývajú lekárov a asistentov lekárov z celého sveta, lebo „ekonomika zisku“ v US-zdravotníctve zlyhala na 100%.

Videli a vidíme USA misiu – výskum virulencie SARS-CoV-2 – prostredníctvom kúpenej prezidentky a Vlády SR na Slovensku:
Opakované zhromaždenia občanov SR v tzv. „celoplošnom testovaní“ mali priniesť spočítateľné výsledky virulencie SARS-CoV-2, ako sme o tom písali a varovali všetkých ihneď od začiatku pandémie, v dobe, keď WHO úmyselne prirovnávala Novel CoV k obyčajnej chrípke (ešte aj v marci 2020). Inak – práve to bol dôvod pre ktorý prezident Donald Trump zastavil dotácie WHO. Na obranu exprezidenta Trumpa musíme uviesť závažné vyhlásenie: Vojensko-biologické lobby US-A podviedli Trumpa – presvedčili ho o potrebe skúšok virulencie SARS-CoV-2 na dobrovoľníkoch, a on uveriac im o bezpečnosti pokusu, podpísal dekrét súhlasu. To bolo v r. 2017. Ostatné už viete ako sme o tom už písali – šírenie najprv v US-Navy – nakazená celá námorná pechota kotvila okolo amerických brehov až do „vyprchania“ následkov – roky 2017-2018. V tom istom období sa objavila nepoznaná „korona“ nazvaná ako „ťažká chrípka“ zabíjajúca starších ľudí“ v Taliansku, Francúzsku, Bulharsku a Rumunsku – ale aj všade tam, kde kotvili lode US-Navy.
V r. 2019 niekoľko amerických dôstojníkov z US-Navy priletelo nakupovať aj do Vu-Chanu… Ostatné informácie z médií už poznáte. V novembri 2019 bol čínskymi virológmi identifikovaný „nový koronavírus“, vtedy ho nazvali „Novel CoV“.
vo februári 2020 celý odborný svet priznal factus limitans: „Novel CoV“ je identický so starým snámym SARS-CoV-2  (a ten je skúmaný v USA od r. 2013).
Otázka: Prečo o tom nesmie hovoriť žiaden nezávislý odborník ?  „Kŕmia nám hlavy senom“ – to je značka skorumpovasných médií – pomáhajú robiť pokusy aj na našich občanoch SR, lebo sme v NATO, lebo Korčok je platený rezident US-ambasády, lebo Čaputová je mopslík US-ambasády, a preto, lebo Matovič od 1. apríla 2020 plní rozkazy US-ambasády.

Pozrime sa na rovnaké kroky US-zahraničnej politiky kdekoľvek sa pozrieme, najbližšie u nás a v EÚ:

1. SR – Matovičovi ponúkli premiérske kreslo už v r. 2018, a rozpútaním kampane si ho mal zaslúžiť. V r. 2020 musel urobiť už iba jeden zásadný krok: Nafotiť sa pred „Počiatkovou vilou“ – išlo o diskreditáciu „smeráckej vlády“ a zároveň o dosadenie Matoviča. Vieme že tento podvod bol úspešný.  „Matovičovci“ sú vo vláde dodnes vrátane prezidentky. Mne sa páči ako Matovič nazval odborníkov „Múdrosráčmi“, odvtedy je u nás každý kto podporuje Matovičov ansámbl jednoznačne „Matosráč“. Reciprocita je dôležitou zásadou demokracie.

       2. BieloruskoTsichanovskej ponúkli prezidentské kreslo, a v Bielorusku sa rozpútala mediálna vojna. Usporiadaná krajina sa zmieta v mediálnych demagógiách trúbiacich  o „americko-európskej slobode a demokracii“. Naši občania tejto US-politike neveria, a naše „verejnoprávne médiá“ sa predháňajú v dezinformáciách o „konci bieloruskej totality“. Museli vzniknúť samizdatové médiá, aby sa občania dozvedali z videí a textov aj niečo pravdivé. Tsichanovská neuspela ani v Indii, ani na indonézskych ostrovoch, napriek tomu je stále platená z európskych peňazí aby zbierala hlasy všade inde vo svete, lebo v Bielorusku je považovaná za zločinca. Bielorusi majú radi svoju istotu a pokojnú vládu. Stovky zmanipulovaných „Tsichanovcov“ nič neznamejú. (Fakticky priliehavý pojem od autora Matoviča, nemožno mu uprieť vulgárny dôvtip, slúži veľmi presne tento nový pojem „…sráči“ aplikovateľný na všetky trus-politiky ako je aj „tsichosráčska múza“ US-politiky) podobne ako u nás (stovky „Matosráčov“ čušia ako vši pod chrastou. Chráni ich len zlý zákon a náš pokoj, naša trpezlivosť – to platí aj pre Žilinku a Lipšica – ťažné kone „Mstosráčov“).

       3. RF – Navaľnyj dostal od US-ambasadorov ponuku stať sa ruským prezidentom, musel urobiť len jedno – publikovať video. To „video“ nafotené dronmi v dovolenkovej zóne čiernomorského pobrežia, nahovorené americkou angličtinou a simultáne preložené zlou ruštinou. Údajná rezidencia prezidenta Putina sa nakoniec ukázala ako majetok ruského megamilionára, ale vlastenca – nezaprel svoj majetok, a US-prefukovaná politika spľasla ľahšie ako v Bielorusku. Ako v Bielorusku tak aj v Rusku boli spustené kampane o „zmanipulovaných voľbách“ – typická konštrukcia US-rezidentov. Čudujete sa že Džou Bajden – senilný a nevládny dedko – vyhral voľby v USA? Musel sľúbiť podporu US-A v ťažení proti Rusku a predvolebne vyhlásil, citujem: „Pôjdem proti Putinovi všetkými prostriedkami !“ Aktuálne číta odkazy napísané niekým v úzadí, ale komunikovať s ním nie je možné, nepamätá si ani otázku… evidentné v US-médiách.

       4. UA – v r. 2013 – US-ambasadori ako najhorší scenár zorganizovali v Ukrajine. Pred pádom Janukoviča oslovili ožrana a čokoládového magnáta Porošenka. Sľúbili mu prezidentské kreslo. V tej dobe už rok pracovali rezidenti US-ambasády na dvoch poschodiach jedného z majdanských hotelov. Píšeme o tom od r. 2014 – ako sa strieľalo na „Majdane“. Vieme ako US-politika sa snaží zrušiť všetky dôkazy o nacistických čistkách zameraných proti ukrajinským Rusom. Zasahujú do facebooku, youtubu… – odvšadiaľ vymizli dôkazné prostriedky o nacizme a genocíde v UA. Dnes o tom musíme hovoriť a písať znova, lebo naše percento úmrtí na „koronu“ už dobieha všetky americké tabuľky – ako najvyšší ukazovateľ „úspešnej genocídy Slovanských národov“ je zatiaľ  na prvom mieste bývalá Juhoslávia – Korčokovi veľmi dobre známa špina US-politiky. A dnes sa chystá – ba už je pripravená – bratovražedná vojna na východe UA. VSU (vojenská stabilná armáda Ukrajiny) sa zhromažďujú „ante portas“ Luhanska a Donecka…

Putin a jeho pravá ruka generál Šojgu sa netaja tvrdou odpoveďou na plánovaný útok proti týmto ruským enklávam v UA. Prečo? Lebo Doneckí a Luhanskí povstalci sa bránia proti ukrajinsko-americkej genocíde. Iba preto.
Treba vediať jedno: Ruská ústava zakotvuje ochranu každého kto sa hlási k ruskej národnosti a rešpektuje Ruskú ústavu. A to deklarovali aj Doneckí aj Luhanskí povstalci. Táto klauzula je zavedená do Ruskej Ústavy ako odpoveď US-agresorom obkolesujúcim RF. Je to obdoba americkej ústavy – nič viac, nič menej. Rozdiel je iba v tomto: Rusi neobsadzujú cudzie územie kým o to nie sú výslovne požiadaní uznanou vládou.

Luhanská samosprávaa a Donecká samospráva sú uznané v Minských dohovoroch (RF  a UA), a taktiež v západoeurópskom formáte (Francúzsko, Nemecko, Rusko, UA), kde sa prijala závažná Deklaroácia: Donecká republika (DR) a Luhanská republika (LR) zostanú v budúcej Ukrajinskej federácii (UF), iba vtedy, ak Ukrajina zmení nacistickú politiku UA na demokratickú politiku UF s uznaním všetkých práv všetkých národných menšín na území UA.

Dnes US-ambasadori podnecujú prezidenta Zeľenského k tvrdým krokom proti Donecku a Luhansku, a tiež k „blitzkriegu“ na Krym, atď. Slovnú podporu mu vyjadrili aj Makron a Merkelová.

Otázka znie: Čo sľúbili Zeľenskému „naši“ americko-slovenskí „Matosráči“ ? Pôjdu aj naši synovia, bratia a otcovia na ukrajinský front? Zase? Ale dnes neprebehnú – bude to vojna technologická a tvrdá. Ruská výzbroj šetrí svojich ľudí, a ničí techniku aj ľudí nepriateľov. Chceme proti nim bojovať ? Tak aby sme začali s evakuáciou okolia Sliača…

K tomu len záverečná poznámka: USA nechcú a boja sa otvoreného konfliktu s RF, preto posielajú „janičiarov“ aby poslúžili US-politike.

Dokedy budeme krvácať pre záujmy USA ? Veď oni ničia všetko na amerických kontinentoch, v pacifických enklávach, a teraz už aj v Európe.
Najviac zničili Slovensko. Nad 10 tisíc mŕtvych za šesť mesiacov – len pre pokusy… Zničená ekonomika len pre udržanie moci „Matosráčov“ dosadených US-ambasádou… Chystané straty slovenských vojsk na Ukrajine… Toto chceme ?

Pritom ale sami USA odborníci plačú nad krivdami páchanými na občianstve USA. Zdravotný systém neumožňuje liečiť nemajetných, a týmto spôsobom je pandémia zaručene nezastaviteľná…

Vláda USA tlačí doláre ako „toaleťáky“, a niektorí rezidenti ani nevedia aká dlhá je rolka US-dolárov ktorou disponujú. Preto môžu stále zvyšovať platy lekárom, farmaceutickým firmám dotácie – niekde ponúkajú lekárom aj 30 tisíc dolárov za mesiac, len aby prišli „zalepiť“ straty vlastných lekárov. Vôbec im neprekáža svedomie – vedia – títo „janičiarski“ lekári budú chýbať vlastným občanom ktorých opustia, aj tak ich verbujú.

Tak teda zopakujeme prvé otázky vznikajúce hneď v úvode: Čo sú zač títo naši „US-priatelia“ ? Aký je to priateľ ?

V súčasnosti pre nás platí výrok istého lorda zo známej hry Wliama Shakespeare – parafrázujeme: „Máme sa dobre od našich nepriateľov, najhoršie však od našich priateľov.“

Ešte uvedieme Príklad bežnej elektronickej Pozvánky pre lekárov z celého sveta do USA, aká sa pravidelne objavuje od mája 2020.

Sme zvedaví, koľko janičiarov-lekárov nás opustí. Médiá si to môžu zistiť, ale my pochybujem o mediálnej lojalite ku skutočným občianskym záujmom v SR.

Zatiaľ sme stále a všetci v pasci US-manažmentu slovenskej bábko-vlády.

To platí aj pre Brusel a parlament EÚ – kde ťažko nájdete skupinu účinného odporu proti US-manažmentu.  Toto sme nechceli !

_______ ďakujem za Vašu pozornosť ________

príklad ponuky:

ID             Job Title                                                Category                  State
32174       Locums Anesthesiologist Need in New York         Anesthesiology        New York
32125       Locum Anesthesiology Need in California             Anesthesiology        California
31972       Locums Anesthesiologist Need in Michigan          Anesthesiology         Michigan
31956
31923
31743        et cetera

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709087x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu