Založ si blog

Sulík a Remišová zachraňujú USA-anál na Slovensku

Považujú občanov SR za idiotov. Tvrdia že idú zachraňovať „koalíciu“, ale zamlčujú pravdu o záujmoch USA v oblasti stredu EÚ. Korčok prezradil presne to čo nechcel prezradiť. Objednávka Sputnika V je podľa USA veľvyslanca na Slovensku geopolitická sabotáž prítomnosti US-A (americkej armády) na území SR. Podľa doktríny NATO je neprípustné, aby sa slovenskí občania liečili najlepšou vakcínou aká existuje na svete.

Merkelová „odvážne“ sabotuje túto doktrínu v odbore naftového a zemnoplynového obchodu (NordStreem 2 podporuje!) lebo heslo „Deučland ueber ales in ojropa!“ stále rezonuje v hlavách nemeckých politikov. Oni môžu predávať do Ruska všetko a zarábať v RF na všetkom – kozmetiku, pivo, autá, elektroniku, telekom, banky… ale SR si nemôže dokúpiť ani chýbajúce vakcíny z RF, ani náhodou !

Američan z ministerstva zahraničia v USA nám povedal: „Slovensko (Matovič) musí zaplatiť za túto zradu“ – myslel tým objednávku Sputnik V. Pýtame sa prečo? Veď US-A už majú jedno letisko (Sliač) a chystajú sa obsadiť druhé (Poprad) – tak o čo im ide? Je to jednoduché a primitívne ako všetko v zahraničnej politike USA. Ide im o totálne ovládnutie stredu Európy. Letiská sú prvý reálny krok, druhým krokom sú jadrové hlavice na „obranných“ raketách. Pýtame sa prečo? Lebo musia „zastrašovať svetového nepriateľa číslo jedna – Rusko“. Doktrína NATO je:
⁃ Obkľúčiť RF zo všetkých strán „komerčnými“ zbraňami v základniach na území členských štátov NATO.
⁃ Inštalovať tajné jadrové zbrane bez vedomia domorodcov (tak nás volajú, aborigéni).
⁃ Pripraviť vedomie aborigénov na „bratskú spoluprácu“ s US-A (pre prípad vojny komerčnými zbraňami ako v Afganistane). Ku tomu slúžia hoaksy zo „spriatelených agentúr“, ako napríklad pred týždňom že vakcíny západných štátov majú 98 % účinnosti. Nehoráznu sprostosť vraj vyjavili izraelské médiá – ako to? Veď Izrael nemá skúsenosti – ani praktické ani teoretické – s randomizovanými (2x zaslepenými) testami spoľahlivosti liekov, a už vôbec nie s novými vakcínami proti SARS-CoV-2 (korona, proti korone).
⁃ V skutočnosti je najspoľahlivejšia vakcína práve tá ruská Sputnik V, ktorá naháňa hrôzu USA politikom svojou humánnou silou, ktorú veľvyslanec USA na Slovensku nazval „geopolitickou zbraňou“, a Remišová to dokonca vykričala do médií… ako tupá hus pri pive.

Dnes sme boli svedkami Korčokovej, Sulíkovej a Remišovej zrady všetkých chorých a čakajúcich na Sputnik V. Táto jediná vakcína sa môže aplikovať aj chorým, aj starším pacientom s mnohými ochoreniami. Po dvoch dávkach poskytuje vyliečenie (!!!) z korony, a pre neinfikovaných poskytuje 100% ochranu pred nákazou novou koronou, aj pred mutáciami !

O mutáciách som už písal (pozri moje blogy #COVID-19), mutácie vznikajú aj v tele chorého na „kovid“.
Prevencia západu spočíva v nových a novších vakcínach proti „kovidu“ podľa toho ako identifikujú nové mutácie. Nie je to dôkaz nespoľahlivosti komerčných vakcín (???) ak nerátame úmrtia po ich aplikácii (?) – dodnes u nás viac ako 44.

Na rozdiel od západných vakcín (od komerčných firiem Astra-Zeneca, BioN-Tech, Moderna), je ruská vakcína prvá vyskúšaná aj na 18 mutáciách v jednom tele ! Sputnik V úspešne potlačil ďalšie mutovanie vírusu SARS-CoV-2 (!) a vyliečil ženu, vekom po štyridsiatke, polroka trpiacu opakovanými vzplanutiami COVID-19. Čo k tomu dodať ?

Len jedno treba pochopiť. Prečo Matovič nakúpil zopár Sputnikov V z Ruska? Pre nás? Isto nie pre každého. On sám je nakazený SARS-CoV-2 a veľmi dobre pochopil, že iba Sputnik V ho dokáže ochrániť pred ďalšími mutáciami. (Ako som už na blogoch písal, Matovič sa učí z mojich blogov, a teraz zachraňuje „svoj politický zadok“ – bojí sa hnevu občanov SR – a tiež zachraňuje svoje, aj zdravie svojej rodiny.) To by bolo v poriadku, keby zachraňoval životy všetkých občanov ktorí chcú očkovanie Sputnikom V… Objedná ich viac ?

Čo nechápeme?
Ako môže náš štát ignorovať odborníkmi celého sveta schválenú a vychválenú vakcínu Sputnik V?  Západné odborné karentové médium Lancet, v ktorom sú nezaujaté a overené vedecky podložené správy z celého sveta im nestačí ? Čo si o sebe myslia Remišová, Sulík a Korčok? Akože oni sú zodpovední za životy ktoré vyhasnú lebo šmejdy ich zabijú ?

Prečo náš štát schválil šmejdy ktoré neboli testované randomizovanými dvoj-zaslepenými skúškami?

Stačilo im vyhlásenie komerčných firiem že sa nimi dá očkovať ?

Naproti tomu Rusi preverovali Sputnik V až v troch etapách, a nakoniec aj pokusmi na chorých dobrovoľníkoch ! Rusi ako prvý na svete vedeli čo majú za zbraň proti COVID-19.

Ale USA si dovolia vyhlásiť Sputnik V ze „geopolitickú zbraň Ruska“, pričom Rusi nežiadajú a nevykonávajú nátlak na nikoho, nepodmieňujú predaj svojich vakcín žiadnymi politickými krokmi ! To len v hlavách zvrhlých USA politikov, na čele s Džou Bajdenom, vzniká idiotská hra na politiku so životmi občanov „svojich“ členov NATO – toto je politická zvrhlosť najvyššieho stupňa !

Občania – dosť bolo Sulíka, Remišovej a Korčoka. NATO nech nemanipuluje našich politikov v našich zdravotných potrebách !

Americkí veľvyslanec a jeho poskokovia !  – toto ste prehnali !  My vás tu nechceme ak nedokážete rešpektovať naše záujmy ! Choďte si robiť pokusy na svojich vojakoch! – a nás z toho vynechajte ! My vám nič nedlhujeme, a vedzte: My sa Rusov nebojíme, chceme od nich to čo si kúpime !

Pripomíname: Keď sme požiadali ruské vojská aby opustili našu (Česko-Slovenskú republiku) do roka boli preč! – a nenárokovali si žiadne „výnimky“.

Rusi vždy dodržali čo sľúbili ! V súvislosti s vakcínami vyhlásili iba jedinú doktrínu:
„Sputnik V je k dispozícii každému štátu ktorý oň požiada, lebo choroba COVID-19 musí byť porazená na celej Zemi !“

Americkí politici – povedzte – čo na tejto doktríne nechápete ?
Ak ste takí pribrzdení, tak prečo by sme vám mali „veriť“ ? Zmiznite z nášho územia, a nedoktrinujte našich hlupákov koaličných politikov svojimi hoaksami ! Strčte si do análu vaše teórie o „novičoku“, či „ruskej hrozbe“, a nažerte sa vlastnými mŕtvymi občanmi ! – nie našimi občanmi ! Nás a našich ľudí nechajte žiť v mieri s každým koho si vyberieme!

A zvolávam do slovenského povedomia len jedno: Sulík, Remišová a Korčok – zalezte, a nebalamuťte nás vašimi hlúposťami o „záchrane koalície“. Vy zachraňujete „USA politiku na Slovensku“, ktorá tu však ani neexistuje !  U nás sú len zapredanci ktorí US-Army pozvali k nám !
Nepripomína vám to r. 1968 ?

Dosť bolo smradu okolo vojenských hlúpostí o „zastrašovaní úhlavného nepriateľa“ – doktrína NATO !

Zmiznite z politiky ak nerešpektujete 75 % občanov SR !

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná, odpovedá Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa šéfa Smeru je podozrivé, že najcitlivejšie veci pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20, aktualizované: 18:00

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712323x
Priemerná čítanosť článkov: 9060x

Autor blogu