Založ si blog

„Proti Ľuďom“ je Remišovej staronová strana.

Premenovala ju tak „nechtiac“, resp. nevedomky, poslúchla príkaz svojho šialeného šéfa. Matovič ju požiadal aby vzala na seba jeho rozhodnutie. Matovič totiž na stretnutí V4 hovoril o vakcíne Sputnik V super pozitívne, a dokonca sa vyjadril, že by ju aj objednal. Keďže nechce vyzerať v očiach V4 ako luhár, musela na seba vziať „túto úlohu“ vetovania Sputniku V, bývalá blogerka Remišová, vicepremiérka vo vláde Šialeného Matoviča (jeho prímenie „Šialený“ je už politicky ustálené). Pridala sa k nemu exblogerka Remišová a vzala na seba nielen pálium diabla (diablovo jarmo), ale prispieva k premenovaniu svojej strany na „Proti Ľuďom“.

Je to podvod na občanov SR, je to zároveň nová zvrhlosť Matoviča, a jeho komplicky Remišovej.

Klamstvá zvrhlej vlády:

1. „Vakcínu nemožno kúpiť pokiaľ nebude schválená Ústavom pre kontrolu liečiv.“ Otázka ktorá túto zvrhlosť vyvracia:  Prečo Vláda SR nepožiadala urýchlené schvaľovanie vo veci vakcíny Sputnik V ?  Stačilo si vyžiadať referencie priamo z RF, alebo z iných krajín, kde Sputnik V už zachraňuje životy ľudí ! Ostatné vakcíny-šmejdy schválili bez slovenských skúšok, len na základe referencií ! Tzv. „schvaľovanie“ slovenskými úradmi prebehlo iba na papieri ! Klamstvá „našej“ vlády v priamom prenose sú absurdné produkty šialených hláv. Uprednostňujú politiku NATO, USA, EÚ… pred životmi občanov SR !

2. „Vakcínu nemôžeme nakúpiť kým ju neschváli úrad EÚ.“ Otázka znie:  Prečo EÚ uprednostňuje politiku USA (sankcie proti „nepriateľovi“ – proti RF) pred zdravím občanov štátov EÚ ? Vakcínu Sputnik V už schválili odborníci na celom svete, nakupujú všetky štáty ktoré nemajú politické zábrany liečiť svojich občanov ! Medzi tieto štáty patria už štáty EÚ napr. Srbsko, Maďarsko… a pribúdajú ďalšie. Slovensko miesto toho nakupuje vakcíny-šmejdy ktoré nie raz zabíjajú ľudí.

3. „Vakcína Sputnik V nie je registrovaná v SR.“ Otázka:  Prečo?  Prečo nebola zaregistrovaná aj u nás ?  Veď v septembri 2020 RF začala zbierať objednávky na Sputnik V od štátov prakticky z celého sveta ! Písal som o tom – ale Matovič v tej dobe rozhodol inak. Nariadil hromadné testovania ktorými rozšíril vírus choroby COVID-19 medzi občanov na celej ploche SR. Aktuálne vidíme diablovu žatvu – máme najvyššie počty úmrtí na celom svete – absolútne svetové prvenstvo v prepočte na počet obyvateľov SR !

4. „Vraj sa nedá objednať.“  Pýtame sa prečo? Srbi a Maďari si ju objednali bez problémov. Ale počuli sme:  Remišová povedala do médií, citujem: „Sputnik V je geopolitická zbraň Ruska.“ Takú hlúposť môže vypustiť iba Stoltenberg, alebo Korčok. Šialená Remišová, pýtam sa ťa ako bloger exblogerky:  Aká geopolitická zbraň zachraňuje životy ľudí ?  Väčšiu idiotinu som ešte nepočul !!!!  K tomu musím pripomenúť:  RF nezneužíva Sputnik V na zárobok. Majú už tri funkčné vakcíny proti SARS-CoV-2, a majú aj titrované vakcíny pre deti, kde titer vakcíny je vyrátaný na určitý vek detí. Tieto skutočné vakcíny sú schopné zastaviť aj nové mutácie vírusu SARS-CoV-2. Čo je to za geopolitickú zbraň (?) veď ju predávajú za nízku cenu. Rusi majú solidárnu predstavu:  Vírus musí byť porazený v jedinom boji na ploche celej planéty Zem. Preto predávajú vakcínu každému štátu podľa objednávok, a nezvyšujú cenu ! Ale u nás je to inak:  Lebo Stoltenberg, (a)lebo Korčok?  Odkedy sú vojenské ciele prednejšie (a to ešte nie sme vo vojne) pred životmi ľudí ? Geopolitickou zbraňou  sa stáva Sputnik V iba vtedy, ak je odmietnutý ! V prípade odmietnutia vakcíny hrozí hlboká geopolitická kríza západu. Pokračujúcimi úmrtiami, ale aj ekonomickými dopadmi pre odmietnutie účinnej liečby ruskými vakcínami sa západ dostáva do pozície kanibala ktorý žerie vlastné ruky. Remišová, máš zvrátené myslenie, práve si ukázala svoju pravú tvár !

5. Sme svedkami zneuctenia slobody občanov, napľutia na Údstavu SR vymenovaním odsúdeného Lipšica za prvého inkvizítora (špeciálneho prokurátora) kvôli ktorému narýchlo zmenili ústavu a iné zverstvá – práca podmienená falošnými testami, likvidácia firiem zbytočnými bankrotmi pre vyhlásený núdzový stav… Ale pomôcť ľuďom v zúfalom boji s chorobou COVID-19, to veru nie !

6. „Núdzový stav“ oprávňuje každého občana SR žiadať od Vlády SR práve tú liečbu ktorá zachraňuje pred infekciou !  S prepáčením že komentujem ivermectin, ale tento liek sa má, alebo nemá, podávať iba pri dokázanej infekcii.  Pýtam sa:  Prečo vláda nechce predchádzať infekcii vakcináciou účinnou a dostupnou vakcínou Sputnik V ?   Lebo nepriateľom Ruska je aj naša vláda? Ale naši občania SR nepovažujú RF za nepriateľa ! Práve naopak – RF je štát s pozitívnym nastavením pre záchranu sveta pred pliagou SARS-CoV-2.

Poznámky k našim biskupom:

Farizejské obhajovanie kapitalistickej morálky – neváhajú kvôli ziskom zo šmejdáckych vakcín, kvôli cudzej politike vnútenej Slovensku, kvôli tzv. sankciám proti RF, kvôli vojnychtivej politike USA… neváhajú pozerať sa, a kázať o milosrdenstve napriek genocíde občanov SR – to je v poriadku ?

Farizejské a nečinné pozeranie na eutanázie našich občanov bez účinnej liečby a bez účinnej prevencie – to je tiež akože kóšer ?

Pripomínam – keď cca 70 až 100 ľudí denne je „uspaných“ aby zomreli v pokoji – to nie je eutanázia ?  Zvlášť keď už existuje dostupná liečba a prevencia ?

Farizeji – zakázať ženám aby rozhodovali čo môže a čo nemôže rásť v ich tele, zakázať im rozhodovať o tom či je „to“ čo v nich rastie vlastný chcený človek, alebo cudzí nechcený parazit – to viete. Ale postarať sa aby vláda nekonala kanibalsky – to nedokážete ?

Farizeji – sami biskupi sa držíte „lekcie o poslednom halieri chudobnej vdovy“ lebo vyberať peniaze a neodvádzať z nich dane tomu „komu patrí ten peniaz“ – to je čo? Nie je to demagógia a manipulácia? Sami si označujete svoju „evanjelizačnú činnosť“ za „prácu“ a schvaľujete si prijímanie „odmeny“ lebo „robotník si zaslúži odmenu“ – ale čo s daňami z odmeny ? Na „dary veriacich“ zneužívate prirovnanie že „vôl mlátiaci obilie si môže z neho požierať koľko chce“, to nie je demagógia ?  Opäť chcete podraziť nevedomý národ (?) a chcete aby platili dane za vás ? Priznaním sa k viere sa tak stane !  A ešte aby veriaci dávali aj „posledný halier“ ?

Toto je sarkazmus čo vám teraz prestriem na váš chlípmy tanier:
Nebudete plánovať zbierku na liečbu chorých na COVID-19 napr. v Etiópii ? Jasné že to zahájite, veď už sa aj modlíte za „ústup korony na celom svete“…

Je to vaše dielo farizeji. Podvodníka ste odporúčali veriacim aby ho volili. Zločincom ste vyjadrovali dôveru a vyzývali ste národ k poslušnosti

Na záver:

Pripomínam výrok františkána PhDr. Vševlada Gajdoša vyrieknutý krátko pred smrťou ešte v minulom storočí za tzv. „socializmu“: „Peklo je dláždené kňazskými hlavami.“

Budete tam spolu s Matovičom, Remišovou a ostatnými zvrhlými politikmi ktorých podporujete.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712803x
Priemerná čítanosť článkov: 9062x

Autor blogu