Založ si blog

GP Žilinka napľul na Ústavu SR

– ignoruje fakty, a vyjadruje sa ako nedouk – vraj dá pozor na Lipšica ako si bude plniť povinnosti. Nebude to naopak? Nebude náhodou Lipšic – vypadnutý zo zadku CIA s pečiatkou akéhosi „harvardského učilišťa“ – nebude náhodou on ten inkvizítor konajúci dozor nad GP Žilinkom? Nie je len tak náhodou práve GP Žilinka a celá GP (generálna prokuratúra SR) nie sú práve oni roztrasení pred Matovičom a jeho bandou skorumpovaných mafiánov a Lipšicových poskokov?

Pred niekoľkými dňami sme písali, a mnohí hovorili vo svojich klipoch, o podvode na občanov SR na ich Ústavných právach.

Voľba odsúdeného Lipšica za „špeciálneho prokurátora“ (ŠP) je výsmech do tvárí všetkým slovenským občanom !
Vyjadrenia Žilinku, že vraj on dohliadne na riadny výkon ŠP odsúdeného Lipšica, je zúfalý pokus o zakrytie Žilinkovej poplatnosti súčasnej vláde pod vedením šialeného Matoviča. Šialený Matovič je už literárny, mediálny a politický pojem nielen v slovenských krajoch, ale aj v EÚ.

Korčok sa narába vypisovaním Merkelovej, ale čo čaká?

Späť ku GP a ŠP.

Zdá sa, Slovensko nemá ani jedného, ani jediného neskorumpovaného prokurátora, vláda si akože „musela“ vybrať odsúdeného Lipšica… ale to je iba zdanie, takto nám to chcú vmanipulovať do našich hláv.

Skutočná pravda je pravý opak. Nikto by nebol tak ľahko ovládateľný a nikto by nebol taký ochotný, ako bude odsúdený kápo Lipšic, polyp bez chrbtovej kosti. Bude sekať, rúbať, trhať a búrať hlava – nehlava, len aby sa zavďačil vláde šialenca Matoviča, mafiána Kollára, psychopatky Kolíkovej a spol. Odsúdený kápo Lipšic urobí zo ŠP nový typ sonderkomanda, bude ako stredoveký inkvizítor… Možno tak si to predstavuje katolícka Cirkev, ale pravda je opäť „troschken“ zúfalejšia. Lipšic je vymenovaný vrchný kápo sonderkomanda (GP+ŠP) v koncentračnom vyhladzovacom tábore menom „Slovensko“.

Poďme po poriadku:

Naše malé a nádherné Slovensko mohlo byť zdravé! Keby Matovič a spol nariadili dezinfekciu !  Keby štát rozdával dezinfekciu všade kde si ju ľudia nemohli kúpiť, keby vysvetľovali ako sa majú občania a celé rodiny dezinfikovať !  Keby postupovali podľa skutočných vojenských virologických postupov !  Keby Matovič a spol. neboli šialenci.

Slovensko je „krajina“ – tábor umierajúcich – máme najväčší počet úmrtí na „koronu“ v prepočte na počet tu žijúcich občanov SR.

Slovensko sa stalo táborom smrti (denné počty úmrtí okolo 70 a viac). Stalo sa takým pre šialenstvo Matoviča. On vyhlásil že „Bude ako ja rozhodnem“, a rozhodoval – zneužil armádu a políciu, zneužil ústavnú väčšinu v parlamente a zmenil zákony, naháňal občanov vyhrážkami a vydieraním do „zhromažďovania sa“ pre opakované tzv. „celoplošné testovania“. Opakované hromadné testovania rozšírili SARS-CoV-2 na celú plochu Slovenska!

A čo naša úplatná Cirkev? Biskupi Slovenska nabádali k poslušnosti… To je výsmech rozumu aj Bohu do tváre! Majú kadejakých poradcov, ale virológov nechceli ani počuť, ani vidieť, oni mali a majú nejakú korupčnú dohodu s Matovičom.

Takú Cirkev ja odmietam! Sám Ježiš Kristus mal pre takýchto zapredancov iba jednu vetu: „Beda vám farizeji!“  Každý kto sa prihlási ku katolíckej, alebo reformovanej Cirkvi zrádza nielen Ježiša Krista, ale aj sám seba. Účet bude predložený zoči voči pred Tvárou Božou. Ja zaškrtnem v dotazníku „iná viera“ . Ja verím v jediného Boha Otca, Syna, Ducha Svätého! Verím svojmu rozumu ktorý konfrontujem s Božím Slovom! Vernosť som sľúbil Bohu – ale nie farizejom!

Boli ste všetci, teda aj Matovič, varovaní (v mojich blogoch pod značkou #COVID-19) – ternto vírus sa šíri vzduchom – keď zacítite cigaretový dym aj cez rúšku, už máte „koronu“. Kam sa dostane dym z úst fajčiara, tam sa dostane aj „korona“. Výsledky sú evidentné aj napriek snahe „vylepšovať“ čísla v prospech luhárov vo vláde.

Varoval som aj pred mutáciami: Tento vírus je sofistikovaný – umelý – príroda takéto veci nedokáže! Tento vírus mutuje v každom tele, vylučuje sa dlho a svojho hostiteľa nikdy neopustí! Pri každom oslabení organizmu tento vírus zaútočí zas, a znova.

Varoval som aj pred používaním fušerských testov ktoré zapríčinili falošnú istotu „negatívnymi“ výsledkami tam kde mali byť občania izolovaní a liečení!

Varoval som a varujem pred „západnými“ vakcínami – sú vyrobené pre obchod, nie pre záchranu ľudí. Nedokážu čeliť rýchlym zmenám vírusu SARS-CoV-2 a výsledky vidíme už dnes. Úmrtia na zápaly hrubého čreva spôsebené týmto vírusom, taktiež rýchlo nastupujúce úmrtia detí na akútne zápaly tráviaceho traktu vyvolané týmto vírusom. Úmrtia po očkovaní „západnými vakcínami“…

Varoval som pred voľbou kápa odsúdeného Lipšica – on bude strážiť nedotknuteľnosť tejto vlády, on bude garantom pokračovania genocídy občanov SR.

Pán GP Žilinka –
aj Vy ste mäkkýš bez chrbtovej kosti?
Vaše nekonanie proti ústavným prešľapom tejto vlády, nekonanie proti genocíde občanov SR, Váš tichý súhlas s bezprávnym stavom nášho štátu – to sú dôkazy Vašej zapredanosti a skorumpovanosti.
Ale pamätajte – nikto nie je nesmrteľný, nikto nebude samovládcom naveky.

Občania SR !

V našom štáte už neplatia žiadne zákony – GP Žilinka to potvrdil a kápo Lipšic je dôkazom !

Nemusíte poslúchať nikoho z vlády !
Poďte do ulíc a žiadajte odstúpenie tejto vlády ! Zákaz vychádzania neplatí rovnako ako neplatí Ústava SR !
Žiadajte právo a spravodlivosť, žiadajte !

Kúpte si alkholovú dezinfekciu a dezinfikujte si bavlnené rúška v priebehu dňa – takým spôsobom môžete ísť aj medzi infikovaných a nenakazíte sa ! SARS-CoV-2 cez alkoholovú dezinfekciu neprejde !  Poďte do ulíc pred úrady, pred parlament, pred prezidentský palác !

Táto vláda a celý prokurátorsko-súdny systém zlyhali !

Žiadajte odstúpenie, demisiu tejto vlády ihneď a okamžite ! Žiadajte nové voľby !

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712470x
Priemerná čítanosť článkov: 9061x

Autor blogu