Založ si blog

Výhrady_k_médiám proti Sputniku a proti Rusku

Zase špinavá politika z „rétoriky made in USA“ – „ten Sputnik nie je ten Sputnik“ – to je skutočná idiotia najmä ak si uvedomíme argument: Ak máte klaritromicín 500 mg a 250 mg a nejaký 100 mg v tabletkách od tej istej firmy, tak jeden certifikát na všetky tri platí. Taká je prax. To čo uviedol nový minister zdrav. že vraj povolenie nebolo dané na tento čo máme ale na ten iný čo nemáme… to je blamáž nielen vlády ale celej republiky.

Prečo pri Sputniku je medzi jednoduchým a trojitým dávkovacím balením Sputnika potrebné nové schválenie? V tomto má pán Matovič skutočne pravdu, tentokrát sa jeho bývalá suita stala „Múdrosráčmi“, aby zase obabrali občanov ktorí trpezlivo čakajú na začatie očkovania Sputnikom.

K ostatným západným vakcínam mám zásadné výhrady – niečo zo stredoškolskej biológie vám pomôže pochopiť o čo ide:

  1. Tie ktoré sú na báze m-RNA (messenger RNA = poštár prenášajúci fragment RNA v medzibunkovom a vnútrobunkovom priestore, v plazme tela a v cytoplzame bunky, medzi jadrom bunky a bunkovou stenou) prenáša informáciu na zmenu produkcie RNA v ribozómoch – dokážu modifikovať vnútrobunkové replikácie závislé na ribozomálnej RNA. Že to je problém dokazuje rozhodnutie očkovať nimi iba ľudí  po fertilnom veku, teda starších nad 60 rokov. U nás sa pripravuje očkovanie aj plodných žien a mužov, nedbá sa o to, že každá RNA sa dedí výlučne iba od matky aj pre synov ! Výsledkom budú komplikácie fertility (neplodnosť) a taktiež hrozia deformity fenotypu – deformácie tela – ukáže sa to najskôr za (9M) o rok po začatí očkovania fertilných žien a mužov. Pýtam sa: Nie je to genocída ?
  2. Západné vakcíny vyvolávajú trombotické komplikácie – v USA stačilo 6 zomrelých a vakcínu vyradili, u nás ju nevyradili ani po 19 mŕtvych. Pýtajte sa Korčoka že prečo, on to vie, keď vie posúdiť Sputnika, alebo  a iné záhady ako je „mierová misia NATO“ na záchranu nacistov na Ukrajine, on len nevie prečo sa chcú Rusi brániť… Korčok má myslenie ako tí dvaja Ukrajinci na Majdane: jeden hovorí – „poďme na Červené námestie a vystrieľajme Rusov.“ Druhý odpovie – „je ich tam veľa, zabijú nás.“ A ten prvý sa opýta: „A prečo nás?“  Pozdravujeme ťa Korčok.
  3. Tvrdenie že Sputnik je „tiež“ na báze m-RNA je hoax. Slabý pokus diskreditovať Sputnik. Jeho základným prenosovým fragmentom je DNA a to už je iný lervel. Rusi vyrobili indiferentnú časť ľudskej DNA ktorá sa nespodobuje so žiadnou ľudskou DNA. Vyvíjali ju 20 rokov a ukončili vývoj v lete minulého roka zarovno s aplikačným modulom proti SARS-CoV-2 (SARS-CoV-2 je RNA vírus – pozri moje predchádzajúce blogy #COVID-19). Rozdiel je obrovský. DNA tejto vakcíny je „vlek“ ktorý sa nedostane hlbšie ako do cytoplazmy a nedokáže sa „nalepiť“ do ribozómov, nemodifikuje ribozomálnu RNA. Do jadra bunky ani do jadierka bunky sa vôbec nedostane – taký prenášač neexistuje. Úlohou tohoto „vleku“ je dostať fragment RNA do cytoplazmy a tam nahradiť aktívmu časť RNA zo SARS-CoV-2 – čím ju vyradí z replikácie. Vylučuje replikáciu SARS-CoV-2. Dokáže zastaviť aj rozbehnutú chorobu COVID-19 ešte aj vo fáze keď pacienta u nás už „uspávajú“, t.j. pri 70% saturácie kyslíka v krvi.
  4. Žiadnu zo západných vakcín u nás nikto netestoval a vyjadrovali sa o nich ako „o bezpečných“. To je fakt zlý mediálny krok.
  5. Odkedy ŠÚKL dáva schválenia na vakcíny a iné biologické liečebné prostriedky? To sa nikdy nestalo náplňou práce tejto mizerne vybavenej inštitúcie ktorá pracuje iba s papiermi. Máme predsa vojenskú výrobňu biologických materiálov – prečo sa o nej mlčí? Tá mohla čosi vyšetriť, ale nechce sa zviditeľniť – všakže pán riaditeľ Voj.nem v Rbk. A nie je tá nemocnica náhodou už ovládaná US-Army? – potom nám  svitá aj o okolnostiach vraždy generála Lučanského…
  6. A čo chcela SAV dokázať skúmaním Sputnika? – veď nemajú ani šajnu o rozdieloch medzi transfermi DNA a transfermi RNA – kam sa ktorý dostane a čo môže preniesť. Nevedia zistiť ani jednu sekvenciu nukleových aminokyselín v žiadnej vzorke – čo chceli?

Zhrniem:

všetko, od riadenej genocídy – viac ako 10 tisíc mŕtvych za 6 mesiacov – cez pokus o likvidáciu povesti Sputnika, až po demagógiu a zastrašovanie občanov SR – to všetko majú na svedomí US-rezidenti v súčasnej vláde a prezidentka.

Otázne je, prečo sa Matovič spamätal – alebo nie? – prečo sa postavil proti všetkým „sráčom“ vo vláde. Aj on túži po náprave? To je záhada, mal by nám to vysvetliť.

K Ukrajine:

Už niekoľko mesiacov sa zhromažďujú vojská ukrajinskej pravidelnej armády „pred bránami“ Donecka a Luhanska, dokonca sa snažia dostať bližšie ku Krymu. Je to agresia proti občanom ruskej národnosti, a ukrajinskí nacisti sa svojou nenávisťou ani netaja. Mnohí vojaci majú tetováže s hakenkrajcom. Rusi sa pripravujú na obranu doneckých a luhanských Rusov. A  ja s nimi súhlasím.

Naša vláda sa nechce dištancovať?

Američania posielajú flotilu do Čierneho mora a očakávajú „pomoc“ od členov NATO.

Vážení nacisti vo vláde SR – chcete naozaj poslať našu armádu na pomoc ukrajinským nacistom? – zase chcete opakovať chybu Viedne z r. 1914 a poslať našich chlapcov na bitúnok? – alebo chybu z r. 1941 ?  Tentokrát naši neprebehnú a nebudú zajatí. Skosí ich technika ruskej armády – tu už nemožno lavírovať. Povedzte konečne:

AMI GO HOME ! Americká armáda nemá čo pohľadávať ani u nás, ani na Ukrajine, ani v Stredozemnom mori, ani v Čiernom mori,  a už vôbec nie na hraniciach s Ruskom !  – je to hrozba pre celú EÚ, a pre nás obzvlášť blízkou hrozbou sú ukrajinskí nacisti ktorí nás vyvražďovali ešte dlho po roku 1945 – a teraz čo – budú naši vojaci opäť slúžkami nacistov?

Korčok – ak nás vovlečieš do „mlyna na mäso“ – budeš preklínaný ty a celý tvoj rod každým Slovákom a každou Slovenkou !

Občania – dajte vedieť tým odporným politikom čo sa nad nás postavili ako americké supy  –   ZMIZNITE navždy !

Ruky preč od Ukrajiny !   Ruky preč od Ruska !

Za nás to nikto iný nepovie !

Amen.

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711461x
Priemerná čítanosť článkov: 9055x

Autor blogu