Založ si blog

gen-gen. Lengvarský drží USA program našej genocídy

Kto predlžuje genocídu občanov SR ? Genocídny generál (gen-gen.) MUDr. Vlad. Lengvarský MPH. Jeho „úloha“ je udržiavať USA program genocídy v SR. Pokračuje podľa genocídneho plánu zahájeného Igorom Matovičom v septembri 2020, len inými prostriedkami. Jednoznačne presadzuje smrteľnú vakcínu Astra-Zeneca, a blokuje jednu z najlepších vakcín akú máme Sputnik V.

Vydal pokyny ako sa majú interpretovať úmrtia. Z nich jednoznačne vyplýva, že ak niekto do troch dní po očkovaní „Astrou“ prežije, a neskôr síce zomrie na cievne (trombotické) alebo iné príhody (šokové stavy) – ten „nezomrel“ na následky vacinácie ! – a tak sa to zapíše, tak sa to ráta a interpretuje v oficiálnych štatistikách.

Sasmozrejme, všade inde vo vyspelom svete sa ráta trombóza po očkovaní – aj po polroku – ako následok očkovania ! Len u nás je doba „relevancie“ skrátená na tri dni.
Keby zomrel čo len jeden človek na následok očkovania, treba okamžite zastaviť také očkovanie ! To je základný princíp. Ale u nás sa radšej klame o počtoch komplikovaných následkoch očkovania. Je to nacistická zrada princípov zdravotníctva akú by si nedovolil ani dr. Mengele.

Podobne sa zmenili aj pravidlá evidencie úmrtí následkom SARS-CoV- 2 infekcií. Kto bol kardiak a dlhodobo stabilizovaný, a zrazu ochorel na COVID-19, zomrel, napíše sa mu “zlyhanie srdca“ a štatisticky je „mimo kovidovej evidencie“, t.j. v štat.tabuľkách vynechané úmrtie na COVID-19.

Pripomínam:
1.   COVID-19 je choroba ktorá človeka neopustí, nikdy nebude vyliečený, SARS-CoV-2 vylučuje stolicou, a jediné objektívne ukazovatele o zamorení spoločnosti poskytujú informácie o titroch SARS-CoV-2 v odpadových vodách – to by sa malo sledovať pri vyústení kanalizácie z každého domu, dediny, mesta… to by bol objektívny postup sledovania zamorenosti obyvateľov – testovanie osôb cielené v mieste zisteného zamorenia… tak by postupoval vojenský odborník virológ.

2.   COVID-19 zabíja aj po dlhom čase – post-covidový syndróm vidíme aj u športovcov – rapídny úbytok síl, zhoršená regenerácia po výkone, to sú len „najmiernejšie“ príznaky. Ale ochorenie slizníc čriev, hrubého čreva, fibróza pľúc.. to už je iná choroba, tá ktorá zabíja a patrí do štatistiky COVID-19.

3.   Vírus SARS-CoV-2 nezmizne z „vyliečeného“ tela, ale vylučuje sa z tela dlhodobo, je zdrojom budúcich epidemických vzplanutí.

4.   SARS-CoV-2 sa chytá na domácich miláčokov (psy, mačky, aj plazy…) a tí ho roznášajú aj po detských ihriskách a trávnikoch kde ich vodia nezodpovední chovatelia – riziko pre deti !

5.   Najdôležitejšia je dezinfekcia – dôležitejšia ako čokoľvek iné. Zdraví sa chránia pred infekciou, a tí čo ju „prekonali“ tí by mali chrániť ostatných aby sa nenakazili. Protivírusová dezinfekcia je alfa a omega protivírusových epdemiologických opatrení ! Ešte vždy to nie je pochopené ?! Prečo ??

6.   Oficiality vyspelých štátov rátajú „post-covidový syndróm“ a jeho následok „úmrtie“ do štatistík „úmrtia následkom COVID-19“.
Zostáva len veriť, že nie každý lekár postupuje podľa Lengvarského „intetrných pokynov“.

Verme, po odchode nacistickej vlády SR budú všetci zločinci postavení pred súd a odsúdení za vlastizradu a za genocídu vlastného národa.
Veríme, potom konečne začneme s dezinfekciou a ostatnými racionálnymi protiepidemickými opatrenimi ktoré nebudú obmedzovať ekonomický a vývojový trend občanov a štátu.

Vyhodíme diplomatov US-embassy ktorí nám zapríčinili (manipuláciou volieb a následnou genocídou) tento stav.

Zakážeme „brainwashingové“ školy (Sorosove, Akademy…) a občianske iniciatívy (greenpeace, amnesty international…) a všetky cudzokrajné mimovládky sídliace u nás – načo sú tu? Na toto čo sa deje teraz? Veď už v EU-parlamernte sa hovorí o zákaze cudzoštátnych iniciatív.
Ale ani Fico, ani mnohí iní ako Dzurinda, či Mikloš, alebo Kiska, to nechceli pripustiť.

Muselo zomrieť 12 tisíc občanov SR aby sa začalo o tom len hovoriť

Čas konania je dávno preč, je neskoro, treba konať rýchlo, aby sme nevymreli, aby sme zachránili čo ešte zostáva !

Mimochodom – US-Army je postavená na profesionálnych princípoch nemeckej nacistickej armády. V rr. 1944 až 1950 do USA odvážali drvivú väčšinu preživších nacistických veliteľov, rôznych odborníkov, aj lekárov, dôstojníkov pilotov – a tí pomáhali budovať „modernú“ armádu „svetového policajta“ – resp. svetového teroristu US-Army. Do tejto sféry patria aj iné prostriedky ovládania svetovej scény korupciou (kúpení irackí generáli okolo Saddáma Husajna, líbyjskí generáli okolo Muamara Kaddáfího), klamstvami (o irackých jadrových a chem.zbraniach), tiež sankciami (proti RF, Íránu, Sev.Kórey…), mediálnymi výplachmi mozgov a diverziiou v cieľových krajinách (Bielorusko, Česko, Slovensko, Poľsko, Nemecko…) – to všetko bolo už pred začiatkom 2.sv.vojny rozpracované Hitlerovou mašinériou, a prevzaté do portfólia US-A, US-ambasád, a NATO mašinérie.
Skôr narodení vedia presne o čom píšem.

Dnešní – manipulatívnou demagógiou rýchlo vykvasení a podvodom priučení politici – si vôbec neuvedomujú komu slúžia, alebo?! – vedia a chcú robiť kariéru nacistických zločincov ?

Lekárska profesionalita Lengvarského je nulová, rozhodne v otázkach boja proti pandémii je analfabet. Od absolventa vojenskej medicíny by sme očakávali dôraz na dezinfekciu ! Ale nič také sme nepočuli ani príkazom, ani odporúčaním. Považujeme to za úmysel, ak hodnotíme že musel mať skúšku z virológie, aspoň v rámci mikrobiológie.

Po jeho nástupe do kresla min.zdrav.SR sme očakávali okamžité nasadenie očkovania Sputnikom – je to najlepšia vakcína akú máme – ale dočkáme sa ? On má iný rozkaz – zablokovať očkovania Sputnikom V – to je tiež dôkaz úmyslu – klamstvami, byrokraciou, zavádzaním pokračovať v genocíde inými prostriedkami ! Je to pokračovanie genocídy inými prostriedkami a popierať to môže iba politik-medicínsky analfabet.
Lengvarský je zupák (vojenský pejoratív na dôstojníka plniaceho rozkazy bez rozumu, bez humanizmu, a bez patriotizmu) v službe toho kto rozkazuje, a dnes je to US-Army z kancelárie NATO.

Lengvarského osobnostný profil totalitného služobníčka NATO a US-Embassy v SR je čitateľný aj z jeho profesijného CV (curriculum vitae personal information, životopis na str. Min.zdrav.SR).

Vyštudoval vojenskú medicínu, začal v ČSSR, prechodne Č-SR, vždy v Hradci Králové, v rr. 1988 – 1993. Začínal ako socialistický vojenský kadet VLVDÚ JEP, a skončil ako slovenský vojenský absolvent českej lekárskej akadémie, t.č. Fakulta vojenského zdravotníctva Univerzity obrany v Hradec Králové, v službách NATO)

Kariérny rast v službách US-Army (NATO) zahájil v nacistických rabovacích misiách USA pod plášťom NATO v Iraku v r. 2003, a predtým ešte na Golanských výšinách už v r. 1998. (zdroj: min.zdrav.SR):
– Od 19.5.1998 do 17.11.1998 lekár práporu AUSBATT v mierovej misii UNDOF na Golanských výšinách
– Od 28.7.2003 do 5.2.2004 náčelník obväziska ženijnej roty Ženijnej odmínovacej roty vo vojenskej operácii „Iracká sloboda“ na území Iraku

Od 1.9.2020 do 31.3.2021 – riaditeľ Ústrednej vojenskej nemocnice SNP Ružomberok – fakultná nemocnica, kde dokázal svoju lojalitu k US-nacizmu. Zaslúžil sa o utajenie zdravotných údajov násilnou smrťou zomrelého (2020) penzistu gen. Lučanského. Aj napriek žiadosti rodiny Lučanských, ktorí verejne žiadali o sprístupnenie zdravotnej dokumentácie zomrelého gen. Lučanského, zablokoval túto agendu aby zakryl nacistické praktiky min.sprav. Kolíkovej. Už táto aktivita gen-gen. Lengvarského svedčí o jeho nacisticko-totalitnom prístupe k zdravotníckej službe na území SR.

Jeho vyznamenania pripomínajú kariérny rast Adolfa Htlera, ktorý za nemeckého cisára dostal vyznamenanie v 1.sv.vojne, a neskôr voviedol svoj národ do záhuby… vyberám kontroverzné vyznamenania gen-gen. V. L.:
Pamätná medaila k 60. výročiu oslobodenia SR a konca 2. svetovej vojny,
Pamätná medaila „Za účasť v boji proti fašizmu a oslobodenie vlasti“,
Medaila „Za službu v mierových pozorovateľských misiách UNDOF 1. stupňa“.
Medaila „Za službu v mierových pozorovateľských misiách IRACKÁ SLOBODA 1. stupňa“. (droj: min.zdrav.SR)

Občania SR – toto je minister ktorého ste chceli mať?

Vážená pani prezidentka Čaputová
viete koho podporujete? Každý kto podporuje vládu Zeljenského je nacista, a to preto lebo podporuje banderovcov !
Zeljenský vydal rozkaz zhromaždiť vojská na hranici Luhanska, Donecka a Krymu, a plánuje útok proti rusky hovoriacemu vlastnému národu.
Dôvodom občianskej vojny na východe UA je spor národnostný !
Banderovci v batalióne zvanom „Azov“ vyvražďovali (febriuár 2014) rusky hovoriacich Ukrajincov v celej UA, najviac na východe UA, a to s verejným požehnaním US-Army & NATO – osobne Stoltenbergom ktorý im slávnostne vyhlásil: „vy ste naši bojovníci!“.

Rusky hovoriaci doneckí a luhanskí povstalci sa bránia proti genocíde !  Prečo má Slovensko – Vašou reprezentáciou – podporovať ukrajinsko-banderovskú genocídu ruských Ukrajincov?
Čou prezidentkou ste? Ste lokaj svetového teroristu USA, alebo ste naša prezidentka? 

Prečo váhate s vyhostením nacistickej US-Embassy zo Slovenska?
Prečo máte účasť na genocíde vlastného národa ?  Prečo podporujete prebiehajúcu genocídu podporou tejto nacistickej vlády?
Pani Čaputová, Vy nie ste mačička Stoltenbergova, a predsa chcete aby aj u nás vznikla občianska vojna na obranu slovenskej národnosti ?

Spamätajte sa pani Čaputová, ešte vždy prezientka !
Toto už nie je boj proti smetisku, ale sebaochrana proti svetovému teroru ! Máte ešte možnosť:

Začnite dekrétom a rozkazom ozbrojeným silám aby boli súčinné pri záchrane Slovenska:

Vyhlásením tejto vlády za nelegitímnu vlastizradnú a zapredanú zločineckú organizáciu – žiadajte kolúzne uväznenie predstaviteľov tejto vlády a vyšetrenie vo veci vlastizrady.

Vymenujte vládu odborníkov – konkurzom verejne sledovaným – a určte nový termín volieb na apríl 2022.

Ospravedlňte sa RF za chybné kroky Vlády SR proti ruskej diplomacii, za krivé obvinenia diktované kanceláriou NATO,

a začnite konečne politiku neutrálneho a hrdého štátneho predstaviteľa !

Už aj tak je neskoro, už ide aj o Vašu budúcnosť – „byť či nebyť“ je otázka pravdivého postoja k zločinným skutkom tejto vlády.

„BYŤ“ znamená začať pravdivo a spravodlivo KONAŤ (nestačí rečniť a pekne sa predvádzať).

Ďakujem za prečítanie.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709178x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu