Založ si blog

Je nejaký rozdiel medzi Jankovskou a Kolíkovou?

Ako o tom referovali médiá, aj čo nebolo povedané, sú nejaké formálne rozdiely:

Kolíková má na svedomí životy ľudí, Jankovská možno tiež, ale je trestne stíhaná.

Kolíková dlhodobo budovala svoju „chobotnicu“, Jankovská do „chobotnice“ vrastala.

Kolíková išla cestou politiky a usídlila sa na ministerstve spravodlivosti, Jankovská išla cestou justičnou v rodinnom klane do ktorého sa implantovala manželstvom.

Kolíková zneužívala politickú štruktúru SMER-u, Jankovská zneužívala „kamošov“ v podsvetí a tiež rodinné štruktúry justičnej „chobotnice“.

Kolíková neprizná ani nos medzi očami, Jankovská čo to priznala.

Kolíková je krytá koaličnou politickou chobotnicou do ktorej presedlala tesne pred voľbami 2020, Jankovská si to zrejme odsedí v base.

Kolíková sa kryje zahraničnými kriminálne organizovanými štruktúrami nacistického programu US-embassy vrátane Sorosových „mimovládok“, Jankovská o politike nemá ani šajnu, zato má prehľad o podsvetí. Zdá sa že je to jedno a to isté.

Kolíková je vzor US-zahraničnopolitickej arogancie – klame, kradne, podvádza, ale Jankovská je “len“ kriminálny živel v justícii.

O Kolíkovej sme (slovenská verejnosť) donedávna nevedeli, najprv ju kryl SMER-SD na min.just. – vedome či nevedome – je to už jedno, o Jankovskej referovali „iba“ poškodení občania SR (napr. Janíček), ale justičná mafia (pod plášťom SMER-SD) všetko kryla.
Prepáč Robko Ficko, ale je to tak – keby si vždy a dôsledne riešil sťažnosti občanov SR, nebolo by ani Jankovskej, ani Kolíkovej kriminálnej činnosti. Táto vládna koalícia chcela sekať hlava-nehlava všetkých zločincov, ale Kolíkovej šija je krytá US-embassy, a to ti asi vadí najviac. Nás ostatných to „iba“ desí… už vieme čo ste zač. Ty si hral fintičky že „máš kompas“ (= zahr.politika USA), ale táto vládna koalícia sa netají žiadnym zločinom a otvorene vyhlásila papuľou Korčoka že „Máme kompas“. Je to vyhlásenie vojny medzi koaličnou vládou a občanmi SR. Vinní sú všetci politici od r. 1990 až po dnes. Z politiky si urobili kriminálny biznis a stále chcú zneužívať zastupiteľskú moc, politiku ako takú urobili kriminálnou činnosťou na očiach ľudí.

Kolíková je kresťansky neprijateľná, zavrhnutá pre podporu LGBTI americkej mimovládky, absolútne deviantná osobnosť s totálne pokriveným uhlom sebareflexie.
Naproti tomu Jankovská je sexuálne zdravo orientovaná žena s akýmsi zvyškom zdravého jadra (priznanie) – otázka je, do akej miery dokáže prijať trest, a či dokáže pracovať na svojej náprave.

Hrôza by mala obchádzať každého občana pri uvedomení si jedného spoločného atribútu obidvoch zmijí:

Vyliahli sa pre zločin a nasťahovali sa do justície kde dlhodobo ničili pravdu, spravodlivosť, a zneužívali silu moci. Trest smrti by bol malý trest ako pre Kolíkovú, tak aj pre Jankovskú.

Prečo k tomu došlo že vidíme to čo vidíme? Myslíte si že nejaké voľby to napravia?
Chyba je v systéme ktorý to umožnil.
Politika je iný spôsob klamania a manipulovania s ľuďmi.

Až do 19. storočia to boli králi a dušpastieri čo manipulovali ľudské spoločenstvá.
Aktuálne je to tripartita :   Podsvetie – Vládne koalície – Dušpastierske bahno.
Nedotknuteľnosť tých čo rozhodujú o našich osudoch je fatálna chyba.

Jediná možnosť je nastolenie priamej demokracie bez politikov.
Duchovnú toaletu treba oddeliť od občianskeho života do „záujmovej činnosti jednotlivcov“ podľa ich osobného rozhodnutia. Veď každý bude pred Bohom zodpovedať sám za seba, tak nech zodpovedá za seba aj tu na matičke Zemi.

Do čela rezortov môžeme vybrať odborníkov a môžeme zrušiť parlament aj „rečnícky a nefunkčný trón“ prezidenta.
Zastupovať nás bude vždy jeden vybraný odborník za rezort – a bude niesť osobnú a hmotnú zodpovednosť za konanie, aj za nekonanie. Odvolateľný priamou demokraciou ihneď, a nahradený konkurzným verejným konaním ihneď.

Všetko ostatné je len na podporu parazitov a zapredancov.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711493x
Priemerná čítanosť článkov: 9056x

Autor blogu