Založ si blog

Pfizer-Vaccine-Covid19 & zápaly srdca

Izrael vidí pravdepodobnú súvislosť medzi prípadmi vakcíny Pfizer a myokarditídami mladých mužov, uviedol Jeffrey Heller v článku z 03. júna 2021. (Reuters Health Information © 2021)  JERUZALEM

Izraelské ministerstvo zdravotníctva 02. júna 2021 uviedlo zistenie: Malý počet prípadov zápalov srdca pozorovaných hlavne u mladých mužov, ktorí dostali v Izraeli očkovaciu látku COVID-19 od spoločnosti Pfizer, pravdepodobne súvisel s ich očkovaním.

Spoločnosť Pfizer vo vyhlásení uviedla: „Sme si je vedomí izraelských pozorovaní myokarditíd ale naša spoločnosť nevidí preukázanie príčinnej súvislosti s našou vakcínou.“ Uviedli, že nežiadúce udalosti sú dôkladne preskúmané a spoločnosť Pfizer sa pravidelne stretáva s oddelením bezpečnosti vakcín izraelského ministerstva zdravotníctva, aby preskúmala všetky údaje.

Ministerstvo uviedlo: „V Izraeli bolo v období december 2020 – máj 2021 hlásených 275 prípadov myokarditídy (zápal srdcového svalu) spomedzi 5 miliónov očkovaných osôb“, po zverejnení zistení zo štúdie, ktorú na preskúmanie tejto záležitosti zadalo.

Väčšina pacientov, u ktorých došlo k zápalu srdca, strávila v nemocnici najviac štyri dni, z nich 95% bolo klasifikovaných ako ľahkých, uviedla štúdia, ktorú podľa ministerstva uskutočnili tri tímy odborníkov.

Štúdia konštatuje: „Existuje pravdepodobná súvislosť medzi podaním druhej dávky vakcíny (Pfizer) a výskytom myokarditídy u mužov vo veku od 16 do 30 rokov“ – uvádza sa vo vyhlásení.

Podľa zistení bola táto súvislosť pozorovaná viac u mužov vo veku 16 až 19 rokov ako v iných vekových skupinách.

Poradná skupina CDC / Centers for Disease Control and Prevention v USA minulý mesiac (máj) odporučila ďalšiu štúdiu o možnosti spojenia medzi myokarditídami a mRNA vakcínami, ktoré zahŕňajú vakcíny od Pfizer a Moderna Inc.

Na stretnutí z 24. mája poradná skupina CDC uviedla: „Údaje z VAERS / Systém hlásení nežiadúcich účinkov vakcín sa pri hlásení výsledkov spolieha na jednotlivcov, ukazujú vyšší ako očakávaný počet pozorovaných prípadov myokarditídy (zápal srdcového svalu), alebo perikarditídy (zápal osrdcovníka, t.j. obalu srdca) vo veku 16 – 24 rokov.“

Skupina tiež uviedla: „Údaje z inej databázy – VSD / Vaccine Safety Datalink – nepreukázali, že miera myokarditídy alebo perikarditídy po očkovaní vakcínou COVID-19 sa líšila od očakávaní.“

VSD má údaje od deviatich zdravotníckych organizácií a je možné ich použiť na porovnanie očkovanej populácie s neočkovanou.

Dr. Paul Offit, riaditeľ Centra vakcinačného vzdelávania v Detskej nemocnici vo Filadelfii uviedol: „Rodičia by mali svoje deti stále očkovať kvôli známym rizikám COVID-19 vrátane multisystémového zápalového syndrómu. Táto otázka prechodnej myokarditídy spojenej s vakcínou je v súčasnosti teoretickým a nedokázaným rizikom. Takže si myslím, že choroba je väčším rizikom ako pokus o zváženie relatívnych rizík.“

EMA / Európska agentúra pre lieky, koncom mája uviedla: „Zápal srdca po podaní vakcíny Pfizer nebol dôvodom na obavy, pretože podobné príhody sú podobné ako v bežnej populácii.“ V tom čase dodalo, že na tento stav sú obzvlášť náchylní mladí muži.

(Vložená poznámka bloggera: Vidíme evidentný Rozpor medzi vedou a politikou)

Izrael až do správy ministerstva zdravotníctva odložil nárok na vakcínu pre svoju 12 – 15 ročnú populáciu.
Paralelne so zverejnením týchto zistení Ministerský výbor Izraela schválil očkovanie dospievajúcich, ako uviedol vysoký úradník. „Výbor dal zelenú očkovaniu 12 až 15 ročných, čo bude možné od druhého júnového týždňa“, uviedol pre Rádio 103 FM izraelský koordinátor reakcie na pandémiu Nachman Ash, ako že „Účinnosť vakcíny prevažuje nad rizikom.“

Izrael bol svetovým lídrom v zavádzaní očkovania. Asi 55% izraelskej populácie už bolo očkovaných. Malým počtom infekcií COVID-19 (340 v celej krajine) za niekoľko málo dní sa ekonomika úplne otvorila, aj keď v oblasti cestovného ruchu stále existujú obmedzenia prichádzajúcich.

Od 02. júna boli zrušené sociálne obmedzenia a dištancovania sa, ako aj potreba špeciálnych zelených očkovacích preukazov na vstup do určitých reštaurácií a miest.

Poznámky bloggera k reuters-článku:

1. K politickému klišé zavedenému farma-komerčnými korporáciami „Účinnosť vakcíny prevažuje nad rizikom.“ mám argument: Nepochybne Izrael je „lídrom v očkovaní“, ide o to, akým lídrom. Úmrtia po očkovaní neuviedli a neuvádzajú ! Zároveň ich „líderstvo“ je dôvod, prečo dodatočne ospravedlňujú „riziká očkovania“. Ich ospravedlňovanie je adresované najviac „rýchlosti vakcinácie“ a neuváženému výberu vakcíny. Ak zomrie jeden človek po vakcíne, ťažko vysvetľovať pozostalým, že „padla trieska pri výrube lesa“. Smrť človeka je stále nenávratná strata, a preto akékoľvek očkovanie by nikdy nemalo spôsobiť smrť človeka ! 

2. Zápal srdcového svalu, alebo zápal srdcového obalu po očkovaní zanecháva trvalé následky. Zápaly sa vždy zopakujú pri akejkoľvek imunitnej záťaži! Napríklad aj po (pri) chrípke. Taká je „nepísaná“ ale praktická skúsenosť.

3. Politické vyhlásenia sú na ospravedlnenie chýb politikov rozhodujúcich neodborne o výbere vakcíny, ide najmä o rozhodnutia v rámcoch „geopolitickej“ a „hybridnej vojny“. Povýšenie politiky nad zdravie čo len jediného človeka je obludný politický kanibalizmus = politický a ekonomický prospech na úkor života človeka. Presne tomu sa hovorí vražedná ekonomika a politika.

4. Médiá sa vyjadrujú ambivalentne – dvojznačne citujú „argumenty za a proti“ nejakej vakcíne. Vidíme, viac rešpektujú politikov a farma-komerčné zisky, než by ohlasovali škodlivosť vražedných vakcín.

Slovo „vražedné“ patrí oprávnene tej vakcíne, po ktorej zomrel čo i len jediný človek. Prečo? Lebo človek laik sa dal nahovoriť na očkovanie aj keď nebol odborník, nepoznal skutočné riziko ktoré nepoznajú ani lekári, a potom zomrel. Ako to chcete vysvetliť pozostalým ? Ak existuje smrteľné riziko, vakcínu treba zakázať ! – jednoznačne a nekompromisne !

5. Vláda SR je genocídna nielen pre používanie vražedných vakcín, ale aj pre zatajovanie skutočných čísel komplikácií a úmrtí po vakcinácii. Podobne aj o úmyselnom rozšírení infekcie SARS-CoV-2 v období september 2020 až marec 2021 – o tom som už písal dosť v predchádzajúcich blogoch.

Vládu SR vedenú zločincami Čaputová, Matovič, Naď, Korčok, Kolíková, Mikulec, Remišová, Sulík, Lengvarský a spol. treba postaviť pred vojenský súd a uväzniť na doživotie za úmyselne spôsobené vraždy viac ako 13 tisíc občanov SR.

Rozsiahla genocída v našom malom štáte prekonala genocídu na Slovensku v období 2.sv.vojny.

Osvojené nacistické princípy si ani neuvedomujú – sú im natoľko prirodzené, až vrodené – preto podporujú banderovsky riadenú vládu Ukrajiny, podporujú gangsterskú zahraničnú politiku USA…, stotožňujú sa s vražednou politikou šírenou cez NATO agresie do celého sveta. Klamstvo, lúpež, nacizmus, podpora úchyliek, vraždy… – to sú ich formy politickej moci.

Pýtam sa: Dokedy im to dovolíme?

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711464x
Priemerná čítanosť článkov: 9055x

Autor blogu