Založ si blog

Luhári a podvodníci v radoch kresťanov

Europoslankyňa Záborská berie plat poslankyne cca 20 rokov, buduje si politický imidž a stále omieľa jednu a tú istú lož – „ochrana života človeka pred narodením“. V poslednom období pridala ďalšiu lož: „Ochrana slobody tehotných žien“. Hlúposť je ťažký hriech, k tomu sa ešte vrátim.

Úvodná poznámka: Je veľmi zvláštne, ako sa staré a vyhasnuté ženy, nechcem povedať duševné úbožiačky,„škaredé vrany“, obúvajú do sexuálne aktívnych, povedzme šarmantných žien. Sasmozrejme, pridávajú sa k nim aj darmožráči z rôznych občianskych združení a politici, aj kňazi, ktorí si na tejto téme vydolujú slušné príjmy pre osobné potreby. Napríklad katolícky farár zabývaný desiatky rokov so svojou pomocníčkou, kuchárkou, či tajomníčkou, a majú v spálni manželskú posteľ, začne kázať o „ochrane nenarodených detí“, pripomína „sviečku za život“, a vzýva hnutie „for lajf“ a pod., vyzerá ako šašo, najmä ak sa vie, jeho konkubína bola na potrate. A to nie je len na farách. Niektoré slečny mníšky tiež absolvovali potraty, ale „poctivo“ horujú za prikázanú katolícku politiku.

Čo je klamstvo a čo je pravda, resp. Pravda?

a) Klamstvom je, že dňom počatia keď splynú spermia a vajíčko, že vzniká „človek“.
Vie to každý medik v prvom ročníku, vlastne vie to každý kto sa na strednej škole poctivo učil biológiu človeka: Po tzv. „počatí“ je to len bunka ako každá iná oplodnená bunka, napríklad aj u ježovky, alebo rybky, alebo u červa. Tie obrázky si musí pamätať každý kto maturoval z biológie.
Oocyty (vajíčka) pred ovuláciou (uvoľnením, „vystrelením“ z vaječníka do vajcovodu) vyzerajú úplne rovnako u myší, králikov, kráv, žien, kosatiek, sloníc. Podobne aj spermie potkanov v maternici vyzerajú úplne rovnako ako ľudské spermie, rovnako sa pohybujú smerom k oocytu.
Prienik spermie do oocytu prebieha úplne rovnako u kobyly ako u ženy. Takto môžeme pokračovať cez vznik dvoch blastomér, vývoj blastocysty, 16-bunkovej moruly obalenej zónou pellucidou, cez implantáciu do endometria (vnútorného povrchu steny maternice, stále rovnako u všetkých živočíchov, len časové pomery sa líšia, veľryby a slony majú najdlhšie časy, varany si čas upravujú ako im to vonkajšie podmienky dovoľujú).
Na 10. deň hovoríme o implantovanom embryu (u zvierat aj u ľudí je to embryo, všade po inom čase, u človeka je to už desiaty deň po oplodnení). Slovo embryo znamená plod, akýkoľvek – živočíšny alebo ľudský, veda rozlišuje embryá podľa druhu živočícha v ktorom práve je, hovoríme o živorodých živočíchoch. U vajcorodých je to zložitejšie, musíme vedieť „kto“ zniesol vajce.
Podrobnosti si môžete nájsť v knižnici v učebniciach embryológie, sú to známe veci už od 60. rokov minulého storočia. Odporúčam: Kapeller, K., Pospíšilová, V.: Embryologický Atlas, Osveta – Martin, 1996. Milovníci obrázkov a vedomostí si prídu na svoje, štádiá embryí sú mikroskopicky nafotené, nakreslené podľa dní po oplodnení – je to stručná učebnica embryológie. Môžete si vypožičať aj veterinárnu embryológiu, dozviete sa to isté.
V treťom týždni vývoja sa dajú identifikovať v embryu (zárodku) tzv. diferencované zárodočné listy, opäť tvarovo rovnaké u všetkých cicavcov, u človeka je to po 3. týždni po oplodnení. Začína sa tvoriť placenta s cievami. Hovoríme o fetálnej (plodovej) a materskej cirkulácii krvi. Rovnako u všetkých cicavcov. V placente sa tvoria tri typy tzv. kotyledónov. V jednom priteká matkina tepenná krv, v druhom sa tvorí pupočníková cievna sústava fetu (plodu), v treťom sa vetví tzv. kmeňový choriónový klk. Výmena živín, kyslíka a zvyškov (CO2) prebieha medzi nimi, v klkoch, krv plodu a matky sa nemieša! Je to bludná predstava že krv matky je „totožná“ s krvou plodu. Už maturanti by to mali vedieť. Tvorba cievnych výživových a odvádzacích ciev trvá u človeka až do konca tretieho mesiaca po oplodnení. Ešte vždy je to rovnaký proces u všetkých cicavcov.
Poznámka: Gynekológovia to vedia – do ukončenia tejto fázy (tretieho mesiac) je možné urobiť prerušenie tehotenstva bez následkov. Sú známe prípady žien ktoré boli aj sedemkrát na prerušení tehotenstva, a nič sa im nestalo, aj potom porodili dieťa.
V piatom týždni je ľudské embryo už ohnuté, budúca „hlava“ sa ohýba k „chvostu“. „Hlavu“ – širší guľatejší koniec plodu, a „chvost“ – stenčujúci sa koniec embrya, vidíme u všetkých cicvcov rovnako. Na konci 5. týždňa vidíme na ľudskom embryu žiabrové oblúky (tvarom podobné ako majú ryby) z ktorých sa neskôr vyvinú niektoré vnútorné orgány. Zatiaľ ešte neexistuje ani mozog ako ho poznáme, je to neurálna lišta ktorá sa bude dlhšie diferencovať na hlavový uzol a miechu. Tvorbu nervového systému určuje počet a rýchlosť delenia tzv. neuroblastov.
Poznámka: Pôvod neuroblastov je v rovnakom zárodočnom mieste ako kde sa tvoria prvé kožné bunky. Koža a nervy sú od počiatku tvorené a spojené neuroblastmi, vyvíjajú sa paralelne. Preto vírusy ktoré poškodzujú kožu, poškodzujú, osídľujú aj nervy. Neuroblasty sú hit modernej medicíny na obnovu poškodených nervových systémov napr. liečba Alzheimera, Parkinsona, Huntingtona, a pod., sú to mená vedcov ktorí definovali tieto rôzne nervové poškodenia.
Na konci deviateho týždňa vidíme náznaky členenia mozgu a miechy. Oko ešte nemá vyvinutý ani základ. Oko je súčasť nervového systému, preto je náchylné ochorieť rovnakými chorobami ktoré postihujú kožu a nervy.
Poznámka: Neuroblasty používané na obnovu ľudského dospelého nervového systému boli použité (úspešne) aj na obnovu sietnice a optických nervov. Samozrejme, ľudské neuroblasty. Preto sa denne umelo produkujú obrovské množstvá ľudských embryí. Nielen na tvorbu anti-COVID tzv. m-RNA vakcín, ale aj na liečbu očí a mozgu. Pápež František schválil m-RNA vakcíny. Prečo neschválil použitie neuroblastov? Je to pokrytectvo najhrubšieho zrna, alebo hlúposť? Pápež má privilégium na „neomylnosť“, a má ho aj na hlúposť?
Na konci 3. mesiaca vzniká zárodočná platnička zvukovodu a dutina stredného ucha sa len začína rysovať. Táto platnička i dutinka majú pôvod v prvom žiabrovom oblúku. Sú súčasťou tvoriaceho sa nervového systému, preto vedci zahájili liečebné pokusy aj s implantáciami neuroblastov do hluchých, nevyvinutých, alebo chorobami poškodených sluchových systémov. Snáď sa potvrdia úspechy rovnako ako u vyliečených očí.
Ostatné si môže každý naštudovať v uvedenej učebnici.
Faktom je záver: Na konci tretieho mesiaca po oplodnení nie je dokončený vývoj ani jedného orgánu budúceho človeka. Na konci 3. mesiaca je ťažko zistiteľné pohlavie ľudského plodu aj napriek výkonným 3D USG zobrazovacím technikám, omyly sú časté.
Pokojne môžeme povedať, embryo na konci tretieho mesiaca po oplodnení zaručene ešte nie je človek.

Ak si ho matka neželá, je to parazit, je odstrániteľný ako pokazený zub.
Ak si ho matka želá, je to jej budúce milované dieťa, treba ho chrániť.
do konca tretieho mesiaca je matke zaručená zákonom stanovená voľba. Žena určuje komu prepožičia svoje telo, a čomu ho odmietne poskytnúť. Je to voľba ženy, a nikto (ani kresťania) nemá právo zrušiť slobodu jej voľby, ani ju obmedziť! Kto je Záborská?, že sa opovažuje zasahovať, obmedzovať slobodnú voľbu tehotnej ženy? A to nehovoríme o Matovičovej povesti ktorej Záborská slúži!

b) Toto je pravda ako ju pozná vedec plniaci Boží príkaz: „Poznávaj, pomenuj, a používaj!“ Je to Boží rozkaz daný ľudstvu pri vyhnaní z Raja. „Chceš poznať? Jedol si zo stromu poznania? Tak poznaj, ale v bolestiach budeš rodiť…“
Biblia o počatí hovorí iba jedno: Počatý človek je iba ten, koho si zvolil sám Boh za svojho proroka. Citujem: „Od lona matky si ma povolal.“ To je veta ktorá patrí človeku od počatia, teda vybranému človeku, prorokovi v biblickom význame, vyvolenému pre službu Bohu aby učil a vychovával ľudstvo.
Matka ktorá počala proroka to vedela od prvého dňa počatia. Vieme, takých ľudí ktorí sú ľuďmi odo dňa počatia, bolo a je veľmi málo, nedá sa ich počet vyjadriť ani štatisticky. Ostatné počatia sa nelíšia od iných počatí v živočíchoch ktorejkoľvek živočíšnej triedy.

c) Prečo narodený človek ešte nie je človek?
Je to jednoduché. Až do narodenia sa podobá na všetko možné, len nie na človeka. Poznáte okrídlenú vetu z biológie: „Ontogenéza je skrátená fylogenéza.“ Je to platný, overený výrok potvrdený skúmaním embryogenézy všetkých cicavcov, vrátane ľudoopov.
Po narodení novorodenca je to vlasatá a často ešte aj chlpatá (nar. v 7. a 8. mesiaci) hrčka ľudskej „planty“ vysadená zo „skleníka“ pod „otvorené nebo“.

Planta musí byť vychovaná človekom do ľudskej podoby – dodržiavať ľudské pravidlá, hovoriť ľudskou rečou, musí vedieť myslieť a hodnotiť, poznať minulosť, tvoriť budúcnosť… mať kultúru!
Žiaľ, naši milí kresťania – slniečkári – trpia megalomániou a tvrdia o sebe že sú ľuďmi od počatia. Sú schopní vedome klamať! Sú to ľudia?, ak vedome klamú pre dosiahnutie svojho politického úspechu? Povedzme že sú ľudia, ale sú zle vychovaní, sú to sociopati a psychopati, devianti, ľudské podoby, maškary.
Niet rozdielu medzi sociopatom expremiérom Matovičom a sociopatom Mons. Zvolenským. Obaja vedia vedome klamať, intrigovať a obetovať dôveru a životy občanov pre svoje ciele. Spomeňme 13 tisíc obetí Matovičovho testovania – rozšírenia „korony“ a spálenia zosnulých bleskovo v priebehu 6 mesiacov. Spomeňme si na Zvolenského výrok: „Na stretnutie s pápežom môžu ísť iba očkovaní veriaci, aby sme zabezpečili čo najviac prítomných.“ Táto bohapustá lož mala mať na konci vety: „… aby sme zabezpečili roznášanie vírusu očkovanými.“ Málo prihlásených donútilo (Lengvarského a Zvolenského) k rozšíreniu podmienky aj na neočkovaných, aby sa choroba preniesla najmä na nich. Situácia v regiónoch potvrdzuje pravdivosť tézy: Slovensko je pokusná oblasť v strede EÚ, kde sa majú potvrdiť účinnosť SARS-CoV-2, a následne aj účinnosť m-RNA, k účinnej likvidácii vybranej časti populácie. Utajovanie výsledkov, počtov úmrtí, je chabá kamufláž. Slovensko je primalé na utajenie zla.
Spomeňme si na úbohého Milana Lasicu. On nebol hlúpy. Uveril hlupákom – luhárom. Ešte vládal chodiť, aj mu to myslelo, síce spomalene ale adekvátne, udržal slovný meč aj moč, veril očkovaniu, a pár mesiacov po očkovaní podľahol na srdcovocievne komplikácie. Nielen on, jeho spomínam ako obeť len preto že bol všeobecne obľúbený a známy na Slovensku. Zosnulý Lasica je jasným príkladom, posmrtným žalobcom proti hyenám, slúži aj po svojej smrti. Česť jeho pamiatke.

Pripomínam x-krát overenú pravdu. Ak sa človek dostane do výchovy k zvieratám, správa sa ako zviera, a nikto ho nepreučí. Posledný oficiálne potvrdený prípad sa zistil pred niekoľkými rokmi v Indii. Dievča v predškolskom veku sa stratilo v džungli. Osvojilo si zvieracie spôsoby prežitia. V 18 (odhad) rokoch ju objavili a chceli ju „domestikovať“, vychovať ako človeka. Nedalo sa – ani hovoriť, ani rozumieť, a nakoniec aj tak ušla do džungle. Zvolila si život a smrť v džungli – radšej ako medzi ľuďmi. Čo „to“ teda bolo?, žena?, samica neznámeho tvora? Áno – je to otázka.

Čo je človek bez výchovy? Podľa sociálneho vzoru správania je to zver, ak sa správa zversky. Anatómia nehrá žiadnu určujúcu úlohu v definícii človeka. Antropologická anatómia nič nehovorí o sociálnej antropológii – definíciu človeka určuje sociálna antropológia.
Človek je definovaný kultúrou a vierou, poznaním minulosti a tvorením budúcnosti v sociálnej skupine pre sociálnu skupinu – pre budúcich ľudí, nie pre seba.

Tvoriť a používať bezohľadne akékoľvek prostriedky len pre svoje osobné blaho – to je zverské.

Aký je rozdiel medzi odsúdenými vrahmi za mnohé vraždy, a Matovičom?, ktorý musel vedieť že klame keď nahnal ľudí na hromadné šírenie nákazy v radoch čakajúcich na testovanie. Vidíte v tom rozdiel? Ja vidím obrovský: Matovič je diablov majster genocídy a holokaustu (spaľovanie obetí) kohokoľvek okrem seba, a nie je ani potrestaný, nikto mu nezhabal ani podvodom stvorenú pozíciu lídra OĽaNO, ani nemalé majetky! Zrejme aj diabol si vyberá svojich lídrov od matkinho lona.

Tá opica – padlý archanjel – vo všetkom kopíruje Božie Slovo ako v temnom zrkadle. Zvlášť veľkú „lásku“ prejavuje ku klerikom ktorí mu zostali verní od matkinho lona. Naučil ich ako používať emócie a prekrútené fakty. Škoda že Zvolenský o tom nechce vedieť, inak by sa nemiešal do mnohých intríg, nepodporil by diabolskú politickú garnitúru, nedovolil by aby pápež prichádzal na Slovensko podporiť genocídnu vládu. Alebo je verný tomu kto si ho vyvolil od matkinho lona? Možno aj chcel byť dobrý, ale to koliduje s jeho „dôverníctvom“ potvrdeným v zoznamoch ŠTB, kde má krycie meno „Matuška“.

Patrí aj PP Francesco k diablovým sluhom? Možno aj, veď sa stavia na obranu „inakosti“ ktorú Boh odsudzuje ako „ohavnosť“, nekritizuje vražednú politiku USA, postavil sa na obranu genocídnej Vlády SR tým že prijal pokrytecké pozvanie v čase pandémie a prispel ku segregácii občanov na vaxovaných a nevaxovaných, prispel k šíreniu „korony“ – nevedel to? Vedel veľmi dobre, bol informovaný apoštolským nunciom, a vedel aj to že táto krajina bude trpieť naďalej pod touto vládou ktorú on podržal.

d) Čo je vlastne hlúposť?
Hlúposť je najťažší hriech. Musíte hľadať definíciu hlúposti ako najťažšieho hriechu, potvrdiť v Biblii – Žalmy, Sirachovec, Kniha kráľov o Šalamúnovi, Evanjeliové texty. Zhrniem iba podstatu:

Nevedomosť je prirodzený stav ľudského rozumu, rodí sa nevedomý a bez sebaurčenia – viď vyššie „indické dievča“. Nevedomosť nie je hriech, je to sociálny hendikep, podobný sociálnemu hendikepu detí narodených v slamoch, ale tieto deti ešte majú šancu ak sa im poskytne lepšie sociálne prostredie.

Hlúposť je stav zneužívania sociálnych možností, odmietnutie Pravdy, odmietanie poznania všeobecne, blokovanie Pravdy a poznania, spiatočnícke postoje. Je to sociálna deviácia (úchylka), služba zlému cieľu, služba diablovi.

Bože, žehnaj túto krajinu aby jej ľud odmietol zlých sluhov temna, aby ľud a jeho noví zástupcovia konali dobro.
Zažeň klerikov slúžiacich zlu. Pozdvihni nových klerikov verných Ježišovi Kristovi!

Osloboď nás Bože od každého zla!
Príď Bože Ježišu Kriste a buď s nami ako si nám prisľúbil: „Verte… Budem s vami až do konca sveta!“
Amen.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712569x
Priemerná čítanosť článkov: 9061x

Autor blogu