Založ si blog

Klamstvá, omyly, a pravda o „korona-pandémii“

Na začiatku bolo oficiálne oznámenie čínskych úradov o nebezpečnom koronavíruse – november, december 2019. V januári 2020 už bolo zistené akou rýchlosťou a akým spôsobom sa šíri.

V decembri 2019 Číňania uverejnili fotografie nebezpečného koronavírusu a definovali ho ako podobný, ak nie totožný, s americkým pľúcnym vírusom SARS-CoV-2.

Bol to zle pochopený základ pre zamedzenie pandémie?
Táto otázka vzniká, keď si uvedomíme s akou veľkohubou hlúposťou prijal „odborný svet“ tieto informácie z Číny. Vraj „chrípkovité“ ochorenie a pod., WHO rovnako ako OSN sa stali špičkou pyramídy ľudskej hlúposti – omylu – alebo klamstva?

Nikto „zo svetovej špičky“ nedal do súvisu základné vojensko politické virologické informácie – alebo úmyselne klamali a brzdili pravdu?

SARS-CoV-2 ako pľúcny, nebezpečný a smrteľný vírus bol skúmaný od r. 2013, už vtedy existujú v CDC-USA fotografie vírusu, aj na internete práve z toho obdobia. Líšia sa len spôsobom elektronického fotografovania, ale je zjavné, ide o rovnaký vírus aký sa objavil vo Vu-Hane v Číne v r. 2019.

V lete r. 2019 prišli (prileteli) na nákup do Vu-Hanu dvaja americkí dôstojníci z US-Navy. Ale to nebolo prvé masové „použitie korony“ ako si mysleli vtedy na východe.

Vo februári r. 2017 podpísal prezident USA D. Trump súhlas s testovaním SARS-CoV-2 a vakcinácie proti nemu na dobrovoľníkoch.
Medzitým sa „mocní“ lotri tohoto sveta dohodli o „potrebe znížiť počet ľudí o jednu až dve tretiny na planéte Zem“. To nie sú hoaxy, sú to fakty. Nad politikmi rozhodujú tzv. „mocní“ ktorí financujú ešte aj WHO.

V lete r. 2017 v severozápadnom Taliansku a severovýchodnom Francúzsku začali nápadne často a rýchlo umierať starší ľudia na „chrípku“, najmä v domovoch pre dôchodcov. Za tento zanedbaný prejav SARS-CoV-2 neskôr odsúdili talianskeho ministra zdravotníctva – pre zanedbanie protiepidemických opatrení, resp. za nevyšetrovanie príčiny nebezpečného zápalu pľúc. Neskôr, v r. 2020, exhumáciou niektorých zomrelých, Taliani zistili že to bol skutočne „ten“ vírus spôsobujúci COVID-19, ako dnes nazývame „tento“ zápal pľúc.
V r. 2017 „tento“ vírus v EÚ zanikol spolu s jeho nositeľmi, podobne ako ebola vyhasne vyhubením ľudí v nakazenej oblasti. Protichrípkové opatrenia boli nedostatočné na zastavenie „tohoto“ vírusu, nakoniec ale strach zo smrti donútil občanov Talianska a Francúzska vyhýbať sa infikovaným občanom, a to bola „záhada vyhasnutia“ tejto epidémie.
Správny poznatok skúsenosti z r. 2017 je: Vyhýbať sa infikovaným.

Dezinfekcia
Najúčinnejšia ochrana pred SARS-CoV-2 je: Nenakaziť sa – dezinfikovať seba a okolie.
Ako chodiť do práce a nenakaziť sa? Jednoduchosť je matka úspechu:
Cez ústa a nos treba používať obyčanú bavlnenú textíliu postriekanú profesionálnou dezinfekciou. Žiadne prekrytie úst bez dezinfekcie nechráni.
Na očiach nosiť okuliare – vírusy vstupujú do tela aj cez očné spojovky. Pre krátky pohyb v infikovanom vzduchu stačia obyčajné okuliare.
Vetranie miestností kde sa dlhšie zdržiavame je nevyhnutné, vírusy sú unášané prúdením vzduchu a nestíhajú sa usadzovať.

„Kvapôčková infekcia“ ?
Omyl a vedecký blud minulého storočia je teória „kvapôčkovej“ infekcie. Ak by sa vírus šíril „iba“ kvapôčkami, mohli by ste sedieť pri pacientovi aj bez rúška. Pravdou je, „tento“ vírus sa šíri aj suchým vzduchom a preníká aj cez ochranný materiál, nezastaví ho ani UV žiarenie, ani teplo, ani chlad. Zastaví, resp. neutralizuje ho iba metyl-etylalkoholová profesionálna dezinfekcia s pridanými ionizačnými činidlami. Ak „tento“ vírus prechádza cez výpary našej dezinfekcie, stráca (100%) virulenciu. Po kontakte s našou (slovenskí výrobcovia) profesionálnou dezinfekciou nedokáže prenikať do buniek, ani sa množiť.

Žalujúcou otázkou na „odborníkov“ je: Prečo sa jednoduchá dezinfekcia nezačala propagovať a všeľudovo používať už v marci 2020 ? Súvisí to s Belvederskou skupinou na ktorej sa zúčastnil aj vtedajší premiér Pellegrini, kde sa rozhodlo že treba znížiť počet obyvateľov planéty najmenej o jednu tretinu?
Alebo je to hlúposť politickej smotánky ktorá chcela zarobiť na testoch? Alebo to bol úmysel rozšíriť infekciu čo najviac a urobiť z nás druhú fázu pokusu o redukciu obyvateľstva? Prvá bola v r. 2017 v Taliansku a Francúzsku, druhá začala v 2019 vo Vu-Hane. Každý kto myslí už by mohol pochopiť fakty a súvislosti.

Revidujme udalosti r. 2021.
Keď pani Čaputová prvýkrát vyslala pozývací signál PP Francescovi, odpoveď bola tvrdo zamietavá, inteligentne zabalená, ale v diplomatickej reči jednoznačne odmietavá. Potom sa vložili „priatelia“ bratislavskej USA embassy – pozvali si na koberec apoštolského nuncia a vysvetlili mu otázku záujmu USA, aby sa PP Francesco dostavil na Slovensko najmenej na tri pútnické miesta. Poznámka: Tento nuncius ihneď po odchode PP Fr. zo Slovenska podal demisiu, údajne zo zdravotných a vekových dôvodov – už ho tu niet – žeby vedel čo bude? Ale vtedy pani Čaputová druhýkrát pozvala PP Fr. do SR. Po dohovore cez nuncia, veľvyslankyňa USA-embassy ubezpečila Čaputovú, bude prijatá a pozvánke sa vyhovie. Vedela čo robí? Prečo inak by mala čierny habit ako na pohrebe? I stalo sa. PP Fr. prišiel, trikrát zhromaždil občanov SR do veľkého „ovčinca“ aby sa spoľahlivo rozniesol vírus všade kam nakazené „ovečky“ pôjdu. K tejto téme je zbytočný akýkoľvek komentár. PP Fr. nikam nechodí odkedy je „táto“ pandémia, len k nám prišiel. Ale mám otázku: Nie je zjavné (?) kto robí na našom ľude pokusy?

Vakcinácia – očkovanie
Na Slovensku používané vakcíny sú všetky zo západu, vyrobené pre zisk, nie sú vôbec účinné v zmysle zastavenia pandémie! Očkovaní roznášajú vírus spoľahlivejšie a dlhšie než tí ktorí sa z korony vyliečeili!
Skúsenosť: Všetci neočkovaní a tí ktorí neprekonali „koronu“ by sa mali striktne vyhýbať očkovaným, aj tým ktorí prekonali koronu! Každý kto „tento“ vírus dostal je trvalým nosičom SARS-CoV-2. Je to poznatok skutočných odborníkov virológov. Opatrenia by mali byť opačné: Kto je vaxovaný alebo prekonal „koronu“ mal by byť izolovaný od zdravej a neočkovanej populácie.

Druhou otázkou vaxovania je: Aké sú neskoré následky očkovania proti COVID-19 ? Každý virológ vie čo znamená m-RNA, v preklade do slovenčiny je to bazálna informácia vírusu prenášaná aktívne medzi bunkami a vnášaná rovno na ribozomálnu RNA v bunkách tela. Čo tam robí? Kompletizuje vírusovú RNA a ten sa začne množiť.
Ribozómy v bunkách sú na to určené, aby sa v nich tvorila materská RNA zdedená po matke. Ženy majú ribozómy dvojnásobne aktívnejšie ako muži, preto vakcína má menšie možnosti kompletizovať sa na SARS-CoV-2, a to je „tajomstvo“, prečo ženy vydržia, prekonajú „koronu“ a stávajú sa prenášačmi, ale muži zomierajú 3x častejšie ako ženy. Čím starší muž, tým väčšie riziko úmrtia na „koronu“ alebo na „vakcínu“. V staršom, alebo vyčerpanom mužskom tele je ribozomálna aktivita výrazne oslabená a zvyšky aktívnych ribozómov sa „preorientujú“ na jednoduchšiu produkciu RNA SARS-CoV-2. Je úplne jedno či je to m-RNA vakcíny, alebo RNA z vírusu. Výsledok je choroba.

Trombóza
Jednoduchý zápal kdekoľvek v tele „privoláva“ trombocyty, tie majú za úlohu „zlomiť sa a oblepiť“ ložisko zápalu, potom majú za úlohu „lákať“ Calcium do ložiska a zavápnením zablokovať miesto infekcie. Vápnik prispieva k usadeninám krvných buniek a rýchlejšiemu „zalepeniu“ chorého miesta. (Zjednodušené pre účely pochopenia väčšiny čitateľov)
Po vakcinácii hyperaktívnymi m-RNA vakcínami dochádza k rozsevu m-RNA do celého tela za súčasného aktivovania trombocytov, vzniká slabý zápal v celom tele, a skôr či neskôr zosilnie. Nesprávne sa tomu hovorí „imunitná reakcia“, čo je nezmysel, ide skôr o záťaž cievneho systému nebezpečným vírusom – vakcína sa správa ako vírus – telo ju tak „hodnotí“ a chce ju „likvidovať“. Tento proces môže začať o niekoľko hodín po vakcinácii až do pol roka a dlhšie. Rozvíja sa mikrotrombóza, upchávanie kapilár mikrotrombami. (To sa deje aj pri neliečenom prekonávaní COVID-19.) Zistenie takého stavu je jednoduché – v krvi ubúdajú trombocyty, hovoríme o konzumpčnej trombocytopénii, spotrebnom nedostatku trombocytov. Takýto nález je varovným signálom pre lekárov, a ďalej už by mali vedieť čo treba robiť. Mysleli sme si že naši „lekári“ to vedia. Ale ak to nevie vojenský lekár minister zdravotníctva, tak sa nečudujme novej lavíne úmrtí. Alebo ide o zámer?
Poučenie: Podávať lieky na „riedenie“ krvi ihneď po očkovaní, alebo pri prekonávaní „kovidu“, aby nedochádzalo k lámaniu (úbytku) trombocytov, čím sa zablokuje tvorba trombov – je to symptomatická život zachraňujúca liečba pri COVID-e, ale aj pri stave po vakcinácii.

Imunita
Hlúpe preceňovanie imunity je typické od začiatku 20. storočia. „Imunita“ je slabá a pomalá „armáda“ tvorená v kostnej dreni, podporovaná kožným obalom tela a vnútornou sliznicou tráviaceho traktu. Tým je povedané, aké obrovské je „bojisko“ kde táto armáda vychádzajúca z kostnej drene musí zasahovať. Čím viac vírusov sa dostane do tela, tým je táto „armáda“ slabšia. Vírusy sa z tela nedajú odstrániť. Buď zanikajú samotné ako napríklad vírus chrípky, jednoducho sa „rozpadne“, alebo genetickým šumom vyšumí. Herpes vírus, marburg (ebola) sa z tela nestratí nikdy, sú len imunitou sústavne „blokované“, ak nezabili hostiteľa. To je realita aká je evidentná aj pri SARS-CoV-2. Kto ho raz dostane, a prekoná ho, jeho imunita má s ním stále čo robiť. Stačí pridané oslabenie „armády“ vírusom chrípky a za sedem dní môže človeka zabiť „korona“ spolu s chrípkou. To sa týka aj hepatitídy B, alebo infekčnej mononukleózy, tiež sú trvalým hosťom v tele, al sa raz do tela dostali.

Antibiotiká
Najlepšia a najvýraznejšia pomoc imunitnej „armáde“ sú antibiotiká každého druhu, proti vírusom, baktériám, plesniam, parazitickým viac-bunkovým škodcom, proti roztočom, atď. Všetky tieto antibiotiká sú zásadnou pomocou pre imunitu ľudského tela. Čím je človek starší, tým viac antibiotík (rôznych) potrebuje.
Hlúpou teóriou je tzv. „stúpajúca odolnosť mikroorganizmov spôsobená(?) častým používaním antibiotík“. Túto sprostosť už dávno prekonali sami obchodníci, ktorí neváhajú voľne predať antibiotiká komukoľvek aj bez receptu – napr v recepciách hotelov na blízkom východe. Skutočnou príčinou rezistencie je opačná skúsenosť: Krátkodobé a v nedostatočnom množstve užívanie cielenej antibiotickej liečby má za následok odolnosť mikroorganizmu.
Napr. pri COVID-19 patria širokospektráne antibakteriálne lieky k základu liečby na predchádzanie iných infekcií. Bez antibiotík baktérie ihneď pocítia preskupenie „armády“ imunity, a množia sa, spôsobia ďalšiu infekčnú záťaž. Tomu predchádzajú antibakteriálne antibiotiká.

existujú aj cielené antivirotiká proti „kovidu“ a tie by sa mali ordinovať ihneď pri podozrení na „koronu“. Ale žiaľ, Slovensko ich nekupuje, nedováža. Zase vystáva otázka: Úmyselne aby bol pokus štatisticky vyhodnotiteľný(?), pre plán cielenej genocídy?

Existujú aj protilátky (to je „armáda“ molekúl transplantovaná z iného tela ako cielená liečba „artiléria“) v injekciách a najúspešnejšie proti „kovidu“ sú dvojkolonové protilátky, ale ani tie sa k nám nedovážajú. O tom som písal v predchádzajúcom blogu. Žeby úmysel?

Pre dnešok stačí, nemám v úmysle strašiť, ale pomôcť k lepšiemu boju s pandémiou.

Dezinfikujte si rúška, dezinfikujte a stále seba i okolie dezinfikujte profesionálnou dezinfekciou!

Doručte tento text, ak sa dá, Lengvarskému a spol., aby sa konečne spamätali, aby sa prestali tváriť že riešia pandémiu. Môžu skončiť pred medzinárodným tribunálom pre obvinenie z genocídy, a zrejme k tomu aj dôjde. Odborníci nemlčia a nebudú mlčať.

Otázka prečo sa tak iba tvária je: Nemajú to nariadené od „priateľov“ z NATO (?) a nepomohol im aj PP Fr. na žiadosť z USA?

Po súvahe uvedených faktov pochopí každý stredoškolák opodstatnenosť otázok o genocíde a vojensko-virologickom pokuse.

Sme bezbranní v rukách zradného „priateľa“.

Katolícka cirkev by sa mala tiež spamätať a skončiť s podporou vlastizradcov.

Počet obetí „tohto“ sofistikovaného vírusu stúpa podobne ako koncom roka 2020. Je čas konať a zachrániť čo sa dá.

Je nevyhnutné odstaviť hlúpu (alebo úmyselne luhársku?) vládu!

Ďakujem za pozornosť.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1711467x
Priemerná čítanosť článkov: 9055x

Autor blogu