Založ si blog

Najdrahšia komodita v geopolitike je rusofóbia

V Moldavsku priznala prezidentka existenciu dlhu 7,5 mld dolárov za ruský plyn, ktorý Moldava doteraz rusofóbne a usa-filne popierala. Aby nezamrzli, Gazprom ponúkol možnosť naďalej odoberať plyn, ale Putin dal podmienku, musia skončiť s rusofóbnymi politickými manévrami.
Odteraz bude Moldava platiť za plyn päťnásobok pôvodnej ceny, taká je dohoda medzi Moldavou a Ruskom. Rusi sa zľutovali a nedajú Moldavčanom zamrtnúť.

Otázka je, čo by urobili US-plynové korporácie? Tie ponúkajú skvapalnený bridlicový plyn za desaťnásobok.
Samozrejme Džou Bajden okamžite hrozí prstom Moldavskej prezidentke, ale čo už. Tá má svoj rozum a pomohla si ako sa dalo.

U nás je to podobné – rusofóbia nás pripravila o tieto možnosti:
– nakupovanie lacného plynu,
– nakupovanie lacných a účinných vakcín Sputnik V, tiež antivirotika
– nakupovania účinnej zbrojnej techniky (nakupujeme americké vyradené šroty, hoci iné štáty v NATO nakupujú od Rusov čo sa len dá)
– nakupovanie kúpeľných pobytov v luxusných ruských letoviskách (Francúzi a Nemci tam chodia pravidelne)
– nakupovanie jadrovej techniky a chémie pre zdravotníctvo (izotopy),
– predaj našich produktov do RF (štáty NATO bežne predávajú v RF všetko možné, len my nie)
– výrobné zbrojné kontrakty s Ruskom končia a nebudú obnovené kým rusofóbia neskončí.

Okrem toho sme získali od USA krutý tlak na tvorbu vojnového konfliktu medzi NATO a RF. USA rozmiestňujú jadrové hlavice (rakety) v EÚ, Austrálii a v pacifických ostrovoch, chcú ich umiestniť na Ukrajine, a nás tlačia do občanmi neželanej vojnovej pozície. USA skupujú naše letiská a už nikto nevie čo tam umiestňujú, lebo minister vojny (obrany) tam už nemá prístup a naši novinári ani nechcú vedieť čo sa tam chystá.

Získali sme prvú líniu v blížiacom sa armagedone.

Toto sme chceli 17.11.1989 ????

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1708137x
Priemerná čítanosť článkov: 9038x

Autor blogu