Založ si blog

Vláda zneužíva všetko – aj protest záchranárov

Všimnite si aktivity Korčoka, Naďa a spol. Chystajú sa podpísať Dohodu SR a USA o Vojenskej „spolupráci“ ! To je akože mravec a slon si budú pomáhať pri klčovaní lesa? Kto to kedy videl aby malé Slovensko teraz, keď Francia a Deutschland reálne chystajú samostatnú EÚ vojenskú alianciu? Už sú pripravené spoločné vojenské policajné jednotky! Nasledovať budú individuálne dohody a nakoniec spoločná EÚ Armáda. Načo sú nám teraz „vojenské dohody“ s USA?

Poslali policajtov aby zatkli aktérov Protestu záchranárov, vedia že Fico a opozícia bude na to reagovať tvrdo, ale im to nevadí, skôr naopak, tíško podpíšu Dohodu s USA ktorá nás postaví jasne a nekompromisne do prvej línie v prípade vojny ktorú chcú vyprovokovať blízko nás na najbližších hraniciach!

Budeme ako Kambodža pri Vietname o ktorý kedysi bojovali US-Army a vypaľovali napalmom ďaleko za vietnamskými hranicami všetko čo im zavadzalo!

Vo vojne ktorá má prísť nás zachráni iba jedno – odchod z NATO, vytvorenie európskeho vojenského teritória na ochranu štátov EÚ a zákaz rusofóbie ! Spolupráca s RF je záchrana EÚ. Zrušenie vojenských paktov s USA je jediná cesta mieru! Alebo chceme bombardovanie zo strany bratov Rusov len preto že sú tu US-Army? Američanom ide presne o to! Chcú si prenajať všetko  kde môžu umiestniť svoje rakety! na to potrebujú naše lesy, letiská, a pasienky! Pozdravujem Budaja – ani nevie čo robí, kam ho navliekli.

Je to komplot našej teroristickej vlády s politikmi USA, nehovoriac o decimácii obyvateľstva pandémiou  a núteným očkovaním, zákazmi pohybu a inými nezmyslami ktoré praktizuje iba(!) naša vláda!

Do UA zvážajú USA vojenskú techniku už vyše 6 rokov! Vozia tam hrdlorezov, expertov na provokácie, v USA ich majú v rezerve vyše 600 tisíc, len na ilegálne provokácie a vraždenie ako sme to videli na UA majdane v r. 2014 keď vo februári strieľali do policajtov aj do davu!

Toto sa chystá na Slovensko po podpise vojenskej „spolupráce“ s USA.

Nemôžem mlčať – Korčok je vazal zahraničnej politiky USA – on neslúži nám našej vlasti, on slúži vojny-chtivým americkým podvraťákom.

A nemyslite si že táto vláda odstúpi – radšej vyprovokujú ozbrojený konflikt než by odstúpili.

Aj prezidentka klamala že nemôže byť referendum. Ak Ústava a iné zákony nezakazujú – ale občania vo vysokom počte žiadajú – tak referendum o skrátenie volebného obdobia MUSELO BYŤ – lenže pani Čaputová ktorá sa omylom stala prezidentkou – na „radu“ US-embassy – zablokovala vôľu drvivej väčšiny občanov. Čo je to za prezidentku že ešte vždy pomáha krvilačnej politike USA proti vlastným občanom SR?

Korčok a spol ponúkli Dohodu o „vojenskej spolupráci“ do pléna NR SR a myslia si že v tomto virvare aký úmyselne tvoria, im to tichúčko prejde. Namažú med svojim poslancom a tí zahlasujú..

Občania, nedovoľte im to! Protestujte, hromadne a vo všetkých mestách – ústavné zákony umožňujú vzdor a protesty ak sa jedná o našu slobodu a naše mierové spolužitie! – ak sa jedná o zneužitie verejnej moci Vládou SR! – ak sme vystavení teroru! A to všetko sa deje, Ústava SR je na našej – mierovej – strane!

Preč s touto vládou, treba okamžite rozpustiť aj krivácky parlament s väčšinovou „koalíciou teroristov“.

Ak vojsko má trošku samostatného ducha, nech zabudne na smiešne provízie z NATO misií, nestoja za smrť pod raketovým útokom zo strany RF ktorá sa bude brániť tvrdo a nekompromisne. USA nás hodia cez palubu ako každého s kým mali dohody!

Istota je v EÚ, v nezávislej eu-armáde, v neutrálnom postoji k RF !!!

Ak nás Američania nechcú ako neutrálny štát, nech idú domov aj so svojimi podradnými dohodami.

Občania nastúpte do áut a krúžte po Bratislave a trúbte! Všade aj okolo US-Embassy, nech vedia že ich tu nechceme.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1713045x
Priemerná čítanosť článkov: 9064x

Autor blogu