Založ si blog

Lengvarský je nakazený schízou?

Poskok duševne chorého Matoviča, minister zdravotníctva Lengvarský, nerozmýšľa. Zakázal zdravým a neočkovaným občanom SR slobodný pohyb, návštevy obchodov a všetkých miest vrátane služieb.

Arogancia a tuposť sú atribúty tejto vlády, ale že lekár a armádny, brigádny generál v jednej osobe nedokáže rozlišovať realitu od fikcie – to je štátny hendikep. Šialenstvo je poslúchať a platiť takého ministra.

Ja neverím hlúposti ktorú Lengvarský predvádza
Táto vláda je skorumpovaná a cielene pácha genocídu na našich občanoch! To si myslím a vysvetlím prečo si to myslím.

Sú medzi nami ľudia ktorí neprekonali koronu, nie sú očkovaní a ZA TREST majú totálne obmedzenú slobodu, zákaz nakupovania… to majú „vianočný darček“ za účinnú prevenciu ktoru sa chránili.
– naproti tomu (!)
aktuálne chorí a vaxovaní,
tí čo už prekonali koronu a sú vaxovaní,
aj tí čo prekonali koronu a nie sú vaxovaní
– títo všetci sú nosičmi SARS-CoV-2 (!) toto je vedecky potvrdené, neodškriepiteľné, aj blízkou realitou potvrdené, skoro každá rodina pozná vo svojom okolí 3x vaxovaných m-RNA vakcínou ktorí aj tak ochoreli na koronu! Nižšie (znova) vysvetľujem prečo.

Týmto akože schizoidným bláznom v aktuálnej vláde to nevadí!
Nosiči môžu infikovať aj očkovaných ktorí doteraz neboli chorí (!)
a môžu ohrozozovať všetkých ktorí neprekonali koronu a nie sú vaxovaní!

Je táto duševná choroba, pôvodom od Matoviča, skutočne prenosná? (to je sarkazmus)

Samozrejme že nie. Ale otázka znie: Stratili rozum všetci ostatní vo vláde, alebo skutočne chcú nakaziť 100% všetkých občanov SR? Je to epidemiologický výskum na našich občanoch?

Všetko ukazuje na pokus riadený z US-Army cez ambasádu USA. Už netreba nič dokazovať, všetko čo som o korone napísal za tieto dva roky je pravda. Vírus neunikol, je úmyselne šírený od r. 2017 ! 

Vírus SARS-CoV-2 zmutuje v kažfdom človeku, je programovaný na mutovanie, v jednom pacientovi môže existovať niekoľko desiatok mutácií súčasne.

Proti tomuto vírusu pomáha iba dezinfekcia – nenakaziť sa!
Po nákaze SARS-CoV-2 potrebuje pacient okamžitú odbornú lekársku starostlivosť na infektologickom oddelení s adekvátnou terapiou, dvojklonové protilátky, inozín acedoben dimepranol, alebo iné alternatívne lieky.

Vakcíny m-RNA sú pomalé vírusy.

V tele sa z m-RNA postupne kompletizuje nový subtyp RNA vírusu patriaci do „rodiny“ SARS-CoV-2 napádajúci tkanivá pľúc, vyvolávajúci skôr alebo neskôr akútny zápal pľúc COVID-19.
SARS-CoV-2 je sofistikovaný umelý, vojensky „vyšperkovaný“ vírus, ktorý infikovaného pacienta už nikdy neopustí – to je dôvod na večne trvajúcu vakcináciu presadzovanú vlastníkmi m-RNA vaxo-vírusu – ktorí však NIE SÚ vaxovaní!

Oni vedia čo spôsobuje vaxo-vírus m-RNA, a vedia že vírus vzniká aj v tele takého vaxanta ktorý ho nikdy predtým neprekonal!

Preto šéfovia farma-firiem odmietajú vaxovanie. Preto sa boja – aby ľudstvo neodhalilo podvod s vaxo-vírusmi – preto presadzujú opakované a večné vaxovanie. Nielen pre biznis, ale hlavne aby ľudstvo rýchlejšie vymieralo a nikdy nezistilo že je to riadená genocída!

Obrovské zisky sú pre nich iba bonus za realizáciu americko-európskeho programu celosvetovo riadenej genocídy.

Či zomrieš ihneď, či za pol roka po vaxovaní na trombotické komplikácie, alebo za 1 až 5 rokov pre akútny a rýchly zápal pľúc – im je to jedno, hlavne že sa nedožiješ normálneho veku, a možno ani penzie!

Vaxo-vírus m-RNA okrem toho spomaľuje myslenie, obsadzuje mitochondriálnu RNA v neurónoch, a tie namiesto produkcie pamäťových proteínov produkujú sekvencie vírusu.

U niektorých vaxantov vyvoláva odbrzdenie sociálnych porúch správania, prestanú fungovať sociálne, morálne brzdy myslenia – zrýchlená reč bez uváženia následkov, ale to je len detail, nepatrné následky. Pomalosť vírusu m-RNA je tým vysvetlená.

Takto je globálne riadená genocída nevedomého ľudstva.

GG – globálna genoocída – má trolov aj u nás. Medzi nich patria napr. MUDr. Krčméry – obchodník s diplomami – a jeho syn Miško, kliknite si a uvažujte.
Medzi zapredancami, prezidentka Čaputová je iba naivná „modelka“ s obrovským potenciálom zrádzať občanov svojej krajiny.

Slovensko je v pekelnom programe GG na prvom mieste ako laboratórium:
Vláda od začiatku dodnes mlčí, utajuje možnosť prevencie dezinfekciou. Pokus infikovania kompletného občianstva SR beží ďalej.

SARS-CoV-2 sa vylučuje aj stolicou, prenáša sa cez predmety bežne brané do rúk, dychom (vzduchom). Infikovaný človek SARS-CoV-2 má naplno rozbehnutý zápal pľúc za päť dní, a nemusí cítiť žiadnu bolesť.

Pomalá verzia vaxo-vírus m-RNA nôže zabiť od niekoľkých minút až za pol roka trombami,  alebo zabije človeka zápalom pľúc po roku až rokoch.

Vírus SARS-CoV-2 je z hľadiska militantných požiadaviek stopercentný zabijak – aj vďaka m-RNA vakcínam ktoré akože „majú chrániť“ pred SARS-CoV-2, ale zabijú človeka najneskôr po rokoch.

_ _ _

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1708131x
Priemerná čítanosť článkov: 9038x

Autor blogu