Založ si blog

Trumpov vabank – Ako (ne-) liečiť pandémiu COVID-19

Sľúbené recepty ako prekonať „koronu“. Najskôr čo sme videli u našich „priateľov“. Videli sme prezidenta USA pri odchode z nemoce. Hral „silného“ ako vždy, široké úsmevy, mávanie publiku, a na podstienke Bieleho domu silná reč, parafrázujem: „Nenechajte sa COVID-om zlomiť, bojujte! Táto choroba sa dá prekonať, a ja som ju prekonal.“ Faktom je, Trump bol hospitalizovaný iba tri dni (!?) podľa USA-médií, ale to čo sme videli a vieme, je fakt iný.

Trump zariskoval lebo sú voľby. Videli sme pomaly idúceho starčeka dýchavične pískajúceho pri nádychu ako pri zápale dýchacích ciest, a pri reči hovoril krátkymi vetami ako astmatik pri záchvate. Snažil sa to utajiť, zamaskovať tie zvuky, ale žiaľ, bolo vidieť aj počuť jeho problémy s dýchaním. Tentokrát jeho reč nemala obvyklú jemu vlastnú charizmu, niekto by si to zamenil za „pokoru“, ale kde hľadať pokoru u Donalda Trumpa? V jeho dvoch Bibliách na ktoré prisahal svoj „prezidentský sľub“?

Na lôžku vraj užíval „iba remdezivir“, čo korešponduje s jeho vierou v tento tzv. „liek“. Na podklade USA „správy“ nakúpila aj EÚ „tento liek“ vo veľkom. EÚ potvrdila svoju vieru v idiotskú politickú propagandu, alebo to bolo nariadené nejakým CIA-NATO-trolom ako je Stoltenberg?

Pravdou je, na nemocničnom lôžku Trump užíval kortikoidy na zastavenie korona-vírusového zápalu v dýchacom systéme, ďalej antibiotiká proti sekundárnej bakteriálnej infekcii – to všetko v infúziách, lebo je rizikový pacient s vážnymi chronickými chorobami. Či Trump užíval „remdezivir“ alebo nie, je úplne jedno. „Ten liek“ totiž nepomáha o nič viac ako aspirín – je to stanovisko odbornej verejnosti v USA, dôvodne publikované v odborných médiách na základe analýz pacientov s COVID-19. Na to konto uvedieme fakt potvrdzujúci bezmocnosť amerických lekárov: USA sú na treťom mieste za Brazíliou a Indiou svojím počtom úmrtí na COVID-19. V prepočte korona-úmrtí na počet občanov USA, ako percento populácie, sú USA na prvom (!) mieste na svete! USA majú zlé sociálne a zdravotné zabezpečenie občanov. Nemajú ani vakcínu, ani liek… a nemajetní sa do nemocnice nedostanú, umierajú doma.

Trump už dávnejšie propagoval „remdezivir“ ako účinný liek, ale faktom je, jemu nepomohol ani nepomáha. Trump patrí do rizikovej skupiny pacientov. Má choré srdce a má aj kombinovanú liečbu hypertenzie. V jeho prípade je ukončenie intenzívnej liečby hazardom, a následky uvidíme skôr než Česi povedia „švec“. (Česi majú rovnaký syndróm ako Trump – podceňujú pandemický koronavírus – a výsledky vidíme v decimácii ekonomiky a deprivácii obyvateľstva.

 

Pre nás – občanov Slovenska je dôležité niečo iné:

Máme dve možnosti ako sa dostať cez pandémiu s minimálnymi ekonomickými stratami, a minimálnymi stratami ľudských životov.

 

Prvá možnosť je odborné riadenie života spoločnosti, a toto je odkaz premiérovi a ním riadenej vláde.

Desatoro úspešnej vlády v podmienkach pandémie COVID-19

  1. základom je zrušenie všetkých obmedzení pohybu! Namiesto obmedzujúcej „politiky“ zaviesť účinné opatrenia prostriedkami domácej výroby – nariadením a podporou zo strany štátu – tým sa reštartuje ekonomika.
  2. zmeniť spôsob dezinfekcie, zrušiť gélové prostriedky lebo tie neumožňujú opakovanie, lebo vytvárajú lepivú plochu na koži v ktorej po čase už žiadny dezinfektor nie je, ale stáva sa lapačom špiny – človek sa vďaka gélovej „dezinfekcii“ stáva šíriteľom špiny – infekcie.
  3. zaviesť do celospoločenského používania profesionálne metyl : etylalkoholové (1:1) dezinfekčné prostriedky s prídavkom oxidačných činidiel (existujú slovenskí producenti s dlhou tradíciou). Tento prostriedok možno nastriekať na papierový obrúsok a utrieť si kožu na tvári, krku, šiji, rukách, a inde kde je koža odhalená. Každý občan SR nech má pri sebe takúto dezinfekciu ak sa nachádza mimo domova, mal by ňou postrekovať svoje ruky a rúšku (často), a po návrate domov by mal vystriekať aj vlasy, odev, obuv, utrieť odhalenú kožu obrúskom nasiaknutým dezinfekciou, a až potom vstúpiť do rodinného prostredia. Na odhadzovanie použitých rúšok a papierových obrúskov vyčleniť zberné nádoby a tento odpad likvidovať v spaľovniach.
  4. Kúpiť a nariadiť dobrovoľnú vakcináciu ruskou vakcínou a paralelne nariadiť používanie celoplošnej dezinfekcie a dezinfekciu vzduchu rovnakými alkoholovými prostriedkom najmä vo vnútorných priestoroch budov, škôl, úradov, obchodov, …
  5. zaviesť na bitúnkoch oplachovanie mäsa roztokom chlórnanu sodného, draselného, alebo chloramínovým roztokom, až potom ho baliť a mraziť. (Doma stačí mäso umyť, prípadne pácovať pár hodín, a chlór je preč.)
  6. chlórovanie pneumatík a ciest – postrekom ciest a chodníkov chlórovanou vodou. Na ten účel znovu zaviesť do výroby všetky druhy chlórnanov (pre laikov ide o typ „savo“ – draselný, sodný, strieborný) a určiť kam sa majú distribuovať, a ako sa majú používať povinne. Zamestnávateľom a školám pomáhať ekonomicky v tomto účelnom postupe napr. odpis z daní, školám dodávať priamo uhradené prostriedky a t. ď.
  7. kontrola pohybu na hraniciach – pri vstupe k nám žiadať doklad o bezinfekčnosti, oboznámiť každého aké má povinnosti ohľadom udržania „bezinfekčnosti seba a okolia“, čo musí robiť povinne a čo ho čaká pri nedodržaní predpisov – cudzinca pokuta a vyhostenie, domácich pokuta a internovanie v zariadení na prevýchovu za účelom dodržiavania bezpečnostných pokynov.
  8. Kontrola – zainteresovať všetky silové zložky štátu, vrátane mestských policajtov, dobrovoľných vyškolených občanov, k prísnej kontrole používania dezinfekcie, rúšok a rukavíc pri pohybe mimo svojich pracovísk, ďalej na pracoviskách kontrolovať dodržiavanie týchto povinností oddeleniami OBZP – dezinfekcia, rukavice a rúško ako nové povinnosti OBZP, dezinfekcia priestoru tiež v kompetencii OBZP, ďalej – na uliciach a chodníkoch dezinfekcia dva krát denne – povinnosť mestského či miestneho úradu… Porušenie príkazov na dezinfekciu alebo ignorovanie povinnosti používania ochranných prostriedkov nech je trestané vysokými pokutami a internáciou ako za trestný čin ohrozenia zdravia verejnosti. Kultúra a šport bez obmedzení, ale rúško, rukavice a dezinfekcia nech je povinná! V kultúre a športe zaviesť povinné oddelenia OBZP s kompetenciami kontroly a sankčnou právomocou (neprispôsobivý zamestnanec dostane pokutu a neplatené voľno na 14 dní).
  9. Chýbajúce komponenty nech sa vyrábajú doma v SR, nech sú zamestnaní naši občania, angažovať súkromné firmy aby sa zapojili do štátom riadenej produkcie, určiť minimálnu cenu dezinfekcie a ochranných prostriedkov.
  10. zvýhodniť občanov dodržiavajúcich nariadenia (výhody od VšZP, daňové úľavy, odmeny…). Neprispôsobivých občanov izolovať v karanténnych staniciach a naučiť ich čo majú robiť (spomenutá reedukácia) – prepustenie až po zvládnutí ochrany svojho a verejného zdravia – to sa týka aj alkoholikov a narkomanov, gamblerov a iných neprispôsobivých ľudí. Karanténna stanica zamestná obrovské množstvo občanov, a prevychovávaní občania budú v nich tiež pracovať na dennú stravu a hygienu… napríklad šiť a prať, lepiť a skladať a pod.

 

Druhá možnosť je každý sám seba ochraňovať pred infekciou ako je vyššie, a okrem toho ešte dodržiavať „samoliečenie“ podľa overených postupov:

  1. Sebadiagnostika – prvým príznakom útoku COVID-19 je bolesť chrbtového svalstva. Nenájdete miesto na chrbte kde by nebolelo, ale ani ložisko bolesti, a pri masáži sa bolesť zhoršuje. V takom prípade treba okamžite zaobstarať prostriedky na vykašliavanie – sirupy, sypané čaje, konzumný 40 a viac % alkohol, a dodržať postup „samoliečby“ čo uvádzam ďalej.
  2. Upozorniť rodinu aby ste mali všetok svoj riad oddelene od ostatných, spať oddelene, dezinfikovať všetko na čo dýchnete, alebo čo chytíte, vrátane záchodu a kúpeľne.
  3. Často piť horúce a kyslé tekutiny. Poznámka: Horúce mäsové vývary sú kyslé, vajíčka na mäkko, volské oko, aj praženica je kyslá, aj na tvrdo sú kyslé, zrelé syry – kyslé, ide o chemickú definíciu, preto pokojne konzumujte všetko kyslé, počnúc kvasenou kapustou ako segedínom, cez fazuľovú polievku na kyslo, zemiakovú polievku na kyslo, až po horúce kompóty, všetko. Ale pozor –bez stabilizátorov a bez umelých dochucovadiel. Zeleninu a ovocie duste a varte, konzumujte horúce. Nebojte sa cukru, to je energia aj pre imunitu. Nebojte sa ani bravčovej masti a masla – to sú základné kamene imunity. Vysaďte všetky lieky ktoré znižujú cholesterol – sú to utajené blokátory imunity, odborné štúdie to už dávno potvrdili, u nás je to otázka mediálneho (zlého) povedomia že sa o tom nevie. Poznámka: Cholesterol sa zvyšuje pri chronických infekciách a telo ho produkuje v rámci „sebaobrany“. Miesto tých blokátorov s pýtajte antibiotiká aby ste zabránili druhotnému akútnemu vzplanutiu infekcií – ako Trump. Horúce čaje a horúce tekutiny sú však prvým samoliečebným prostriedkom.
  4. Regenerácia – pri „korone“ je to „boj kto z koho“. Ten „kto má pokoj ten víťazí“. Ak nepijete horúce kyslé tekutiny, „korona má pokoj“ a množí sa. Ak veľa pijete horúce a kyslé, blokujete „koronu“ v jej snahe vstúpiť do bunky, zabránite vírusom v množení. Ak veľa spíte, podporujete regeneráciu poškodených miest v tele. Ergo – veľa kyslých horúcich tekutín a veľa spánku zachraňuje váš život a vaše zdravie. Poznámka: Chemické zloženie ľudského tela sú kyseliny a voda. Aminokyseliny (AK), mastné kyseliny (MK) – hovorí vám to niečo? A tie najvzácnejšie sú tzv. esenciálne AK a esenciálne MK – EAK, EMK.  Tieto sa nachádzajú iba v živočíšnych telách a živočíšnych produktoch, vrátane masla či parfumov ako je ambra 🙂  Naše telo nemá kde získať EAK a EMK, musíme ich zjesť(!) ak chceme mať funkčnú imunitu.  Imunita je stavaná a závislá na EAK + EMK, bez nich nefunguje. Životy našich predkov to potvrdzovali (naše tradičné „hriatô“ je tiež liek, ale iba čiastočný, a konkrétne pitie alkoholu je každého osobná vec, ja to neodporúčam).
  5. Vykašliavanie – podporujeme skôr než pocítime prvý príznak kašľa. Sirupy sú dobré, každý podľa „chuti“, treba vyskúšať všetky, a vybrať si ten ktorý najviac uvoľní hlieny z dýchacích ciest.
  6. Inhalácie – nečakať na kašeľ, začať so zabíjaním „korony“ už pred prvými príznakmi v dýchacom systéme. Uvaríme koncentrát z tzv. dezinfekčných bylín ako je repík, kamilky… podľa vlastného výberu. Do uvareného vrelého „hustého čaju“ nalejeme 100g (1 dcl) konzumného silnejšieho alkoholu podľa vlastného výberu. Ihneď si prehodíme uterák cez hlavu a inhalujeme nosom aj ústami náš domáci dezinfekčný prostriedok. „Koronu“ zabíjajú nielen výpary bylín a alkoholu, ale aj teplota – horúca para. Inhalácia sa dá opakovať každé tri – štyri hodiny aspoň prvý deň ťažkostí, potom už len dva-tri krát denne. Vlastné pocity sú smerodajné. Problémy by mali byť zažehnané. Ak ale predsa čosi, pri zhoršení stavu potrebujete infúzie – prevoz do nemocnice je nevyhnutný, predídete komplikáciám.
  7. Režimová liečba – veľa spať vždy po kúre, po jedle, či po napití. Spánok je najdôležitejší v noci. Vesmírny režim – spánok a regeneráciu – nenahradíš ničím.
  8. Sústredenie – všetko odložte nabok, všetko počká. Vírus nečaká. Vašim cieľom nech je vyliečenie – poraziť vírus.
  9. Kontakt s lekárom – nadviažte telefonický alebo internetový kontakt s vašim praktickým lekárom a informujte ho, prípadne žiadajte lieky – antibakteriálne antibiotiká – ako Trump.
  10. Skrátený dych a nedostatok kyslíka je ten pocit ktorý vás oprávňuje žiadať intenzívnu nemocničnú liečbu – ako Trump.

 

Záver:  Náš malý štátik má všetky predpoklady na výhru nad touto pandémiou. Ide len o to, čo je pre našu Vládu SR prioritou.

 

Poznámka bloggera:

Tieto informácie poskytol odborník ktorý nechce naštvať Vládu SR, radšej neriskuje a nedal mi právo uverejniť jeho meno, ale chce pomôcť občanom aby prežili.

 

Prajem čo hovoria odborníci: Nech vás „korona“ obchádza !

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709146x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu