Založ si blog

Haló, Brusel ozvi sa!

EU dozrieva na 3.kotol svetovej vojny! Nedávno Makron vyhlásil v militantnom duchu: „NATO trpí mentálnou smrťou“, volajúc po samostatnej únijnej armáde EU. Netušil, že v Trumpovom mozgu vtedy odštartoval  útočnú náladu podporovanú demenciou. Oficiálneho iránskeho diplomata generála Sulejmáního dal prezident USA Trump zavraždiť 3.1.2020, zákerným atentátom na civilnej pôde letiska konšpiračnej tretej strany (Irak). Trump vedel veľmi dobre koho dal zavraždiť.

Generál Sulejmání – vojenská a politická ikona moslimského sveta spájajúca všetkých moslimov – pomáhal USA v boji proti ISIL, pomohol RF získať späť zo zajatia Tureckom zostreleného pilota ruskej stíhačky bojujúcej proti ISIL v Sýrii. Traduje sa o gen. Sulejmání, že nikdy neodmietol pomoc pre dobrú vec.

Gen. Sulejmání síce pomáhal v bojoch proti ISIL, ale veľmi dobre poznal aj politiku USA.

Irackí politici a vojaci dvoch táborov – proamerického, a národnooslobodzovacieho – požiadali moslimskú „ikonu dobrej politiky“ o pomoc vo vyjednávaní pokoja v Iraku. Tesne pred odletom na politickú misiu civilným lietadlom do Iraku, Sulejmání nechal napísaný list svojej rodine, parafrázujem: „Keby som sa nevrátil, chcem pohreb ako obyčajný vojak.“

Každý kto poznal Sulejmáního vedel, že jeho pokora pred Bohom nie je hraná ani politická, lež skutočná viera plná pokory. Dokazoval to svojimi skutkami v politike, aj na bojiskách proti teroristom. Istá matka padlého vojaka sa postavila pred generála a chcela mu ukázať svoj smútok. Sulejmání padol na kolená pred plačúcou matkou mŕtveho vojaka a verejne jej bozkal topánky a prosil o odpustenie že nevedel uchrániť pred smrťou jej syna, svojho vojaka. Pre európskeho človeka je to nepochopiteľné, ale v moslimskom svete je to znak vrcholnej pokory pred smútiacou matkou.

Pre tieto vlastnosti bol gen. Sulejmání presne „to, čo Trump nechcel“, a tiež „to čo Trump hlboko oľutuje“. Len idiot by dal príkaz na vraždu takého človeka, ktorého uctieva celý moslimský svet. Saudi rovnako ako Tunis, Egypt a Líbya, Libanon podobne ako Irak, Pakistan rovnako ako Afganistan…

A čo na to EU? Namiesto vyjadrenia sústrasti Iránskemu ľudu, a namiesto odsúdenia Trumpovho šialenstva, vidíme v EU politikov ktorí si sedia na kábli a tvária sa že sa ich to netýka. Ani PP František sa nevyjadril, hoci mal odsúdiť (!) činy USA, mal odsúdiť vraždu politika! Namiesto toho reční o „nádeji“ ako keby tá mala nejakú šancu v rodiacej sa európskom kotle, v 3.sv.vojne!

Pripomíname: Irán má dohodu o vzájomnej hospodárskej a obrannej pomoci s RF.

RF má zbrane ktoré dokážu zničiť v priebehu 2 minút všetky americké jadrové základne rozmiestnené v EU, a verte, sú pod ruským monitoringom zničiteľné kedykoľvek!

Pýtajme sa:

Ktorý eu-politik si je istý, že ho USA nezbombardujú hoci aj na dovolenke v Pacifiku? Veď USA mu nič negarantujú ani keď im trčí z análu.

Ako to že USA rozmiestnili jadrové zbrane na viac ako 50 základniach po celej EU? Prečo má byť EU zase tým kotlom v ktorom sa rozhodne svetová vojna?

Dá sa tomu predísť?

Áno, dá sa:

  1. Politici EU by museli zahájiť jednotný tlak na USA aby konečne opustili EU.
  2. Definitívne, a navždy zakázať USA akékoľvek vojenské zásahy mimo územia USA.
  3. Zrušiť US dolár ako svetovú konverznú jednotku (Čína potom môže konfiškovať všetko čo im patrí podľa cenných papierov, to sú zrejme celé Spojené štáty).
  4. Premiestniť OSN do EU, alebo do Afriky.
  5. Otvoriť jednania EU s RF a dohodnúť Zmluvu o vzájomnej hospodárskej a vojenskej pomoci.
  6. Otvoriť Euro-Ázijský trhový systém na dohodnutej „zlatej mene“.
  7. Otvoriť jednania s národmi islamského vyznania o slobode vierovyznania a rešpektovaní slobody pre kresťanov, vrátane zákazu uplatňovania islamských zákonov proti kresťanom.

Ak sa politici EU nezodvihnú zo svojich teplých kresiel a nezačnú konať, všetci v EU budeme oplakávať vojnové strasti, alebo smrť svojich blízkych.

V 2.sv.vojne najviac oplakávali svojich blízkych práve naši bratia Rusi. Dodnes hovoria vo svojich rodinách o padlých blízkych, ani jedna rodina nebola ušetrená a mnohé vymreli.

Tentokrát sa to bude týkať nás, Európanov. Teraz nie je čas na formovanie únijných dohôd o jednej armáde EU. Treba konať a vyhnať US-Army z EU! Až potom je možné pristúpiť k rokovaniam v siedmich bodoch ako sú vyššie uvedené.

Teraz, a ešte dlho nebudeme schopní zastaviť útoky na EU. Nebudeme schopní reparovať straty. A nakoniec aj tak by sme boli korisťou tretej strany. To my budeme tí plačúci čo budú utekať – kto stihneme – z EU!, ak sa naši politici nepostavia čelom k situácii.

Heslom súčasnosti (ako kedysi vo Vietname) je: „Ami Go Home!“

To my, občania EU sme povinní zobudiť Brusel!

Brusel zobuď sa!

Keď nepovstaneš proti USA, nedozvieš sa „Komu zvoní hrana“ !

Dnes je takmer už neskoro…

——— koniec ———

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1709082x
Priemerná čítanosť článkov: 9043x

Autor blogu