Založ si blog

„Eshelon“ kedysi a dnes

Pozrite si film na internete správne pomenovaný „Odposluch“, „Odpočúvanie“, ale správnejší názov by bol „Eshelon“ (angl. čítaj „ešelon“). Pre mnohých postačí k lepšiemu osvojeniu situácie v odposluchoch od 60. až 70. rokov minulého storočia až po dnešok. Podobné riešenia odpočúvaní fungujú dnes aj s pridanými internetovými a satelitnými prepojeniami na všetko vyslovené, napísané, filmované, či ukázané posunčinou, na celú kultúru na Zemi (filmy, noviny, knihy…), a na všetky elektronické komunikačné a tzv. „sociálne“ siete.

„Ešelon“ v angl. vyjadruje vojenské zoradenie strojov do paralelných pozícií kde každé nasledujúce postavenie je o dĺžku stroja v zadšie. Niečo ako šík strojov v šikmom zoradení paralelných radov strojov. Názov zodpovedá vtedajšej zostave počítačov (obrovských ako miestnosť 12 x 12 metrov), kde prvý v šíku sledoval iba kľúčové „vybrané a vopred definované slovo“ v určitej pevnej telefónnej sieti. K tomu potrebovali mnoho jazykových znalcov. Druhý – podriadený počítač – fixoval a analyzoval obsah celej komunikácie. Tretí počítač lustroval, vyhodnocoval osoby na koncoch telefonického spojenia. Ďalší analyzoval nové „potenciálne kľúčové slová“…

Dnešná situácia je mierne povedané rozsiahlejšia počítačová „sledovačka“ mobilov, internetu, rádiových spojení, GSM spojení napr. v sieti „Iridium“, a t.ď., pokojne môžem povedať: Všetko čo sa „elektronicky hýbe“ čo nemá lepšiu ochranu než má „Ešelon sledovaciu možnosť sťahovania“, to všetko sa „napichuje“, odpočúva, sleduje a vyhodnocuje. Nerobí to len Agentúra pre národnú bezpečnosť USA, robí to každá oficiálna (CIA) aj tajná agentúra v USA („Contergan“, „Blackwaters“, v EÚ je to napr. Sorosova „Paneurópska škola“, alebo…), počet je nám neznámy. Všetky „pracujú“ podľa svojich finančných a dátových možností. Financie získavajú najmä z drogového biznisu, bankových podvodov – veď „strýko Sam“ si vytlačí ôtoliare v množstve aké potrebuje, nepriama podpora týchto agentúr je absolútne evidentná – nechajú ich ukradnúť si všetko čo potrebujú. Väčšina z nich je vyzbrojená najmodernejšími technikami na likvidáciu oponentov označených za „nepriateľa“. Nedávno takto riadili atentát na Lukašenka, lenže narazili na dobrú obranu poskytovanú RF.

Preto sa smejem nad vyhláseniami zneužívanými v zahraničnej politike USA, kde obviňujú „nepriateľov“ že im „hekujú“ niečo dôležité. Je to blud. Čo oni robia, z toho obviňujú zahraničie.
Napr. nielen môj blog sledujú od začiatku jeho existencie, spravidla začínajú, začali cez sociálnu sieť „FB“, a táto sieť ma nakoniec aj „vyhodila“ zo svojej aktívnej databázy, lebo som si dovolil na tú tému čosi napísať, a dal som tiež laik na „nevhodný“ obrázok. Dolonca odmietli vymazať moje obsahy, len jednoducho naždy zablokovali môj prístup. To je to nejmenšie zlo čo bežne páchajú – mediálne známy prípad blokovania Donalda Trumpa.
(poznámka na okraj: Zuckerberg musí byť riadne zaviazaný do USA tajných agentúr, nielen on, aj MS, google, … a nemyslite si že nejaký antivirák vás ochráni. Ani neviete čo všetko môžu tajné agentúry najmä v USA.)
Následne nemenovaná „agentúra z USA“ začala priamo odoberať moje blogy :-). Dodám ešte, „MS“, „FB“ a „google“ bežne speňažujú informácie nahromadené v ich serveroch, ale napr. „Apple“ odovzdá informácie len pod súdnym príkazom, čo však nerobí problém žiadnej USA-agentúre pracujúcej v elektronickom „šíku ešelonu“ – s tým by mal rátať každý klient.

Mne sa páči samostatnosť blogerov na pravda.sk, zrejme USA-agenti nemajú ešte taký dosah aby priamo „gumovali“ naše blogy. Iné je to v sme.sk a iných slovenských médiách vo vlastníctve G.Sorosa. Tam si nikto nepípne kto nie je „USA-filko“ .
Zároveň chcem povedať chválu na USA-vedecké informácie, sú dostupné a dosť kvalitné, každý si môže nájsť pravdivé info napr. o SARS-CoV-2 na odborných weboch USA (CDC).
Konštatovanie – USA majú dobrú vedu, ale kanibalsko-teroristickú zahraničnú politiku – toto ohlasujem už dávno. Často sa odvolávam na CDC-USA, napríklad pri oznamovaní pravdy o korone. To sa nepáči USA-embassy v SR, ale ani súčasnej „sráčo-vláde“ SR (parafrázujem matovičovský politický terminus-technikus „-sráči“).

Napojenie agentúr sa týka aj iných sietí, telefonických (O2, tesco, telekom…) takmer všetkých, v závislosti od typu informácií ktoré cez tú alebo inú sieť sprostredkúvate. Odolné zostávajú niektoré čínske a ruské siete, kde sa však nedokáže prihlásiť ani našinec.
Typickou hviezdou spolupracujúcou s utajenými sledovacími agentúrami je pán maďarsko-židovského pôvodu s americkým občianstvom George Soros. … možno pošlú na mňa niekoho aby pre zmenu v mojej obývačke nechal sedem nábojov ;-(
Musím však doplniť, ani Soros, ani „MS“, „FB“, ani „google“, ani iné „občianske“, či vedecké siete (servery) nie sú zoradené v šíku „USA-ešelonu“. Odpočúvacie sústrojové zariadenia typu „ešelon“ doslova zneužívajú všetky elektronické dorozumievacie siete, vrátane GSM satelitných sietí, ale platia len za tie info ktoré veľmi chcú a nevedia sa k nim dostať.
Nás (SR) sa to netýka, „u nás – o nás“ USA-agenti vedia sledovať čokoľvek, lebo vďaka Lipšicovi už majú napojené zánovné izraelské sledovacie zariadenia SIS do svojej „sústavy ešelonu“.
Cítite ten podraz ? Neveríte ?
Tak sa pozrite dozsdu pár rokov, ako Lipšic zmanipuloval politickú scénu ktorá dovtedy dosť odolávala USA politike. Naši advokáti majú zakázané vopred hovoriť pre médiá „o prípade“ kým súd nevydá Rozhodnutie. Ale Lipšic zmanipuloval verejnú mienku akože „obhajca obetí a ich pozostalých“, úplne slobodne, totálne verejne. Stihol pritom flirtovať s protistranou (Žužovou) a ťahať informácie aj z nej.
Kto mu to dovolenie kryl a dovolil?
Naši sudcovia a prokurátori boli už vtedy na neho prikrátki, lebo SIS-odpočúvacie stroje, lebo USA-embassy, a ktohovie kto ešte boli hrozbou každému kto by čosi pípol proti Lipšicovi. Za jeho chrbtom, od čias keď podpísal Dohodu so CIA počas pobytu na Harvarde – bohatej liahni agentov pre USA-agentúry – stála vtedy iba CIA.
Dnes sme už všetci na tanieri USA-agentúr, a podľa toho dopadol aj náš „boj proti pandémii“.
Lipšic a Matovič nám zariadili genocídu akú nezariadil ani Tuka a spol cez 2.sv.vojnu.
Po každom mojom varovnom blogu o SARS-CoV-2 (#COVID-19) si zavolali Lipšica, alebo Matoviča, alebo oboch, neskôr aj Čaputovú – na koberec do USA-embassy. Povedali im presne čo majú vyhlásiť a v žiadnom prípade si nevšímať alternatívne info-zdroje, lebo vraj „oni nič nemôžu“ (to ako „my alternatívni“ čo ich odhaľujeme sme vraj na nich slabí).
Naša zapredaná Vláda SR mala od začiatku príkaz všetko komunikovať cez FB, aby USA-embassy mali pohodlný prehľad.

Vráťme sa ku koreňom odposluchu typu „ešelon“.

USA začínali s národným odposuchom prezidentov USA, a iných dôležitých osôb, vrátane sudcov najvyššieho súdu, alebo štátnych žalobcov, či ministra zahraničných vecí, a iných angažovaných v národnom politickom živote, najmä tých čo majú „kontra-konzervatívne“ názory. Od začiatku držali ochrannú ruku nad hoosexuálnymi delikventami z ktorých primárne „urobili“ zdroje informácií.
Až neskôr (1970) pridali medzinárodný odposluch. Začiatok datujeme do založenia FBI, kedy presne – si nájdite na dostupnej stránke „FBI“. To všetko začalo v časoch Edgara Hoovera, ako inak, veď E.H. bol prvý kto obhajoval homosexualitu v USA. Jeho strach bol gigantický, ako to dokazuje jeho enormná snaha všetko sledovať. Jeho strach z odhalenia jeho úchylky bol príčinou založenia „pátracieho“ kriminologického úraduu „FBI“, ktorý zneužíval na kompromitovanie každého koho chcel, koho sa bál. Od E.H. pochádzajú aj rôzne aktuálne propagované gender-teórie, a samozrejme – ako zraniteľný a ustráchaný nositeľ dámskeho spodného prádla, sa chcel zabezpečovať proti zákonom „puritánskej Ameriky“. USA vtedy ešte mali živé rôzne „cirkevné“ zákony implantované do zákonov jednotlivých štátov. Kvôli takejto vnútornej a rozporuplnej pohnútke založil FBI.

Po odhalení sledovacích aktivít E.H., nečistých úmyslov, mu najvyššia „súdna rada USA“ zakázala absolútnu moc nad FBI, zostal riaditeľom, ale musel súhlasiť s komisionálnou kontrolou činnosti FBI. No, ako to všetci vedia a vedeli, obchádzal „Komisiu súdnej rady“ veľmi účinne cestou korupcie. Vražda Merilyn Monroe, ktorej sa zdôverovali obaja bratia Kennedyovci – to bola len drobná epizóda, „malinka“ v réžiii E.H. ktorý žiarlil nielen na prezidenta USA, ale aj na jeho brata, a Merilyn nenávidel až na smrť. V tejto veci bratia Kennedyovci nikdy nezaujali oficiálne stanovisko, lebo E.H. zariadil že nemuseli. Na večné otázky prezidenta sa E.H. odhodlal odstrániť aj jeho (Dallas-gate). To už bola väčšia „malina“ na tanieri E.H., ale aj tú zožral bez povšimnutia, dodnes o týchto veciach majú vedomosť iba agenti rôznych tajných služieb, ale bez dôkazov. Ak by ste chceli získať prehľad, museli by ste čítať všetky knihy vydané v USA, kde medzi riadkami nájdete holú pravdu a mozaiku pravdy musíte posklakladať zo stoviek kníh, filmov a denných článkov z novín. Ak chcete začať, odporúčam humorne ladenú knihu „Gold nad zlato“, kde autor parodizuje „riešenie politických problémov“ hlavnej postavy Golda, asitenta v Bielom dome, vyhlásením: „Ak vás niečo trápi, hovorte do steny“. Narážka na mikrofóny v každej stene. To boli sedemdesiate roky v USA. Podobne aj v niektorých USA detektívkach sa nachádzajú rôzne komediálne narážky, napr. bežný policajný detektív hovorí prichádzajúcemu detektívovi z FBI ktorý preberá jeho prípad: „Máte svoje nohavičky, alebo vám ich mám tiež dodať?“ Narážka na šéfa FBI E.H. a všeobecne známy vtip v minulom storočí: „Čo fasovali agenti FBI ako prvé? – Podprsenky a gaťky“.
Niektoré z týchto umeleckých diel sú už nedostupné, a na hlavnom portáli FBI nájdete iba žalmom podobný chválospev na E.H., zakladateľa a prvého riaditeľa FBI. To on bol zakladateľom odposluchovej kultúry USA a kultúry sexuálnej neviazanosti. v USA. Smutné prvenstvá USA, nečudujem s ortodoxným veriacim (kresťanské sekty, ale aj islamskí radikáli) keď označujú USA ako „devils-home“.

Vo filme „Odposluch“ sa vysvetľuje sledovanie automatickým programom s vtedajším názvom „Eshelon“, fungujúcim na algoritme vopred definovaných „konkrétnych slov“ v rôznych jazykoch – napr. ak v dialógu v telefonickej pevnej linke zaznelo „to slovo“ napr. „prezident“, ihneď skoncentrovali odposluchy na osoby na oboch koncoch pevnej linky. V tej dobe boli káble telefonických liniek uložené na dne morí, a spojenie medzi EÚ a USA malo európsku centrálu v Dánsku, ktorá sa využíva dodnes, ako sme už zachytili v médiách. Pevné linky sú ešte stále považované za najbezpečnejšie. Stred jedného kábla je odizolovaný a tienený druhým pólom DC. Viacero káblov je spoločne zaizolovaných a tieňovaných oceľovými obalmi, až potom nasledoval vrchný obal z živičných plastov. Preto fungujú, a nie sú napichnuteľné dodnes. Samostatné káble boli medzi prezidentskými a diplomatickými rezidenciami.
Je logicky predpokladateľné, korupcia je najrizikovejší faktor úniku informácií. K tomu by sa mali vyjadriť dánski správcovia európskej centrály pevných podmorských sietí. Bez korupcie sa tieto káble nedajú „napichnúť“.
Vieme o pani Merkelovej, verejne sa ohradila proti vláde USA za „napichnutie“ jej osobných aj profesionálnych aparátov, a to už pred šiestimi rokmi, v r. 2014.

Nedávne odhalenia sledovania všetkých dôležitých osôb v EÚ, aj v členských štátoch NATO, bolo síce škandalózbne, ale nie novinkou.

Dnešný „USA-ešelon“ funguje rozsiahlejšie poskytuje množstvo falošných dôkazov pre „zahraničnú politiku USA“.

Neváhajú zneužiť aj také maličkosti ako odposluch vašich telefonátov.
Odkiaľ by mali informáciu že slovenskí občania na 80% (priznali iba 60%) sympatizujú s politikou Ruska?!
Robil niekto anketu s americkým prízvukom? To asi ťažko. Naši „anketári“ nič také nerobili. Údaj – 80% – je presný, ale iba pre USA-agentúry, pre naše médiá priznali niečo okolo 60%. Pre. seba si to „zaknihovali“ ako veľký problém s ktorým „treba niečo robiť“ ako ozhodlo USA-ministerstvo zahraničia. potrebujú nás ako potreboval aj Hitler – ako „nástupnú zónu do RF“. Dáme sa im? Ak sa im dáme, môžeme sa evakuovať… ale nevedno kam.

Dnešné „vybrané slová ešelonu“ obsahujú nové a novšie pojmy vo všetkých jazykoch, len tie nie, ktoré ste ešte nevyslovili, nenapísali…, ani v knihách ani vo filmoc. O rozsahu odposluchu a sledovania hovorí sám slovník „vybraných slov ešelonu“. Je taký terra-rozmerný, až sa museli priradiť nové stroje do „Ešelonu“, ale už na báze kvantových princípov. Je to tak, kvantové mega počítače sú už funkčné a giga-terra-výkonné.

To čo sa „odhalilo“ v európskych médiách, to je iba dnešná malinôčka v histórii USA-odposluchu. Ukázalo sa nešťastné riadenie všetkých „odposluchárov“. Najprv majú pocit moci že získali info ktoré im nepatrí, ale po použití tej informácie prichádza beda – prenasledovanie odposluchárov. dnes to tak funguje. Kto má informáciu, má ju iba dovtedy kým ju nezačne používať… :-))

Dáta v transatlantickom priestore: Ako prúdia a čo ich chráni?
článok v euractive je zavádzajúci, ani NATO nie je „nenapichnuteľné“. Odkiaľ by tajné USA-agentúry vedeli o myslení Stoltenberga?

Aj z neho sa dozviete o čom píšem:
Čo chcú, to sledujú, koho chcú toho zlikvidujú, keď potrebujú „dôkazy“ pre útok na Irak, vyrobia si ich…
Príklad:
Z bežných médií sa dozvedeli o výbuchu v ČR (2014), sledovali že otázka výbuchu bola iba „rozpracovaná“ ale neistá, lebo „niet vynníka“. Až do r. 2021 tieto info nevedeli použiť, kým nevznikol súdny spor na EÚ úrovni o konflikte záujmov českého premiéra Babiša. Vyrobili „dôkazy“ a ihneď pritlačili Babiša k múru a žiadali aby vyhlásil: „Urobili to Rusi.“ Za odmenu ho budú chrániť pred odvolaním.
Našu Vládu SR pritlačila USA veľvyslankyňa, aby dodali váhu „dôkazom“ – to bolo jednoduché, veď táto vláda potrebuje krytie chrbta…
Taký je účel a takto sa využívajú info získané USA-ešelonom: Kde niet dôkazov, tam USA-agentúry dodajú „čo treba“ aby pohli medzinárodnou šachovnicou. Matovičovi dodali tiež „dôkaz“ o ex-ministrovi financií Počiatkovi.
Podvodom vyhraté voľby – to je špecialita USA-agentúr. Matovičovi verili až kým to nenaštvalo Makrona.
Žiaľ, sme v tom všetci až po uši, aj tí čo nevolili túto podvodnícku vládu.

Ale nevadí. USA sú príliš ďaleko a majú príliš primitívnu zahraničnú politiku na to, aby im to vydržalo.

Volajme všetci: Podvodnícka vláda odstúp !
– a dodajme známe zvolanie z Vietnamu a Kambodže:  AMI GO HOME !

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712645x
Priemerná čítanosť článkov: 9062x

Autor blogu