Založ si blog

NATO summit – šapitó s vymletými cirkusantmi

NATO sa chystá na dvojcestnú politiku voči Rusku a Číne. 1. Zastrašovať „bu-bu-bu“. 2. Viesť dialóg, čo v ich reči znamená rozkazovať Rusku a Číne ako a čo majú robiť, ako majú chápať tú správnu, americkú „demokraciu“.

Vidím NATO ako slepú babu čo si spieva o krásnej dúhe krúžiacej okolo Zeme. Džou Bajden je reprezentant „novej“ politiky USA a drcnutím do lakťa Džínsa Štoltenberga si myslia že „zastrašia“ Putina.

Putin poslal odpovede už doobeda pred skončením Sammitu. V interjú pre amerického žurnalistu povedal, parafrázujem:
„Aj keď ja tu nebudem, naša cesta bude tá istá ako v posledných rokoch – nemenná, ako ju vidíte. Kto chce môže ísť s nami. Vidíte ako dopadla EÚ so svojimi sankciami, trasú sa že prestaneme od nich nakupovať – vo všetkom začíname byť sebestační a máme dobrých obchodných partnerov ktorí chcú budovať mier a pokoj vo svete. Pred nástupom mojej vlády sa Rusko zmietalo v chaose, obrovských dlhoch, v rozdielnom postavení niekoľkých oligarchov a s obrovským počtom chudobných o ktorých sa nkto nestaral, v hladomore zapríčinenom USA. Vtedy našim politikom tlieskali a riadili politiku Ruska do zániku ekonomiky a do zániku našej odvekej vlasti. To už nikdy nedopustíme. Po mne príde nový prezident ktorý to bude riadiť našou cestou.“

Pripomenul nedávne vyhlásenie, že svoje územia si budú strážiť a „západ“ nemá právo ani nárok ani na Ukrajinu, ani na Krym.

Pripomínam nedávnu udalosť: Senilný Džou nepamätá ani na svoje vyhlásenia, niekedy si nepamätá ani vetu ktorú vyslovil pred pár sekundami – to je pravý obraz zahraničnej politiky USA. Vyhlásil o Putinovi že je vrah. Putin mu odkázal cez médiá dobré zdravie a dlhý život. Zalistoval v histórii a opýtal sa kto je vrahom, keď v americkom parlamente zastrelil policajt žurnalistku, a kto robí plitických väzňov keď 400 aktivistov je za mrežami a čaká ich súd s hrozbou doživotia, keď zahraničná politika USA neráta ľudské obete v Iraku, Afganistane, Líbyi, Egypte v štátoch južnej Ameriky… Čo sa týka NATO, opýtal sa prečo podporujú banderovskú nacistickú politiku Ukrajiny. Citujem prezidenta Putina: „ My takéto nerobíme a nikdy sme nerobili.“

Spomeňme si: Štoltenberg miluje ukrajinských nacistov, banderovcov v zoskupení mimovládnej skupiny ozbrojencov pod názvom „Azov“ a nazval ich „naši chlapci“. Tých nacistov ktorí nosia vytetovaný banderovský „hakenkrajc“, tých ktorí s veľkými oslavami začali genocídu Rusov vo februári r. 2014, vtedy im Štoltenberg slávnostne povedal: „Vy ste naši chlapci.“

Čo znamená zastrašovanie v reči USA-diplomacie? Lietanie bombardérov nad hranicami Ruska? Alebo vplávanie USA-NAVY do výsostných vôd Ruska? Alebo lietanie B 52-ek nad celou EÚ? Alebo budovanie raketových základní v Poľsku, Litve, Lotyšsku, Estónsku, Kosove, Rumunsku a Bulharsku? Alebo blokovanie obchodu medzi EÚ a nie-NATO štátmi?
Mne to pripadá ako gaunerstvo. Ale USA tomu chcú „učiť“ predstaviteľov štátov EÚ a chcú z nich urobiť cirkusantské vlády ako je ukrajinská a terajšia naša vláda, ktoré dosadili volebnými dezinformáciami, ergo podvodmi, v UA v 2014 a u nás v 2020. Matovičova kampaň od r. 2018 bola riadená priamo z USA. Pamätáte na „doklad“ o Ficovom majetku v latinskej Amerike? Blud. Hoax. To isté prišlo s vyhlásením o Počiatkovej vile – typické hoaxy NATO, akože „dôkazy“.

Mali by sme si chrániť naše päty. Had sa už zahryzol rovnako ako v r. 1939.
Otázkou je, kedy sa vlády Francie, Talianska, Španielska a Nemecka – ako snívaný „noje-drajte-rajch“ postavia do šíku pod velením senilného Džoua Bajdena a Džínsa Štoltenberga. Čo potom? Nasťahujú nám sem B 52-ky, nejaké jadrové hlavice na pomalých raketách, a budú nám tu vybuchovať napr. na Sliači  trafené hypersonickými ruskými raketami? Budeme terčom pre Rusov?

Kauboj Džíns Štoltenberg a jeho dementný partner Džou prezident USA sa dohodli na zvláštnej taktike, parafrázujem: „NATO stiahne svoje vojská z Afganistanu, a Turecko prevezme kontrolu nad politikou Afganistanu.“ Pýtajme sa Džínsa a Džoua: Turci už nie sú v NATO? Fakticky dementné vyhlásenie.

Sammit sa ukazuje ako stretnutie bosoriek močiacich do gatiek zo strachu pred Ruskom a Čínou, lebo si uvedomili čo spravili:

Sankciami donútili Rusko k samostatnosti a k obchodovaniu s celým nie-NATO svetom. A to už je silná káva.

Čína má rovnaké ambície a možnosti, ale menej vyvinutú zbrojnú techniku, popri tom ale vlastnia väčšinu USA-akcií dostupných na trhu. Čína už dnes môže položiť na lopatky celé USA jednoduchými ekonomickými aktivitami – USA sú vlastníctvom Číny, prakticky už vyše niekoľkých rokov. To je skutočný strach politikov USA – vedomie čínskej ekonomickej sily. Nie čínske zbrane.

Teraz ich doslova desí Rusko-Čínsky Dohovor o vzájomnej vojenskej pomoci. Ale nie agresia, ktorú nikde nevidno.

Celý NATO-sammit je klamstvo USA predkladané ostatným členským štátom. Chcú zaviazať EÚ k vojenskej spoluúčasti v prípade konfliktu, ale otvorene nič také nepriznajú. Aj v tom je rozdiel medzi klamstvami USA-diplomacie, a pravdou ruskej diplomacie.

Rusi otvorene povedali: „Ešte nie sme v UA prítomní, je len otázkou času kedy bude UA naspäť, UA sama o to musí požiadať.“ K tomuto vyhláseniu patrí aj varovanie pre štáty NATO: „Prítomnosť NATO v UA nedopustíme.“

Rusi majú hyperzvukové rakety ale iba na svojom území! Sú schopní zruinovať najväčšie mestá kdekoľvek na Zemi (London, Washington, New York…) za 15 minút od vydania povelu. Keby chceli zastrašovať USA, už dávno by im poslali zopár exemplárov bez jadrových náloží len tak, ako holuba čo zaprská nad mestom, a letectvo či iné obranné techniky USA si to nestihnú ani pozrieť. To by bola forma Ruského zastrašovania. Ale veľkorysosť ruskej politiky voči USA má svoje hranice.

Na Sammite vyhlásili rozhodnutie čo najskôr prijať UA do NATO.

Pýtam sa: USA-demokracii nevadí banderovský nacizmus ukrajinskou vládou ospevovaných zločincov? Genocída Rusov na území UA vyvolala občiansku vojnu a dodnes trvá bez účasti RF.
„Ak NATO presunie svoje vojská do UA, čakajte tvrdú odozvu zo strany RF“ – ako to už v r. 2014 vyhlásil zaminir Lavrov.
Toto sme chceli 17. novembra 1989?

Putin nie raz vyhlásil: „UA je naša – bola naša a bude naša, ako väčšinový tam žije náš národ. UA bola vždy a bude naša.
Pripomínam, RF má najdemokratickejšie zákony uznávajúce všetky rasy, národy a vierovyznania. V Rusku nemôžete nadávať na moslimov, lebo sa to považuje ta trestný čin, teda na nikoho nemôžete nacisticky pokrikovať. Majú školy v národných jazykoch a povinnú ruštinu k tomu, podporujú všetky národy sveta, umožnia štúdium na ruských univerzitách aj študentom z členských štátov NATO! Na niektorých ruských univerzitách môžete študovať donca aj v anglickom jazyku! Nevyhlasujú sankcie nikomu kým ich niekto nedonúti, ako nedávno zablokovali dánske zisky z podnikania v RF, lebo Dáni zabudli odvádzať dohodnuté dividendy.

Ukážte mi na mape sveta mimoruské miesto, kde by boli rozmiestnené ruské rakety! To čo je mimo ruského územia to sú jadrové ponorky pod priamym velením ruskej admirality a pohybujú sa výsostne len v medzinárodnom podmorskom svete – je to bezpečný systém záloh ktoré majú príkaz zlikvidovať ktoréhokoľbek nepriateľa keby Rusko bolo napadnuté… To nie je hrozba, to je obrana ktorá desí USA admiralitu aj ministra obrany USA. To že USA-NAVY brázdia všetky výsostné vody štátov ktoré im v tom nevedia zabrániť, na to USA diplomacia rada zabúda.

Džou si vybral za minstra obrany generála Afroameričana stúpenca gender-politiky. To je reč za všetko a o všetkom. Najprv že je „farebný“ ako to radi hovoria Yankovia, a potom že je za gender-politiku začatú Edgarom Hooverom. Škoda že vo svojom CV nenapísal odkedy a či nosí dámske nohavičky. Možno by sa ho Číňania aj zľakli, veď v Číne aj v Rusku je gender-politika zákonom zakázaná. Toto by si mali všimnúť vo Vatikáne – ale žiaľ, nechcú o tom ani len počuť a už vôbec nie hovoriť.

My máme v znaku už vyše tisícročia Nitriansky Dvojkríž – aj to nám vezmú naši NATO „priatelia“? Ako sa zlučuje náš znak s ich politikami? To je otázka pre našu konzervatívnu Cirkev.

Akej demokracii chcú „kauboji“ Džou a Džíns „vyučiť“ Rusko a Čínu? Chcú aby všetci začali uplatňovať segregáciu proti komukoľvek ako to riadili USA proti Srbom cez teroristov v Kosove? Alebo ako sa dnešná EÚ pokúša o COVID-segregáciu? Koľko apartheidov musíme vidieť kým niekto zastaví USA-nacizmus v ich zahraničnej politike?

Nestačilo nám hajlovanie policajtky pri policajnom zabíjaní nášho občana ktorý sa domáhal svojich „európskych“ práv?

Sledujte správy z celého sveta – nenechajte sa „vymieľať“ NATO-demagógiami.
Obchodovať sa dá s každým, ale nech nás nikto neobmedzuje ani v myslení, ani v úprimnom demokratickom konaní.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1708170x
Priemerná čítanosť článkov: 9038x

Autor blogu