Založ si blog

Mocenský teror pokračuje

Píšem principiálne za pravdu, za slušnosť vo vzťahoch, za spravodlivosť, slobodu, za demokraticky uplatňované právo, za ľudské práva a slobodu každého jednotlivca. Som za priamu demokraciu, za zrušenie politických strán! Voľba riadiacich členov sektorov má byť priama za účasti každého občana ktorý má vzdelanie v tom sektore, a zvolený riadiaci člen má byť ten najvzdelanejší a sociálne-vzťahovo najuniverzálnejší odborník.

Máme malý štát – vo svete sú väčšie mestá (počtom obyvateľov) ako naše Slovensko (!) a nemajú vo vedení mesta žiaden nadbytočný aparát. Politici sú nevzdelanci a robia strašné prehmaty. Tento blog nie je ani za Fica, ani za Pellegriniho, ani za žiadneho politika.
Som za priamu voľbu šéfov rezortov – voľbu najlepšieho z odborníkov v danom odbore.

Ak by sme uplatňovali priamu voľbu, alebo priamu demokraciu ak to tak chcete, dnes nemáme ani mocenský teror, ani toľko mŕtvych na primitívnu infekciu!

– to sa mi snáď iba zdá, to je nejaký paskvil „americký horor“, alebo nie? – ba (!) – je to pravda – potvrdené – médiá sú v rukách mocenského teroru (!) čím sa teror potvrdzuje.

Nazývať veci pravým menom nie je „hrubosť“, ale presnosť.

Nevedomosť ktorá odmieta poučenie je hlúposť.
A hlúposť je najťažší hriech – vedecky, teologicky, aj prostonárodne tradične napr. vo výraze „hrach na stenu“.

Mne osobne veľmi vadí čo sa u nás deje, a vám nie??

–  ústavné právo ľudu „voliť a odvolávať“ je od 07.7.2021 úplne demontované – moc ľudu delegovaná prezidentke bola zneužitá, ústavné právo ľudu – právo na obranu proti genocíde a proti mocenskému teroru – je mocensky zablokované

–  politické hoaxy o „bezpečnosti“ vražedných vakcín sú mocenskými teroristami platené a propagované v médiách aj napriek publikovaným vedeckým informáciám o vážnych následkoch, aj o úmrtiach

–  obmedzovanie osobnej slobody občanov – lebo mocenský aparát nedokáže odborne riadiť epidemickú situáciu (riadená osobná a celospoločenky uplatňovaná dezinfekcia bola totálne zanedbaná), hoci od stredoveku sa považuje dezinfekcia za účinný boj (vtedy ohňom a dymom) – ale dnes máme stovky dezinfekčných prostriedkov (!) chemických tekutých aj plynných, fyzikálnych a technických – ale táto vláda ich nepoužila! Prečo? Nevedeli? Nepoznajú základy zvládania infekcií?! Dokonca ani brigádny generál MUDr. Lengvarský to nevie? Vstupom do genocídnej vlády stratil rozum? To je zásterka, taká nevedomosť sa nedá tolerovať! Úmyselná „nevedomosť“ je genocídna zásterka.

–  segregácia a triedenie občanov
na zvýhodnených (prežívajúci očkovaní vražednými vakcínami) a
na prenasledovaných (neočkovaných ktorí nechcú zomrieť na následky vakcinácie)
toto je mocenský teror

–  vymáhanie očkovania vražednými vakcínami – lebo inak tí „neočkovaní“ sú prenasledovaní ekonomicky, sociálne, segregáciou – zákazmi vstupu a blokovaním slobody pohybu aj keď sú neinfekční – to je mocenský teror

–  genocída – šesť až dvadsaťnásobne vyššia úmrtnosť na počet obyvateľov ako v iných EU krajinách riadená šírením infekcie tzv. „celoplošným“ (= hromadným) testovaním – a ešte navyše nefunkčnými testami to je fakticky pokus o celoplošné rozšírenie SARS-CoV-2, veľmi úspešný pokus – infekcia bola rozšírená v rámci riadeného pokusu.
Ak členovia Vlády SR „nevedia čo robia“ – to je potom iná téma – vyvražďuje nás „riaditeľ“ čo to celé riadi z pozadia a oni sa nechajú riadiť…. (To nebol iba sarkazmus.)
Komu to nevadí, je rovnaký nevzdelanec a barbar ako tí čo uplatňujú mocenský teror.

V našom malom štáte sme zažili mocenský teror za Hitlera – u nás riadil segregáciu jeho pätolízač Tuka, ale ani ten nebol za genocídu ktorýchkoľvek občanov SR.
Vtedy sme zaznamenali opačné parte – v našom malom štáte zomrelo najmenej Židov (na počet obyvateľov a počet Židov) v porovnaní so štátmi celej EÚ (!) – to je málo známa pravda, ale je to fakt, realita vtedajšieho Slovenska.
Vtedajšia segregácia Židov nebola vražedná, u nás sa masové vraždy ani pogromy neorganizovali (!), skôr naopak (!) zomrelo viac partizánov a slovenských občanov nežidovského pôvodu ako samotných Židov.
Jedni preto že zodvihli zbraň proti štátnemu teroru, iní preto že prejavili svoj humánny cit a ukrývali Židov… Tak to bolo vtedy na Slovensku.
Segregácia viedla k deportáciám do zahraničia. Prezident Tiso, po získaní dôkazov o vyvražďovaní Židov v zahraničí, zastavil deportáciu Židov do zahraničia(!) a týmto činom zachránil najviac Židov v EÚ spomedzi všetkých politikov v EÚ (!). Odmenou mu bol trest smrti na žiadosť iných teroristov (Beneš a českí komunisti v r. 1945 až 1951).

Porovnajme Tisovu vládu s dnešnou „organizovanou“ genocídou slušných a poslušných občanov SR.
Od septembra 2020 do dnes nám umrelo viac slušných ľudí ako za prezidenta Dr. Tisu, a to je pravda, najviac zo všetkých štátov v EÚ – to je dnešný mocenský teror.

Nechápem, ako môže niekto dať moc cenzurovať vzdelaných volontérov bojujúcich za pravdu a spravodlivosť, nejakému „mediálnemu Tukovi“ – „usáckemu trolovi“ nevzdelancovi, ktorý ignoruje pravdivé vedecké informácie a nepozná sémantiku slov: fašizmus, teror, zneužitie moci, mocenský teror.
Iba z „nevedomosti“ ich nemožno obviniť. Oni sú aktívni v genocídnom programe – aktívne propagujú vražedné vakcíny a blokujú relevantné informácie o škodlivosti pre budúci život a utajujú informácie o smrteľných komplikáciách očkovaných! Hovoria také demagogizmy ako že „vakcíny sú síce trošku škodlivé, ale pozitívne účinky prevyšujú negatíva“ – a to ako chcú vysvetliť?
Zomrelému to vysvetľovať nemusia, ale skúste to vysvetliť pozostalým, alebo invalidovi ktorý po očkovaní nemôže chodiť a musí byť monitorovaný pre kardiopatie, imunopatie, trombotické komplikácie…. a to ešte nevedia o hrozbe neplodnosti, o nefunkčnosti vakcín – imunitný profit vyprchá po 2 rokoch, a zostanú len komplikácie.
Toto nerobili ani komunistickí papaláši !

Nevedomosť nie je výhovorka, je to zásterka pre uplatňovanie moci a poškodzovanie tých ktorí si veci uvedomujú, to je mocenský teror.
Spomeňme si čo povedali americkí politici v Bielom dome po zničení Iraku. „Prepáčte, mýlili sme sa, mysleli sme si že Saddám Husajn má chemické a jadrové zbrane.“ Výhovorka? Nie. To je politika – vražedná politika. Ako vysvetlia zničenie a rozkradnutie najdôležitejších historických pamiatok Mezopotámie?

Výhovorka „nevedomosti“ je zástera na hrubý mocenský teror. A ten tu máme od včera (7.7.2021) keď sudcovia Ústavného súdu zablokovali ústavné právo slovenských občanov. Zablokovali právo odvolať mocenských teroristov a tým činom sa stali súčasťou mocenského teroru.

Noriberský súd odmietol súdiť Dr. Tisu, to len na okraj. Dr. Jozef Tiso bol popravený nespravodlivo politickým súdom.

Čo bude s týmito (?) čo nás dnes posielajú do hrobu, segregujú vzdorujúcich, alebo spôsobujú trvalú ťažkú zdravotnú invaliditu preživším „očkovancom“?
Budú nás invalidizovať a vyvražďovať až do konca volebného obdobia?
Čia je to voľba? Kriminalistická otázka „Qui bono?“ (čí prospech) je na mieste.

Kto to chce?

Ak to nechcete ani vy, čitatelia, napíšte svoj komentár do diskusie. Ďakujem za vaše názory.

 

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712649x
Priemerná čítanosť článkov: 9062x

Autor blogu