Založ si blog

Lengvarský je luhár

Odborníci na celom svete hovoria o zákaze kombinovania vakcín. Náš minister zdravotníctva „si nechal“ vypracovať štúdiu ktorá odobruje kombináciu vakcín.

Problém je v osobnosti Lengvarského:
kto dokáže popierať všetkých skutočných svetových odborníkov (?) ak zároveň sám popierateľ nemá odborné vzdelanie? To je sociopatia a psychopatia.
Lengvarský je iba „všeobecný lekár“ s vojenskými organizačnými „schopnosťami“ – ale rozhodne nemá ani virologické, ani mikrobiloogické, ani imunologické odborné vedomosti potrebné na rozhodovanie o „kombinovanom vaxovaní“.

Iný problém je, Lengvarský neuviedol ani mená odborníkov, ani laboratórium ktoré vyrobilo onú štúdiu potvrdzujúc „možnosť kombinácie“ vražedných vakcín. Pri takomto vaxovaní by bolo veľmi vhodné, skôr nevyhnutné – aby okrem Lengvarského vzali na seba zodpovednosť aj nejakí odbornící (mená) a konkrétne laboratórium (názov).

Tiež by bolo vhodné, – je nevyhnutné – aby Vláda SR určila sumu odškodnenia príbuzným ktorí stratili najbližšieho človeka v dôsledku hromadného testovania, a taktiež za úmrtie následkom vražedného vaxovania !

Samotné vakcíny používané na Slovensku sú vražedné, majú na svedomí viac ako 5 ľudských životov, a to je viac než istota vražednosti! Kedysi také vakcíny zakázali ihneď. Dnes nám ich vnucujú, propagujú, a násilím štepia nevládnych starcov aj proti ich vôli.
V domovoch sociálnych služieb sa nepýtajú dementného deduška či odmieta, alebo či chce byť očkovaný – to je násilie.
Rozhodovať majú príbuzní, a keď chýba príbuzenstvo, treba byť radšej zdržanlivý a neočkovať! Veď dementný deduško nikam nechodí tak prečo by mal byť očkovaný? Len preto, aby sa personál mohol vykašľať na dezinfekciu?

Džou Bajden je síce dementný deduško, ale má dobrých lekárov a pri každej príležitosti dokáže prečítať čo mu napísali. Jeho zaočkovali, lebo chodí a lieta po celom svete. Od neho sa to očakáva. Ale: Jeho osobný lekár povedal zaujímavú vetu, citujem (v preklade):
„Ak ste dostali svoju prvú dávku, určite si vezmite tú istú druhú dávku,“ uviedol v utorok (8.6.’21) lekár Anthony Fauci, lekársky poradca Bieleho domu (v súvislosti s varovaním pred Delta variantom).

Máme ešte jednu výhradu proti Lengvarského vyhláseniu: Najlepšiu vakcínu na svete (Sputniuk V) blokoval až do skončenia validity.
Pred týmto vyhlásením však dokázal „získať“ odobrenie „kombinácie vaxov“ priam bleskovo. Najväčšia zlomyseľnosť v priamom prenose – po Matovičových „celoplošných testovaniach“.

Ako inak by sme mali nazvať Lengvarského výrok o „možnosti kombinovania vakcín“?
Jednak sú smrteľné, zároveň sú genoaktívne – dokážu meniť replikačné funkcie ribozomálnej RNA v každej telovej bunke,
a dokážu zanechať trvalé následky – o tom sa už dávno vie, a to nehovorím o neskorých následkoch po vaxovaní, ale o veľmi neskorých následkoch ktoré sa prejavili pol roka po vaxovaní. A nehovorím ani o zmenách v ženských vajíčkach – m-RNA dokáže zmeniť aj ribozomálne aktivity rozvíjajúceho sa embrya. Veď samotná vakcína m-RNA bola vykultivovaná z ľudských embryonálnych buniek…

Iný príklad – mozgové bunky nemajú DNA, nedokážu sa ani množiť (u dospelých), ale majú v sebe ribozómy – RNA. A práve RNA je cieľom pre vaxo- m-RNA. Dochádza pritom k zmene myslenia? Ja nie som zaštepený, asi preto dokážem zvažovať tieto možnosti.

Kto nám potvrdí že m-RNA vaxovanie nie je určené na ovládanie ľudí? Lengvarskému je to jedno, alebo to robí cielene?
Čí rozkaz plní táto vláda že nás chcú tak úporne všetkých zaštepiť?
Prečo zanedbávajú dezinfekciu – hlavný obranný prostriedok proti vírusom?

Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve

14.02.2022

Mixel pixel zaminir GB Liz Truss prevetrala čiapku v Moskve. Zaletela si do Moskvy a ani nevedela čo tam chce, a nevedela ani čo sú „Minské Dohovory“. Kuchárka v „banderastanskej“ kuchyni to vie, ale zaminir Truss ani šajnu. Najprv si zopakujeme čo sú tie Minské dohovory: Predovšetkým – podpísali ich zástupcovia EÚ a aj „banderstanu“, lebo [...]

Pán Fico, prestaňte paviánčiť, a konajte

10.02.2022

Až (!) 90% občanov SR (!) odmieta zapredanú Vládu SR a vlastizradnú prezidentku. GP Žilinka zadefinoval činnosť tejto lúzy ako vlastizradnú, ústavno-zločineckú. Napriek tomu celá opozícia len škrieka zo svojich konárov ako šibnuté paviány. To vám tak veľmi chutia banány (platy) ktoré vám napriek škrekotu stále idú? Ste ako opice – bez zodpovednosti voči voličom [...]

Synodalita

01.02.2022

Synodalita nie je organizovaná štruktúra, nemá to byť politická organizácia (PP Benedikt XVI), ale – a to je aj môj názor – má to byť jednota jednotlivcov v spojení s myslením IC XC („aby ste -sme- všetci jedno boli“). Žiaľ, všetky cirkevné spolky – počnúc vatikánskymi katolíkmi, končiac sektami – majú štruktúru založenú na politických [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

axon

Vítam Vás v mojom pravda.sk-blogu o logike súvislostí, žurnálnej logistike a sociálnom pozadí politiky. Nečakajte žiadnu chválu na všeobecnú činnosť človeka. Pračlovek bol inteligentnejší ako napríklad Soros... Peniazmi sa dá všetko, ale človek sa tým nezušľachtí. Axon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 189
Celková čítanosť: 1712643x
Priemerná čítanosť článkov: 9062x

Autor blogu